Austrija - Hokej na Ledu Kvote

Mečevi Antepost
EBEL Liga
Hokej na ledu u Austriji igra se još od 1900. godine, kada je ova zemlja još bila dio Austrougarske monarhije. Austrijsko udruženje hokeja na ledu osnovano je 1912. godine, a zemlja je iste godine postala i ravnopravni član Međunarodne federacije hokeja na ledu.


Nemirne godine i Prvi svjetski rat prekinuli su napredak austrijskog hokeja na ledu; međutim, takvo stanje neće dugo potrajati. Kraj dvadesetih godina prošlog vijeka donio je nevjerovatan uspjeh austrijskom hokeju. Austrija je 1927. godine pobijedila na svjetskom prvenstvu i to bez ijedne izgubljene utakmice. U Austriji se hokej istovremeno razvijao i kao radnički sport i kao sport koji su praktikovali vojnici. Prvi radnički klub u hokeju na ledu u Austriji osnovan je 1928. godine.


Danas je hokej na ledu u Austriji jedan od popularnijih sportova. Ova zemlja ima odličnu reprezentaciju, ali je uspješna i u klupskim takmičenjima. Austrijske hokejaške lige prate se svuda u svijetu i nezaobilazan su dio svake ozbiljne kladionice. Mnogi igrači odlučuju se za klađenje na austrijske hokejaške klubove, prije svega zbog vrhunske igre koju nude.


Austrijska reprezentacija u hokeju na leduU Austriji postoji preko 10.000 registrovanih igrača hokeja, zato i ne čudi što je im je sama reprezentacija izuzetno uspješna. Ovu reprezentaciju nazivaju još i Orlovi i zvanično se takmiči od 1912. godine.


Prvu utakmicu Austrija je igrala dok je još bila dio Austrougarske i to protiv Bohemije. Meč se odigrao u Pragu, a Austrija je izgubila rezultatom 5:0. Ubjedljivo najteži poraz koji je austrijska reprezentacija doživjela bio je od Kanade 1956. godine, kada je rezultat bio 23:0 za Kanadu. Najveća pobjeda ove reprezentacije bila je protiv Belgije 1963. godine, kada je pobijedila rezultatom 30:0. Jedan od najpoznatijih austrijskih hokejaša ikada je Martin Ulrih, koji je odigrao ukupno 228 mečeva za austrijsku reprezentaciju.


Austrijski hokej na ledu ekskluzivno u MeridianuNaša misija je da svojim korisnicima uvijek omogućimo najbolje pogodnosti i najveći izbor sportova za klađenje. Baš zato ćete kod nas moći da se kladite na hokej na ledu i to na najbolje klubove Evrope i svijeta. Čekaju vas najveći austrijski hokejaški klubovi, koji će vam oslikati ovaj sport u najboljem mogućem svjetlu. Ne propustite priliku da se kladite na vrhunski hokej i uživate u nevjerovatnom iskustvu.


Meridian vam nudi najbolje uslove klađenja, zato vam savjetujemo da ih ne propustite. Uz naše bonuse i promocije, ugođaj će biti ljepši, a put do zarade lakši. Opcija za klađenje ima mnogo, pa možete odabrati onu u kojoj ste najbolji. Bilo da igrate na tačan rezultat, konačan ishod ili ukupan broj golova, sigurni smo da ćete se dobro zabaviti, a to i jeste krajnji cilj klađenja.


Ono što će vam dodatno pomoći da osigurate lijep dobitak su Meridianove statistike. Svim našim korisnicima savjetujemo da ih nikako ne preskaču! Odvojite malo vremena i bacite se u analiziranje utakmica. Tako će vam biti mnogo jasnije na koji tim treba da uložite svoj novac. Klađenje uživo još je jedna pogodnost za naše igrače na koju smo ponosni. Imaćete priliku da novac uložite i poslije početka utakmice – zar to nije sjajna prednost? Zbog svega navedenog, ne propustite šansu da postanete još jedan od naših mnogobrojnih korisnika i da uživate u dobrom sportu i sjajnoj zaradi!


Još mnogo sportova vas čeka u MeridianuNe morate biti ljubitelj hokeja na ledu da biste se dobro proveli kod nas. Baš naprotiv! Spremili smo vam još gomilu sportov sa vrhunskim timovima i igračima. Šta god da odaberete sigurno ćete biti zadovoljni.


Samo će vam trebati malo sreće i profit je vaš! Na sve drugo smo mi mislili, tako da je na vama samo da uživate. Započnite klađenje već sada i istražite naš sajt. Čeka vas mnoštvo pogodnosti i raznovrsnih promocija, pa se ne ustručavajte da ih iskoristite. Možda je baš danas vaš srećan dan!

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket