Švedska - Hokej na Ledu Kvote

Mečevi Antepost
Alsvenskan Liga
SHL

Hokej na ledu u Švedskoj 

Ovaj zimski sport vodi korijene još iz 1912. godine u Švedskoj. Iste godine organizovana je Švedska Fudbalska Federacija, koja je postala i članica Internacionalne Hokejaške Federacije. Hokejaška divizija se kasnije odvojila i postala Švedska Hokejaška Asocijacija (SIHA), koja je odgovorna za domaće lige i učestvovanje na internacionalnim turnirima. Prvi zvanični hokejaški meč odigrao se 1921. godine, dok je najviša divizija Švedskog hokeja, poznatija kao SHL liga, nastala 1975. godine. 


Švedska reprezentacija nosi nadimak “Tri krune” i jedna je od najtrofejnijih reprezentacija na svijetu. Osvojila je dvije zlatne medalje na Olimpijadama, a prvak svijeta bila je čak 11 puta. Od kada se takmiči na internacionalnim turniruma uzela je ukupno 54 medalje. 


Njihovo domaće prvenstvo jedno je od najbolje kotiranih liga u Evropi, a timovi iz SHL Lige do sada su osvojili pet hokejaških Liga šampiona. 

Pratite švedski hokej uz Meridian uživo opcije

Budite rame uz rame sa svim hokejaškim dešavanjima lakše nego ikada i obezbijedite sebi najbolje šanse ako želite da se kladite na sportske rezultate hokeja. Svaki ljubitelj ovog sporta može da dobije odgovor na sva pitanja na našoj stranici hokejaški uživo rezultati, koja je posvećena svima koji moraju da ostanu informisani o promjenama i rezultatima u švedskoj SHL ligi ili nekom od drugih takmičenja sa starog kontinenta. 

 

Nije uvijek lako pratiti sportska zbivanja koja vas zanimaju. Zato smo otvorili stranicu sportski rezultati uživo za sve posvećene ljubitelje sporta koji ne mogu da zamisle dan bez svojih omiljenih timova i prvenstava. Nećete propustiti nijedan nezaboravan trenutak ako redovno posjećujete našu veb-stranicu. Meridian je mislio i na one koji su propustili bitne momente ili sam ishod utakmica, te je napravio stranicu posvećenu današnjim rezultatima hokeja.  

U Meridianu vas čekaju do sada neviđene igre 

Mogućnosti za klađenje u Meridianu su gotovo neograničene. Čitav ovaj koncept olakšali smo pomoću naših jedinstvenih igara i obezbijedili najbolje šanse za potencijalni dobitak. Meridian posjeduje neke od najzanimljivijih klasičnih, ali i specijalnih vrsta opklada.


Mnogi ljubitelji hokeja različitih nivoa znanja i iskustva mogu podjednako da se zabave sa Meridianovim opkladama. Samouvjereni kladioničari mogu da pokušaju da stignu do visokih dobitaka tako što će se kladiti na kombinaciju konačnog ishoda i golova, tačan rezultat ili možda period sa najviše poena. Unovčite svoje interesovanje za hokej na ledu tako što ćete pogađati da li ćemo gledati produžetke u meču koji slijedi. Velike nagrade čekaju i one poznavaoce ovog sporta koji igraju na pobjedu sa razlikom. Sigurni smo da ćete naći vašu savršenu priliku u Meridianovim mnogobrojnim opcijama.

Kladite se uživo na pobjednike iz Švedske 

Ne zaboravite da na našem sajtu možete da se kladite na sportske rezultate hokeja uživo, tako da od sada nema potrebe ni za kakvom žurbom. Sve dok se ne čuje sirena koja označava kraj utakmice, Meridian vam dozvoljava da uplatite vaš tiket. Možda vaš omiljeni švedski hokejaški tim gubi na kraju prvog perioda, ali vi znate da mogu da preokrenu situaciju u svoju korist? Onda pronađite vašu utakmicu u našoj bogatoj ponudi i radujte se već danas. 


Ukoliko je neki tim ušao veoma raspoloženo u duel i čini se da neće uskoro popustiti, kladite se na to da će preći granicu u postignutim golovima na utakmici. Takođe se možete kladiti da li će prebaciti određeni broj golova, ili da li će pobijediti sa određenim hendikepom u trećini. Vidjećete da je, zahvaljujući klađenju na hokej uživo, znatno lakše pogoditi ko će postići sljedeći gol. Kombinujte klađenje na uživo rezultate i Meridianove raznovrsne ponude opklada i uživajte u najrazličitijim svjetskim sportskim takmičenjima. 

Iskoristite svaki sportski podatak iz Meridianovih statistika

Ako vam je klađenje omiljeni hobi, pa čak i ako ne planirate da uplatite tiket, dostupne su vam Meridianove statistike. Naša onlajn kladionica se potrudila da vam maksimalno olakša svaku odluku ukoliko se odlučite za neki od mnogobrojnih tipova opklada, klađenje uživo i svakodnevni pregled sportskih rezultata.


Svaki detalj je važan kada sastavljate dobitnički tiket, a Meridian vam pruža mogućnost da saznate sve što želite o hokejaškom timu koji podržavate i preko hokejaških statistika. Otkrijte rasporede na tabelama, najbolje strijelce i asistente i timove koji najlakše i najteže primaju gol u samo nekoliko klikova. 

Švedska hokejaška takmičenja i najelitnije svjetske lige

Švedski klubovi uvijek su spremni da pruže interesantne borbe u domaćoj SHL ligi, a rivalstva između timova već uživaju dugačku tradiciju. Iako je teško da vam utakmice iz najboljeg švedskog prvenstva ne postanu svakodnevni izvor zabave, u našoj internet kladionici možete se kladiti i na lige nižih rangova – Alsvenskan drugu ligu ili neku od Hokejetan trećih divizija


Igrajte na hokejaška takmičenja zemalja u kojima se vrijedno radi na razvoju novih hokejaških sistema poput Mađarske, Norveške i Danske. A pogledajte i najprestižniji hokej Evrope, koji se pored Švedske igra i u švajcarskoj NLA Ligi, njemačkoj DEL Ligi i češkoj Ekstaligi. Uživajte i otkrijte zašto su evropski timovi u hokejaškoj Ligi Šampiona počeli da zaziru od ekipa iz bjeloruske Ekstralige. Kada se uželite vrhunskog hokeja, odigrajte neki par iz NHL Lige, jer ove atraktivne mečeve ne treba propustiti.

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket