Litvanska LKL Liga - Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Basketball
Winner
1
2
Winner
1
2
Final Score
1
X
2
Quarter Final Score
1
X
2
2nd half - 1x2
1
X
2
Player Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Home Team Points
Under
O/U
Over
Away Team Points
Under
O/U
Over
Player Assists
Under
O/U
Over
Handicap
1
HD
2
Handicap
1
HD
2
1st half-handicap
1
HD
2
2nd half-Handicap
1
HD
2
Player Rebounds
Under
O/U
Over
Lithuanian - LKL
14:20
26.05
BC Zalgiris Kaunas
BC Lietkabelis Panevezys
1.06
5.60
1.75
165.5
1.82
15:50
27.05
BC Rytas Vilnius
BC Wolves
1.25
3.15

Litvanska košarkaška liga

Iako se košarka u Litvaniji igra još od 1919. godine, litvanska košarkaška liga, takmičenje koje danas u ovoj zemlji slovi za najvažnije, formirana je tek 1993. godine. Razlog tome bila je činjenica da je do 1991. godine ova država bila dio Sovjetskog Saveza.

Ipak, to što je formirana kasnije u odnosu na ostale lige ne čini LKL manje ravnopravnim takmičarem na evropskim i svjetskim takmičenjima. U LKL trenutno učestvuje deset nacionalnih klubova, od kojih svaki igra utakmicu kod kuće i u gostima. Najlošije plasirana ekipa prelazi u nižu ligu, poznatu kao NKL, dok osam ekipa koje su prošle prvi dio takmičenja nastavljaju igru u plejofu. Posljednja plejof serija igra se na četiri dobijene utakmice.

LKL u Meridianu

U Meridianovoj internet kladionici imaš brojne prilike da otkriješ sve što želiš da znaš u vezi sa sportskim rezultatima uživo, današnjim košarkaškim rezultatima, statistikama i bonus mečevima, kao i druge bitne novosti o tvom omiljenom sportu. Na našem sajtu pronaći ćeš sve što ti treba da kreiraš tiket koji dobija dok navijaš za najbolje od LKL-a. 

Sastavi svoj tiket sa bonus kvotom na Ritas i raduj se njihovom trijumfu. Procijeni da li je hendikep savršena opklada kada su u pitanju timovi iz ove nacionalne lige ili položi ulog na tim koji je već zacrtao svoj put do trona. Kod nas možeš da podržiš svoju omiljenu petorku iz Litvanije. Zato ne dozvoli da ti promakne savršena prilika da otkriješ koliko ih dobro poznaješ.

Košarka uživo

Sada možeš lagano da biraš najbolju kombinaciju za svoj tiket. Nema potrebe da žuriš jer ti Meridian pruža priliku da se kladiš i kada utakmica počne. Na sajtu Meridianbeta klađenje uživo je opcija uz koju te očekuju i današnji košarkaški rezultati, a opkladu možeš uplatiti u svakom trenutku dok utakmica traje. 

Nemoj propustiti nijedan dvokorak vještih Litvanaca. Predviđaj konačan rezultat, konsultuj se sa našom tabelom sa najnovijim sportskim rezultatima za košarku uživo i gledaj kako se svakoga minuta sve više približavaš pobjedi. 

Statistike 

Zanimaju te informacije o Neptunasu ili Lijetkabelisu? Želiš da znaš koji od deset timova određuje pravila igre u LKL? Koliko bodova je osvojioŽalgiris? Koji je njihov sljedeći okršaj? Meridianova online kladionica sve odgovore čuva na jednom mjestu. Naše statistike nude ti podatke koji ti mogu pomoći da bez muke predvidiš pobjednika u sljedećem meču.

Ovdje imaš priliku da upoznaš tim koji je sakupio najviše bodova u sezoni. Saznaj ko je pobijedio u prethodnoj utakmici. Otkrij koju će taktiku primijeniti treneri sa novim igračima i koliko timu znači svježa krv. Predviđaj i očekuj nevjerovatne dobitke!

Sa LKL do pobjede

Pravi ljubitelji košarke znaju da Litvanci uvijek ostavljaju srce na terenu. Košarka je za ovu naciju jedan od najvažnijih sportova, pa je samim tim i LKL veoma važan sportski događaj. Svaki iskusan kladioničar koji uživa u dobroj košarkaškoj utakmici neće propustiti nalet adrenalina koji dolazi za Litvanskom košarkaškom ligom. 

Svaka sljedeća utakmica je šansa da dokažeš koliko znaš o košarci i položiš opkladu na sljedećeg dobitnika. Može li Juventus preteći Žalgiris na putu do trona? Ili će to ipak biti Lijetuvos ritas? 

Lige i kupovi širom svijeta

Naša online kladionica pripremila ti je rezultate za evropske lige kao što su ABA i Evroliga, a tu je i svjetski važna NBA. Dobra košarka te čeka i u francuskoj LNB Pro A ligi, nacionalnoj Ligi Finske i kiparskoj prvoj diviziji.

Otkrij potencijale kineskih košarkaša u CBA ligi, ali i skrivene talente engleske BBL. Kladi se u Meridianbetu i nadaj se pobjedi!
Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket