Finska - Hokej na Ledu Kvote

Mečevi Antepost
Liga

Hokej u Finskoj 

Hokej je najpopularniji sport u Finskoj po gledanosti na televiziji i prisustvu navijača na utakmicama. Hokejaške lige već su počele da se osnivaju dvadesetih godina prošlog vijeka, a 1928. godine odigrana je prva sezona u SM-sarja prvenstvu, koje je kasnije nazvano SM-Liga. Finska hokejaška asocijacija formirana je sljedeće godine, a do danas je od reprezentacije napravila članicu iz takozvane „velike šestorke” hokejaških svjetskih sila. Domaća SM-Liga nosi ovaj naziv od 1975. godine i od tada su je timovi Tapara i TPS osvajali po deset puta. 

Muška i ženska reprezentacija podjednako su uspješne na međunarodnim takmičenjima. Ženska reprezentacija pretplatila se na bronzane medalje sa Svjetskih prvenstava i Olimpijade, a od devedesetih godina osvojila je 15 bronzanih medalja. Muška selekcija nikad nije osvojila Olimpijadu, ali često su se našli na podijumu, dok su svjetski prvaci bili tri puta. U posljednjih trideset godina selekcija Finske osvojila je preko 20 medalja sa različitih takmičenja. 

Ostanite uvijek u toku sa novinama u svijetu hokeja prateći hokej uživo uz Meridian 

Meridian je uvijek uz vas kada se igra utakmica u nekom od finskih hokejaških takmičenja poput svjetski poznatog prvenstva Skandinavije, SM-Lige. Veliki broj posvećenih kladioničara prati svaki minut u raznoraznim hokejaškom ligama iz Evrope i Sjeverne Amerike preko Meridianove stranice hokej uživo. Otkrijte i vi pogodnosti koje praćenje uživo rezultata donosi našim kladioničarima! 

Ne brinite ako vam je život umiješao prste, pa ste propustili neku nepredvidivu utakmicu koju ste dugo iščekivali. Lako provjerite pobjednika na našoj stranici koja sadrži sve današnje rezultate hokeja koje mogu da pogledaju i posjetioci koji ne namjeravaju da se klade! 

Štaviše, tu nije kraj, jer na Meridianovom sajtu možete brzo i lako da saznate i rezultate drugih sportskih takmičenja, jer našim pogodnostima za kladioničare gotovo da nema kraja.

Klađenje na finska hokejaška takmičenja još je zanimljivije uz Meridianove raznovrsne opklade

Saznajte više o brojnim kladioničarskim mogućnostima koje je Meridian pripremio za svoje korisnike! Pored najkvalitetnije lige Finske, koja je u samom vrhu evropskih liga, naša kladionica izdvojila je i sve nacionalne lige koje obožavatelji dobrog hokeja neće željeti da propuste. A kako najbolje doći do pozitivnog ishoda kada se kladite na neko takmičenje nego pomoću naših pažljivo sastavljenih vrsta opklada? U Meridianu naći ćete sve što je ljubiteljima sporta potrebno da otklone sve kladioničarske nedoumice pred utakmicu. 

Očekujete li da će neki tim lako izaći na kraj sa sljedećim protivnikom? Šta ako mislite da će se timovi previše istrošiti u prve dvije trećine? Rješenje za ove nedoumice nalazi se u širokoj ponudi Meridianovih klasičnih opklada. Igrajte neku od hendikep opcija na određeni period na sljedećem tiketu ili se kladite na najrazličitije vrste opklade na golove poput onih na tim koji postiže prvi pogodak, da li tim postiže više ili manje golova od granice, a tu su i neke od klasičnih mogućnosti igranja na tačan rezultat ili neku od par/nepar opcija. 

Učinite svako sljedeće klađenje jednostavnijim klađenjem uživo u Meridianu

Meridian je najbolje društvo za praćenje i klađenje na sportske rezultate hokeja uživo. Naša kladionica omogućava svim korisnicima da uplate željenu igru u svakom trenutku tokom meča. Zašto dodatno rizikovati i ne iskoristiti naše mogućnosti za klađenje na sportske rezultate uživo

Obično je teško predvidjeti u kakvom će raspoloženju igrači ući u meč, a situacija se dodatno komplikuje ako neki tim ima povrijeđene u timu, novog trenera ili igrača na bitnoj poziciji. Nema razloga da se kockate sa potencijalnim dobitkom i kladite unaprijed na meč koji teško možete da procijenite kako će se završiti. Sačekajte početak utakmice i kladite se kad god mislite da su vam najbolje šanse. Meridian uvijek nagrađuje oprezne kladioničare! 

Naše statistike zlata su vrijedne proračunatim kladioničarima

Isplanirajte kladioničarsku strategiju na stranici sa Meridianovim statistikama koje će vam olakšati sastavljanje svakog budućeg tiketa. Svi ljubitelji sporta saznaće nešto zanimljivo i korisno o različitim sportskim disciplinama i dešavanjima.

Pogledajte u kakvoj su formi igrači vašeg omiljenog tima, ko su najbolji strijelci, koji tim daje, a koji prima najviše golova u ligi i još mnogo ključnih informacija koje će koristiti svakom kladioničaru! Ako jednom oprobate Meridianove hokejaške statistike, sigurni smo da ćete im se vraćati sa svakim narednim tiketom!

Najbolji hokej Finske i drugih zemalja koje gaje hokejašku tradiciju možete naći samo u Meridianu

Obožavaoci hokeja mogu da počnu ledenu avanturu u takmičenju poput finske SM-Lige ili se mogu opredijeliti za neku od desetina evropskih hokejaških liga iz naše bogate ponude. I početnici i veterani kladioničarskog hobija naći će nešto po ukusu u Meridianu! 

Ukoliko vas samo zanima najelitniji hokej na kontinentu i šire predlažemo da krenete iz zemalja članica velike šestorke koja dominira ovim sportom. Švedska i Finska ratuju i na reprezetativnom i na klupskom novou, tako da ako vam se svidjela finska liga, podjednako ćete uživati i u švedskoj Hokejaškoj ligi. Ništa manje zanimljivije i potpunije nijesu ni češka Ekstraliga ni švajcarska NLA liga. Sigurni smo da nam posvećeni ljubitelji hokeja ne bi oprostili da nijesmo uvrstili i NHL ligu u našu ponudu!

Za one koji najviše vole da gledaju skandinavski hokej i napete derbije izdvajamo i dansku Superligu i norvešku GET ligu. Pored svih ovih velikih hokejaških takmičenja, naši korisnici mogu da uživaju i u klađenju na najveće hokejaško takmičenje u Evropi — Ligu šampiona.

U Meridianu granicama gotovo da nema kraja!

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket