Košarka u Rumuniji

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Basketball
Winner
1
2
Winner
1
2
Final Score
1
X
2
Quarter Final Score
1
X
2
2nd half - 1x2
1
X
2
Player Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Home Team Points
Under
O/U
Over
Away Team Points
Under
O/U
Over
Player Assists
Under
O/U
Over
Handicap
1
HD
2
Handicap
1
HD
2
1st half-handicap
1
HD
2
2nd half-Handicap
1
HD
2
Player Rebounds
Under
O/U
Over
Romanian - Liga Nationala
16:00
20.04
CS Valcea 1924 Rm Valcea
CSM Focsani
1.16
3.95
1.75
163.5
1.83
17:00
20.04
CSU Sibiu
Cso Voluntari
2.00
1.62
1.82
164.5
1.75
1.80
2.5
1.84

Košarka u RumunijiIako Rumunija nije poznata po košarci, košarkaška federacija ove zemlje je jedna od osam organizacija koje su osnovale Fibu. Federacija, koja kontroliše funkcionisanje rumunskih nacionalnih timova i košarkaških takmičenja, nastala je 1931. godine.


Utakmice prvog nacionalnog košarkaškog takmičenja su krenule 1950. godine u rumunskoj Nacionalnoj ligi. Prvi šampion zemlje je bio Rapid iz Bukurešta i ovo je jedina titula koju je tim osvojio. Ekipa Dinamo Bukurešta je istorijski najtrofejniji tim iz Rumunije, iako su posljednji put osvojili titulu 2003. godine. Najbolji rumunski timovi se takmiče u Košarkaškoj ligi šampiona i Fiba Kupu Evrope.


Rumunski nacionalni tim je debitovao na internacionalnoj sceni 1935. godine na Evropskom prvenstvu. Prvu zvaničnu međunarodnu utakmicu reprezentativci su odigrali protiv reprezentacije Švajcarske. Do sada su učestvovali na 18 evropskih turnira i jednim Olimpijskim igrama, a još čekaju prvo učešće na Svjetskom prvenstvu. Peto mjesto na Evropskom prvenstvu 1957. i 1967. jeste njihov najbolji rezultat na takmičenjima ovog tipa.


Naši kladioničari su upoznati sa svim sportskim dešavanjimaOd utakmica reprezentacije, pa sve do najkvalitetnijih košarkaških liga i nižih rangova takmičenja, u Meridianu nema kladioničarskih granica. Košarka iz Rumunije i drugih krajeva svijeta dostupna je u našoj kladionici. U Meridianu možete da pratite rezultate košarke i bilo kog drugog sporta koji vas interesuje. Nećete propustiti žestoke borbe za titulu šampiona svijeta u boksu, mečeve na Afričkoj ligi nacija ili finale teniskog Grend Slema ako posjetite sportske rezultate uživo.


Za sve one kojima je košarka u krvi pripremili smo i rezultate iz desetina košarkaških liga i turnira. Svaki put kada ne stignete da ispratite kolo regularne sezone u Nacionalnoj ligi Rumunije ili nekom drugom domaćem prvenstvu, pregledajte košarkaške rezultate uživo i tako riješite sve dileme.


Meridianova internet kladionica nudi vam gotovo neograničeni broj opcija. Pažljivo odaberite pravu među brojnim opkladama i potrudite se da najefikasnije dođete do dobrih rezultata. Kladite se na košarku i pobjednika derbija Bukurešta i dobro se zabavite uz svoj omiljeni hobi.


Nikad nije kasno za uživo opkladuDa li je utakmica već počela, a vi ste propustili priliku da uplatite tiket? Pažljivo osmislite strategiju za klađenje i uplatite igru kada god vam je zgodno. Pored toga što uvijek možete da pratite košarkaške rezultate, klađenje na košarku uživo otvara još veće kladioničarske mogućnosti. Adekvatno reagujte na sve promjene koje se dešavaju na terenu i dobici će se gomilati.


Pogodite koliko će efikasan biti tim na današnjoj utakmici opkladama na ukupan broj poena, da li ćemo vidjeti paran ili neparan broj koševa, a uživo možete najbolje da procijenite i ko pobjeđuje u četvrtini. Uživo klađenje na košarku je idealno za utakmice dva jednaka rivala.


Nijeste sigurni kako je vaš tim igrao na utakmicama ovog mjeseca? Da li je sastav potpun ili moraju da se snađu bez nekih igrača? Oslonite se na našu zbirku podataka o svim klubovima iz rumunskih takmičenja i pojednostavite svoj put do savršenog tiketa. Najsitniji detalji ponekad prave razliku između pobjednika i gubitnika, a uz nas ćete se sigurno češće radovati trijumfima. Ne zaobiđite stranicu sa Meridianovim statistikama.


Borbe pod obručima sa svih krajeva planeteNajbolji igrači Rumunije čekaju da vas iznenade svojim sposobnostima u našoj obimnoj zbirci atraktivnih svjetskih košarkaških liga. Da li mislite da će neka rumunska ekipa imati dobru sezonu u Košarkaškoj ligi šampiona ili Fiba Kupu Evrope? Ova i mnoga druga prvenstva možete dodati na vaš tiket, a raznovrsnoj ponudi elitnih evropskih klupskih takmičenja priključuje se i Evroliga i Evrokup.


Možete isprobati svoje košarkaško znanje na takmičenjima sa bilo kog kontinenta. Košarka nije popularna samo u Evropi, već se ubrzano razvija i u drugim dijelovima svijeta. U Sjevernoj Americi ćete, naravno, pronaći fantastičnu NBA ligu, ali na jugu se nalaze i brazilska NBB Prva liga i urugvajska LUB liga, koje definitivno morate da upoznate.


U Meridianu nudimo i klađenje na najkvalitetnije lige Azije za ljubitelje ovog stila košarke. U japanskoj B Ligi i južnokorejskoj KBL ligi sve više ima kvalitetnih igrača, a u najkvalitetnijim svjetskim ligama primjećujemo i igrače koji su krenuli karijeru u australijskoj NBL ligi.

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket