Španija - Košarka Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Basketball
Winner
1
2
Winner
1
2
Final Score
1
X
2
Quarter Final Score
1
X
2
2nd half - 1x2
1
X
2
Player Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Home Team Points
Under
O/U
Over
Away Team Points
Under
O/U
Over
Player Assists
Under
O/U
Over
Handicap
1
HD
2
Handicap
1
HD
2
1st half-handicap
1
HD
2
2nd half-Handicap
1
HD
2
Player Rebounds
Under
O/U
Over
Spanish - LEB Oro
16:00
26.05
Real Betis
CB Estudiantes
2.70
1.39
1.81
162.5
1.83
1.84
5.5
1.86

Košarka u Španiji

Košarka se u Španiji igra od 1923. godine i poslije fudbala je najpopularniji sport u zemlji. Španska košarkaška federacija glavno je upravljačko tijelo koje je nastalo iste godine, a postali su članica FIBE 1934. Nacionalna liga ACB formirana je 1983. kada su klubovi odlučili da se odvoje od Nacionalne Lige, kojom je do tada upravljala Španska košarkaška federacija, i osnuju profesionalinu ligu. Pored prve lige, u Španiji se ekipe takmiče i u nižim rangovima takmičenja LEB Oro, LEB Plata i nekoliko divizija Liga EBA četvrte lige. Pored njih postoje i Kopa del Rej i Superkopa de Espana kup takmičenja.

Nacionalni tim je prvu utakmicu odigrao 1935. godine, a Španija je postala jedna od najuspješnijih reprezentacija u posljednjih par decenija. Bili su svjetski prvaci dva puta, evropski tri, a do sada nijesu osvojili nijednu medalju na Olimpijskim igrama. Reprezentacija je ukupno skupila 19 medalja na različitim takmičenjima. Ženska reprezentacija je kao i španska muška selekcija jedan od boljih košarkaških sastava na svijetu. Liga Femenina je najpoznatije špansko žensko takmičenje i održava se od 1964. 

Isplanirajte svaki napad i pratite uživo rezultate sa Meridianom

Najbolji način da se upoznate sa španskom košarkom je ako pratite košarkaške rezultate uživo u Meridianu. Međutim, ovo nije sve, jer u našoj kladionici ljubitelji sporta mogu da otkriju gotovo beskonačan broj sportskih liga širom svijeta. Naši sportski rezultati uživo držaće vas u toku sa svim bitnim dešavanjima u različitim sportskim disciplinama. 

Košarkaški uživo rezultati najpraktičniji su način da povremeno provjerite dešavanja na vama zanimljivim utakmicama. Koliko god da ste zauzeti u toku dana provjerite u samo nekoliko koraka današnje košarkaške rezultate! 

Ne zanimaju sve kladioničare samo evropska košarkaška dešavanja, a takmičenja u dalekim zemljama često počinju u nezgodno vrijeme. Ne brinite se ako ne uspijete da pogledate utakmicu, pa ne znate da li vam je par na tiketu prošao! Meridian ima rješenja za sve kladioničarske probleme i obavještava vas o svim sportskim aktuelnostima na našim današnjim rezultatima košarke

Idealna opklada nalazi se u moru Meridianovih kladioničarskih mogućnosti

Kladite se na neko od mnogih košarkaških takmičenja Španije ili neke druge zemlje i osigurajte pobjedu izborom neke od mnogih specijalnih tipova opklada krojenih za različite tipove kladioničara. Ako decenijama pratite najbolju Špansku ACB ligu, onda vjerovatno pretpostavljate ko može da bude ovogodišnji prvak! Nije bitno da li ste kladioničar siguran u svoje poznavanje košarke sa željom da rizikuje ili uzdržaniji ljubitelj sporta. Svako će naći priliku u našim opkladama na poene, hendikep, poluvrijeme, četvrtine i još mnogo kategorija iz Meridianove ponude. 

Da li Barselona igra protiv tima sa dna tabele? Otvaraju vam se raznovrsne mogućnosti opklada na ukupan broj poena oba tima ili jednog tima, pobjednika na poluvremenu i kraju ili pobjeda sa razlikom. Da li Unikaha muči Real Madrid već tri četvrtine? Kladite se da će najviše poena biti u posljednjoj četvrtini, jer uzbudljiva završnica donosi mnogo slobodnih bacanja. Iz kog god ugla priđete utakmici, Meridan se trudi da vas dovede do pobjede! 

Iskusite neizmjernu zabavu koju donosi klađenje na košarku uživo u Meridianu

Nema sumnje da je klađenje na sportske rezultate košarke uživo najlakši put da se češće radujete svojim sportskim prognozama. Nikad nije sigurno šta će se u sljedećem napadu desiti, ali šanse su nesumnjivo veće ako gledate i kladite se na uživo rezultate. Meridian vam dozvoljava da se kladite u bilo kom periodu meča, tako da je mnogo lakše pogoditi pobjedu sa razlikom ako je neki tim pobijedio u četvrtini ili koliko poena će ekipa postići na poluvremenu. 

Da li ste saznali da su Baskonia i Valensija najefikasniji timovi posljednjeg prvenstva? Iskoristite sva prethodna znanja mnogo lakše sa uživo opkladama na sportske rezultate košarke i pogodite opseg poena u predstojećem meču! Ne budite više napeti već navijajte i uživajte u vrhunskoj košarci dok vam se dobitak smiješi. Nema bolje odluke od uživo opklade u Meridianu. 

Posjećujte Meridianove statistike i lako ćete predviđati svaku

Ako kujete planove za opkladu, pa čak i ako ne planirate da uplatite tiket, Meridianove statistike dostupne su svim ljubiteljima sporta. Meridian vam maksimalno olakšava svaku odluku ukoliko iskoristite mnogobrojne tipove opklada, klađenje uživo i svakodnevni pregled sportskih rezultata. 

Saznajte sve što vam je bitno za uspješno klađenje – forme timova, raspored na tabeli, najbolje gostujuće ekipe i najbolje domaćine i još ogroman broj korisnih detalja. Prije sastavljanja tiketa, svaki simpatizer košarke trebalo bi da iskoristi dragocjene podatke iz Meridianovih košarkaških statistika

Meridianova košarkaška ponuda ne završava se u Španiji – zabavite se mnogim drugim svjetskim košarkaškim takmičenjima uz Meridian

Naša kladionica sadrži zanimljiva španska košarkaška takmičenja koja predvodi jedna od najvalitetnijih liga Evrope, ACB liga, ali Meridian je uvrstio i interesantnu žensku diviziju ACB lige za sve sa željom da se klade na žensku košarku. Ovo je samo jedan mali dio Meridianove ponude od preko dvadeset košarkaških liga koje ona obuhvata. 

Malo je obožavatelja košarke koji ne prate američku NBA ligu i raduju se rezultatima regionalnih zvijezda. Iako će u budućnosti sve manje mladih igrača dolaziti sa koledž takmičenja, tradicija i najbolji univerzitetski sportski programi privlačiće entuzijaste NCAA-u. Nijesmo ni zapostavili velika evropska nacionalna takmičenja poput italijanske Serije A, litvanske LKL lige, a ni međunarodna prvenstva poput VTB lige, Evrolige i Evrokupa

Ako vam je košarkaško znanje usmjereno na regionalna takmičenja, ništa ne brinite, jer u Meridianovoj širokoj ponudi nalazi se i jadranska ABA liga i Balkanska liga!

Granice zabavi ne postoje u Meridianu!

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket