Nemačka - Košarka Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Basketball
Winner
1
2
Winner
1
2
Final Score
1
X
2
Quarter Final Score
1
X
2
2nd half - 1x2
1
X
2
Player Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Home Team Points
Under
O/U
Over
Away Team Points
Under
O/U
Over
Player Assists
Under
O/U
Over
Handicap
1
HD
2
Handicap
1
HD
2
1st half-handicap
1
HD
2
2nd half-Handicap
1
HD
2
Player Rebounds
Under
O/U
Over
German - BBL
18:30
29.05
Bayern Munich
Wurzburg Baskets
1.04
9.80
1.90
155.5
1.84
1.85
-15.5
1.89

Košarka u Njemačkoj

Košarka se u Njemačkoj počela igrati još davne 1896. godine, kada ju je August Herman predstavio svojim sugrađanima. Njegov sin Ernst je potom ovu igru prenio u Boston, a odatle se košarka proširila po čitavom svijetu.

Zanimljiva je činjenica da se košarka na Olimpijskim igrama prvi put igrala 1936.godine u Berlinu. Međutim Njemačka košarkaška federacija (DBB) osnovana je tek poslije II svjetskog rata, 1949. godine, a za osnivanje nacionalne lige čekalo se do 1964., kada je uspostavljena košarkaška Bundesliga.

S druge strane, košarkaška reprezentacija ove zemlje formirana je 1934., kada je primljena i u FIBA. Njemački košarkaši mogu se pohvaliti bronzom sa FIBA Svjetskog Kupa 2002., ali i srebrom sa Eurobasketa 1993. i zlatom 2005.

Najbolji njemački klubovi u Meridianu

U Meridianovoj online kladionici imaćeš priliku da otkriješ sve što želiš da znaš u vezi sa statistikom, sportskim rezultatima uživo i mnogim drugim vrijednim podacima. Na nekoliko klikova nalaze se detalji o mečevima njemačke reprezentacije i Bundeslige, kao i nabolje opcije za sklapanje tiketa. Kladioničari koji navijaju za zvijezde njemačke košarke moći će da okušaju sreću isprobavajući najnovije promocije, koje se mogu mnogostruko isplatiti.

Bonus kvota na Leverkusen? Hendikep na Hajdenberg? Na našem sajtu ti nikada neće biti uskraćena opklada. Igraj 3+1, uloži kladeći se na broj bodova, rezultate na četvrtinama ili bilo koju drugu. Iskoristi svaku šansu i uvjeri se da sreća nije nedostižna.

Košarka uživo

Sada imaš više vremena da razmišljaš o tome koja je kombinacija dobitna. Zato se opusti i sačekaj da utakmica počne, jer tiket možeš uplatiti u bilo kojoj četvrtini dok traje meč. Procijeni svaki korak u utakmici prije nego što odlučiš ko zaslužuje tvoju podršku Oni kojima vjeruješ imaće priliku da dokažu da zaslužuju tvoje povjerenje, a i da ti pomognu da dođeš do dobitaka. 

U našoj internet kladionici naći ćeš svježe sportske rezultate za košarku uživo, pa nikada nećeš ostati uskraćen za informacije o svojim favoritima. Zato iskoristi ono što ti se pruža i procijeni ko će se popeti do vrha tabele. Isprati svaku utakmicu, provjeri današnje rezultate za košarku i saznaj koja opklada mijenja sve.

Statistike 

Ako te zanimaju detalji o klubovima Bundeslige ili igrači reprezentacije, njihovi rezultati na takmičenjima od Eurobasketa do nacionalnih okršaja ili mečevi koji im tek predstoje, na pravom si mjestu. Meridian je ove informacije sakupio i složio tako da ćeš bez imalo muke doći do svega što te zanima. Stranica sa statistikama ispunjena je brojnim podacima koji će oduševiti sve ljubitelje njemačke košarke.

Otkrij petorku koja je dobila posljednji meč u sezoni. Saznaj ko je osvojio naviše bodova. Pogledaj koliko trojki su dali timovi Bundeslige i čiji tim je potpuno izmijenio postavu. Upoznaj do tančina njemačku košarku i iskoristi to znanje da osvojiš vanredni dobitak!

Budi uz Nijemce do trona

Njemački igrači su sinonim za dobar košarkaški okršaj. Ako želiš da probudiš adrenalin u žilama, klađenje na Bundesligu je jedan od najboljih načina da to i učiniš. Svaki novi meč, za tebe je nova prilika da pokažeš koliko poznaješ košarku i svoju opkladu položiš na tim koji dobija.

Bilo da misliš da je Bajern iz Minhena spreman za novu titulu ili ćeš povjerenje radije pokloniti Brozeu iz Bamberga, sljedeća utakmica je tvoja šansa da to i dokažeš. Zato se igraj sa Meridianom i posmatraj kako se tvoj omiljeni klub penje ka vrhu.

Lige i takmičenja širom svijeta

U Meridianovoj kladionici očekuju te i prestižna evropska takmičenja kao što su Evroliga, Evrokup ili Liga šampiona. Uvjeri se u virtuoznost klubova LNB Pro A Lige Francuske, kiparske prve divizije i LKL lige iz Litvanije, ali isprati i čuvenu Superligu Turske.

Naravno, vrhunska košarka se igra i izvan Evrope. Prati NBA ,izraelsku Superligu i čuveni NBB. Isprati svaki minut i kreni sa najbooljima u nova osvajanja!
Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket