Hrvatska HT Premijer Liga

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Basketball
Winner
1
2
Winner
1
2
Final Score
1
X
2
Quarter Final Score
1
X
2
2nd half - 1x2
1
X
2
Player Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
Home Team Points
Under
O/U
Over
Away Team Points
Under
O/U
Over
Player Assists
Under
O/U
Over
Handicap
1
HD
2
Handicap
1
HD
2
1st half-handicap
1
HD
2
2nd half-Handicap
1
HD
2
Player Rebounds
Under
O/U
Over
Croatian - A1 League
17:00
20.04
Kk Alkar Sinj
KK Dinamo Zagreb
2.14
1.53
1.82
163.5
1.75
1.82
3.5
1.82
10:00
21.04
Kk Bosco Zagreb
GKK Sibenka
1.75
170.5
1.82
1.80
24.5
1.84

Hrvatska HT Premijer LigaHrvatska HT Premijer liga je formirana nakon što se Hrvatska odvojila od Jugoslavije 1991. Godine. Danas takmičenjem rukovodi Hrvatska košarkaška federacija, a Cibona je ubjedljivo najuspješniji tim od kada postoji hrvatsko nacionalno prvenstvo. Hrvatski timovi su osvojili i 15 šampionata Jugoslavije prije 1991. godine. Zadar i Split su po šest puta bili šampioni Jugoslavije, a Cibona ima tri titule.


U domaćoj ligi se trenutno takmiči 12 timova, a prvenstvo je uglavnom imalo ligaški dio i plej-of fazu.


Tokom regularne ligaške faze timovi igraju po dvije utakmice između sebe i nakon 22 odigrane utakmice osam najboljih se u plej-ofu bori za titulu šampiona. Za sada je samo pet timova osvojilo prvenstvo Hrvatske, a najuspješniji su Cibona sa 19 trofeja, Cedevita sa pet puta, a Zadar tri.


Dok su igrali u jugoslovenskoj ligi, košarkaški timovi iz hrvatske su se takmičili u Evroligi, Kupu Radivoja Koraća (sadašnji Evrokup) i Saporta kupu. Cibona je dva puta osvojila tadašnju Evroligu i Saporta Kup, a imaju i trofej Kupa Koraća i Evropskog Super Kupa. Split je tri puta bio šampion Evrope i imaju i dva Kupa Koraća. Danas hrvatski košarkaški klubovi mogu da se kvalifikuju za Evroligu preko rezultata u ABA ligi, baš kao i drugi klubovi sa Balkana.


Ne propustite nijedan detalj iz najdražih takmičenjaPropušteni rezultati, neugodna iznenađenja i problemi sa vremenskim zonama neće vam više kvariti užitak ako pratite naše sportske rezultate uživo. Nikad više nećete propustiti važnu utakmicu, borbu, trku ili bilo koji sportski događaj. Meridian vam je dostupan bilo kad i bilo gdje. Tu smo od sumraka do svitanja da vas održimo u toku sa najnovijim sportskim dešavanjima.


Naše stranice sa košarkaškim rezultatima uživo sadrže sve bitne informacije o mečevima koji su nedavno odigrali ili tek trebaju da se igraju u hrvatskoj HT Premijer ligi. Samo nekoliko minuta na ovoj stranici biće dovoljno da održite korak sa svim košarkaškim rezultatima i pripremite za sljedeće klađenje na košarku.


Meridian će vas obaviještavati o svakom košu i pružiti fleksibilnost kakvu do sada nijeste iskusili.


Dobitnička opklada u Meridianu čeka samo na vas. Ako planirate da se kladite na najbolje igrače Hrvatske, sigurno će vam se svidjeti šanse koje vam pružaju naše prepoznatljive i originalne opklade. Kladite se da će Zadar postići visok broj poena jer znate da su često raspoloženi na domaćem terenu, uložite na par/nepar ako ste upoznati sa prosjecima ekipa ili stanite na stranu autsajdera i profitirajte kao nikad do sada.


Utakmice u HT Premijer ligi su uzbudljivije uživoRizik je okrutna prepreka kada pokušavate da pogodite rezultate utakmica unaprijed. Ako volite da pratite hrvatsku HT Premijer ligu jer vas nostalgija vraća u dane kada su jugoslovenski timovi vladali evropskom košarkom, klađenjem na košarku uživo najlakše ćete doći do dobrih rezultata. Sve je jednostavnije i praktičnije kada se kladite koristeći Meridianove pogodnosti.


Često se desi da neki tim uđe u meč oslabljen ili da igračima treba neko vrijeme da se zagriju. Nijeste sigurni da li se bitan igrač Splita oporavio od povrede? Sačekajte početak meča i kladite se kada vidite početne petorke. Drastično ćete bolje proći u opkladama na ishod u četvrtini, ukupan broj poena tima ili kada kombinujete ulog na pobjednika i ukupne poene. Povećajte kladioničarski užitak sa opkladama uživo.


Opširne Meridianove statistike su sve što je kladioničarima potrebno na putu do pobjede. Na ovim stranicama ćete pronaći obilje korisnih sportskih podataka. Zajedno sa raznovrsnom ponudom opklada i brojnim svjetskim sportskim takmičenjima, Meridianove statistike čine sjajan tandem koji će vas lako dovesti do pobjede. Htjeli da se kladite ili ne, naše statistike svakome su dostupne!


Zaigrajte na svjetskim košarkaškim terenimaKladioničari u Meridianu imaju priliku da se klade na hrvatsku HT Premijer ligu i mnoga druga poznata i manje poznata prvenstva sa svih krajeva planete. Ljubitelji košarke sa naših prostora ne moraju da idu daleko da bi našli vrhunska prvenstva za svoj tiket. Meridian je u ponudu uvrstio grčku GBL A1 ligu i regionalnu ABA ligu.


Meridian vam nudi širok i raznovrstan izbor velikih fudbalskih događaja sa našeg kontinenta i šire. U Meridianovoj ponudi možete lako pratiti novo omiljeno takmičenje ili otkriti druga zanimljiva odredišta na kojima možda i nijeste znali da postoje interesantna prvenstva. Kladite se na filipinski Kup Guvernera i otkrijte zašto su Filipini poludjeli za košarkom ili provjerite da li britanska BBL liga može da priđe po uzbuđenjima fudbalskim ligama sa ostrva.


Složićete se da nijedan tiket nije potpun bez nekog uzbudljivog duela iz Evrolige ili Evrokupa u kojima nastupaju timovi iz regionalnih takmičenja. Zabava vam je zagarantovana i u najkvalitetnijoj košarkaškoj ligi na svijetu NBA, a možete da igrate na koledž sastave iz NCAA prvenstva. Šta god da odaberete, u Meridianu sportskoj zabavi nema kraja!

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket