Španska Druga Liga LEB Oro - Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Basketball
Winner
1
2
Winner
1
2
Final Score
1
X
2
Quarter Final Score
1
X
2
2nd half - 1x2
1
X
2
Player Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Home Team Points
Under
O/U
Over
Away Team Points
Under
O/U
Over
Player Assists
Under
O/U
Over
Handicap
1
HD
2
Handicap
1
HD
2
1st half-handicap
1
HD
2
2nd half-Handicap
1
HD
2
Player Rebounds
Under
O/U
Over
Spanish - LEB Oro
16:00
26.05
Real Betis
CB Estudiantes
2.65
1.41
1.81
162.5
1.83
1.81
5.5
1.90

Leb Oro – istorija i format takmičenja

Leb Oro ili Druga košarkaška divizija Španije jeste najznačajnije takmičenje u košarci poslije ACB lige. Formirana 1996. godine, ova liga je pod upravom FEB, odnosno Košarkaške federacije Španije. Najbolji klubovi ove lige takmiče se za mjesto u ACB ligi, dok oni koji ne uspiju da zadrže svoj položaj prelaze u niži rang takmičenja - Leb Plata.

Leb Oro okuplja 18 klubova, od kojih se onaj na prvom mjestu svake sezone automatski kvalifikuje za ACB, dok timovi koji su zauzeli mjesta od 2. do 9. nastavljaju takmičenje u plejofu.

Leb Oro i Meridian

U Meridianovoj kladionici nebrojene su prilike da saznaš sve što te interesuje u vezi sa današnjim košarkaškim rezultatima, sportskim rezultatima uživo i bonus mečevima, kao i druge bitne novosti o tvom omiljenom sportu. Kod nas ćeš doći do svih informacija koje su ti potrebne da sastaviš dobitni tiket. 

Napravi svoj tiket sa bonus kvotom na Huasku i nadaj se njihovoj pobjedi. Prosudi da li je azijski hendikep najbolja opklada kada su u pitanju timovi kao što su Granada ili Alikante. Kladi se na tim koji je već zacrtao svoj put do trona i podrži svoju omiljenu ekipu iz Druge španske divizije. Nemoj dozvoliti da ti promakne savršena prilika da testiraš i unovčiš svoje košarkaško znanje.

Košarka uživo

Popodne provedi opuštajući se uz najbolju košarku, jer konačno ne moraš da žuriš kako bi uplatio tiket. Kombinuj opklade dok utakmica traje i kladi se uživo preko našeg sajta. Prije svake opklade pogledaj i današnje košarkaške rezultate i u svoju procjenu uračunaj svaki novi koš. 

Jedna greška u koracima protivnika može donijeti pobjedu tvom timu. Predvidi ishod igre na osnovu onoga što vidiš na terenu, pregledaj najnovije sportske rezultate za košarku uživo i očekuj koš koji će tvog favorita lansirati na vrh tabele. 

Statistike 

Potrebni su ti podaci o Oviedu ili Almansi? Zanima te koji od osamnaest timova ima najviše šanse da takmičenje nastavi u ACB ligi? Da li će Kaseres promijeniti svoje mjesto na tabeli? Ko će biti njihov protivnik u sljedećem okršaju? Naša digitalna kladionica sakupila je odgovore na ova i mnoga druga pitanja. Meridianove statistike uvijek su nadohvat ruke i pružaju ti informacije sa kojima ćeš lako doći do nestvarnih dobitaka.

Meridianova kladionica pruža ti šansu da saznaš sve detalje o timu koji se ove sezone nezaustavljivo penje ka vrhu. Upoznaj taktiku koju će treneri primijeniti kada u meč uvedu svježu krv. Otkrij ko je odnio pobjedu u prethodnoj utakmici i prosudi ko bi mogao biti pobjednik u sljedećoj. Kladi se u Meridianbetu i nadaj se pobjedi!

Sa LKL do pobjede

Svi znaju da nema prave košarke bez Španije. Mažestični Španci dokazuju se u svakom novom okršaju i rijetki su oni koji mogu da im pariraju na terenu. Ova košarkaška nacija je melem za svakog ozbiljnog kladioničara – u španskim ligama zabava je zagarantovana! Zato iskoristi priliku da dođeš do dobitka dok pratiš neke od najkvalitetnijih mečeva na svijetu. 

Leb Oro te neće razočarati. U borbi za ACB ligu timovi ostavljaju srce na terenu, a adrenalin skače sa svakim novim košem. Da li je Melila konačno spremna za Prvu diviziju? Možda će se tamo naći Tizona? Ti prosudi!

Lige i kupovi širom svijeta

Online kladionica Meridianbeta pripremila ti je rezultate, ali i mnoge mogućnosti za klađenje u evropskim ligama poput ABA i Evrolige, ali i u legendarnoj NBA, bez koje ovaj sport ne bi bio ono što je danas. Vrhunska košarka te čeka i u kiparskoj prvoj diviziji, francuskoj LNB Pro A ligi i nacionalnoj Ligi Finske. Brojni potencijali su skriveni i u timovima kineske CBA lige, ali i novim talentima engleske BBL. Igraj se sa nama i postani dio sportske ekstaze!

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket