Izrael - Košarka Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Basketball
Winner
1
2
Winner
1
2
Final Score
1
X
2
Quarter Final Score
1
X
2
2nd half - 1x2
1
X
2
Player Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Home Team Points
Under
O/U
Over
Away Team Points
Under
O/U
Over
Player Assists
Under
O/U
Over
Handicap
1
HD
2
Handicap
1
HD
2
1st half-handicap
1
HD
2
2nd half-Handicap
1
HD
2
Player Rebounds
Under
O/U
Over
Israeli - Super League
18:20
25.05
Hapoel Jerusalem
Hapoel Tel-Aviv
1.87
1.80
1.81
167.5
1.83
1.79
1.5
1.92

Košarka u IzraeluKošarka u Izraelu je počela da se igra prije II svjetskog rata, a priključili su se Fibi 1939. godine. Prvi međunarodni meč reprezentacija je igrala na Olimpijskim igrama 1952. godine, a već sljedeće godine formirana je prva profesionalna nacionalna liga. Tek 1966. godine je formirana Izraelska košarkaška asocijacija koja reguliše sport u zemlji i rukovodi nacionalnim timom.


Reprezentacija Izraela se pojavila dva puta na Svjetskom prvenstvu, ali su zato jedna od ekipa koja se najviše puta kvalifikovala za Evropsko prvenstvo. Izrael je učestvovao na 30 evropskih turnira i najbolji rezultat im je srebrna medalja iz 1979. godine. Najbolji igrači Izraela su imali internacionalni debi na Olimpijadi 1952. godine, i ovo je prvo i posljednje njihovo učešće na ovom takmičenju.


Izrael može da ima šest timova u evropskim klupskim takmičenjima. Makabi Tel Aviv je stalni učesnik Eurolige, jedno mjesto je rezervisano u Eurokupu, a tri tima mogu da igraju u Košarkaškoj Ligi Šampiona. Izrael ima i jedan klub u FIBA Kupu Evrope. Makabi je jedan od najtrofejnijih klubova u Evroligi i osvojili su ovaj turnir šest puta, a Hapoel Migdal Jerusalim ima trofej iz Eurokupa. Ironi Nes Ziona su donijeli titulu Izraelu i iz FIBA Kupa Evrope.


Pratite apsolutno sve sportove u MeridianuKoja god sportska disciplina da vas zanima Meridian se postarao da budete uvijek uključeni u omiljena takmičenja ako posjećujete naše sportske rezultate uživo. Konačno možete brzo i jednostavno da saznate sve rezultate koje želite. Idealno, ako vam se često dešava da propustite utakmicu zbog svakodnevnih obaveza ili ako meč počinje previše kasno.


Nećete propustiti nijedan koš, gol ili poen ako redovno posjećujete našu stranu sa uživo rezultatima. Obožavaoci košarke mogu da prate i desetine različitih košarkaških takmičenja iz različitih regija. Iskusni ljubitelji košarke iskoristiće sve prilike koje im pruža praćenje košarkaških uživo rezultata.


Uživajte i u Meridianovoj ponudi jedinstvenih opklada koje ćete pronaći samo kod nas. Preskočite sve komplikacije koristeći Meridianov najrazličitiji izbor opklada i prateći sportske rezultate. Ne znate odakle da krenete sa odabirom mečeva iz raznih izraelskih košarkaških takmičenja ili nekog drugog prvenstva? Počnite kladioničarsku avanturu opkladama na pobjednika meča, koliko će ukupno biti postignuto koševa ili pogodite hendikep.


Uživo naplatite sve preokrete i uzbuđenjaMakabi definitivno vlada košarkom Izraela, ali ste se prevarili ako mislite da je ovo jedina ekipa koja igra nezaboravne mečeve. Timovi u Haifi posebno vode žustru borbu za svaku pobjedu, a vi više ne morate da pokušavate da pogodite šta će se na ovim uzbudljivim utakmicama desiti prije nego što krenu. Meridian vam dozvoljava da se kladite u bilo kom trenutku tokom meča.


Taktike u košarci se mijenjaju iz napada u napad, a jedini način da održite tempo sa svim tim promjenama na utakmici je ako se kladite na košarku uživo. Da li je ekipa u fenomenalnoj seriji i čini se kao da ne može da promaši koš u četvrtini? Igrajte na ukupan broj poena u četvrtini ili na pobjednika tog perioda. Da li je neka ekipa agresivno otvorila treću četvrtinu jer im treba pobjeda za mjesto u gornjem dijelu tabele? Kladite se na hendikep, a možda možete i da pogodite sa kojom razlikom će se završiti neka od četvrtina.


Obožavaoci košarke uglavnom drže u glavi pozamašnu količinu podataka i brojeva. Poeni, skokovi, asistencije, prekršaji i razni sastavi timova su samo mali dio važnih informacija. Nema potrebe više da se opterećujete time, jer sve što vam treba za uspješno klađenje na košarku se nalazi u Meridianovim statistikama. Svi Meridianovi korisnici mogu da pristupe detaljnim sportskim statistikama u samo nekoliko koraka.


Izraelska košarka i najpopularnije lige iz čitavog svijetaNeizvjesni i uzbudljivi mečevi se ne odigravaju samo u najboljim ligama na svijetu. Gdje god su košarkaške hale pune i gdje god se decenijama gaji košarkaška tradicija naići ćete na napeta rivalstva koja još više uzdižu košarkašku magiju. Jedna od tih liga je definitivno izraelska Superliga, ali Meridian je izdvojio još košarkaških takmičenja koje će se svidjeti svim obožavateljima košarke.


Ako volite da gledate najviši nivo amaterskih takmičenja u ovom sportu, onda je NCAA sportski program pravo mjesto za vas, a Meridian vam nudi priliku da se oprobate i u muškoj i ženskoj konkurenciji.


Brzina i atraktivni potezi ne zanimaju sve ljubitelje ovog sporta. Neki uživaju u taktičkoj organizaciji napada. Za ove košarkaške kladioničare Meridian je pripremio mogućnost klađenja na popularna evropska takmičenja poput grčke GBL A1 lige, turske Superlige ili španske ACB lige.


Međunarodna košarkaška takmičenja kao što su Evroliga, Evrokup i regionalna ABA liga takođe su odredište za sve koji vole taktička nadmudrivanja. Meridian je u svoju bogatu ponudu uvrstio i NBA, koja već decenijama važi za najbolju ligu na svijetu

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket