Austrijska EBEL Liga - Kvote

Mečevi Antepost
ICE Hockey League 2024/25 - Winner
Kac Klagenfurt
4.20
Ec Villacher Sv
13
Ec Graz 99ers
13
Black Wings Linz
20.9
Hc Twk Innsbruck
34
Vienna Capitals
20.9
Red Bull Salzburg
2.75
Fehervar Av19
11
Hc Bolzano-bozen Foxes
6.00
Hc Asiago
67
Hk Olimpija Ljubljana
51
Pustertal Wolfe
51
Pioneers Vorarlberg
67

Austrijska EBEL ligaAustrijska hokejaška liga, odnosno Erste Bank Eishockey Liga, predstavlja prvi rang austrijskog hokeja na ledu. Ime je dobila po svom sponzoru, Erste Banci. Ova liga osnovana je davne 1923. godine i bila je treća u Evropi, dok su prije nje već postojale lige Švajcarske i Velike Britanije. U početku su u ovoj ligi nastupali isključivo austrijski klubovi, međutim, od 2006. godine liga je dobila međunarodni status. U ovoj ligi danas nastupaju klubovi iz Slovenije, Mađarske, Češke i Italije.


Karakteristike EBEL ligeSezona u ovoj ligi sastoji se iz dva dijela. U prvom dijelu svaki klub igra sa svakim drugim po četiri puta, što znači da se ukupno odigra 44 utakmica. Nakon toga liga se dijeli na Ligu za plasman i Kvalifikacionu ligu. U plejofu igraju svi timovi iz Lige za plasman i dva najbolja iz Kvalifikacione lige.


Utakmice četvrtfinala igraju se po modelu Best of seven, što u stvari znači da se igra sve dok jedan tim ne sakupi četiri pobjede. Polufinala i finala igraju se po principu Best of five, odnosno dok jedan tim ne sakupi tri pobjede. Na domaćem terenu u finalu igra onaj tim koji je bio bolje rangiran u regularnom dijelu. Klubovi koji ne dolaze iz Austrije igraju po istim pravilima kao i austrijski klubovi, ali se ne mogu nazivati austrijskim prvacima, već prvacima EBEL lige.


Zanimljivo je da ova liga nastoji da uključi što više mlađih igrača, te su zato 2010. godine donijete neke izmjene u pravilima lige. Od tada, klubovi bi trebalo da nastupaju sa bar četiri igrača mlađa od 24 godine. Takođe, u ovo vrijeme su uvedene kamere u golovima, koje sudiji olakšavaju posao. Sudija smije da se služi snimcima sa ovih kamera pri rješavanju eventualnih nesuglasica.


Klubovi iz ove lige imaju moderne dvorane koje uvijek vrve od obožavatelja. To samo dodatno dokazuje koliko je hokej na ledu bitan Austrijancima i koliko se u njega ulaže.


Kladite se na EBEL ligu u MeridianuMeridian se uvijek trudi da opravda povjerenje svojih korisnika i pruži im najbolje kladioničarsko iskustvo. Osim toga iznova se trudimo da u našoj ponudi imamo najatraktivnije sportove, kao bi svaki korisnik imao izbor. Ukusi su različiti, ali jedno je sigurno – svi volimo dobru zabavu i dobar sport. Zato ne propustite priliku da kod nas uživate i kladite se na najbolje svjetske i evropske klubove.


Donosimo vam i austrijsku EBEL ligu, kojoj znamo da će se svi ljubitelji hokeja na ledu posebno obradovati. Ukoliko se do sada nijeste oprobali u klađenju na ovaj sport ili mislite da to nije nešto što bi vam se dopalo, razmislite još jednom. Budite avanturističkog duha i isprobajte nešto novo. Uvjerite se i sami zašto je cijela planeta poludjela za ovim sportom i zašto on opstaje već više od jednog vijeka.


U našim kladionicama imaćete savršenu priliku da se kladite na ovaj sport. Čak iako ste početnik i nijeste sigurni da li donosite prave odluke, tu smo da vam pomognemo! Nudimo fantastične uslove i odlične kvote, a naše pouzdane statistike pomoći će vam da izaberete pobjednički tim.


Imaćete puno kladioničarskih mogućnosti i sigurni smo da ćete uz malo truda i sreće lijepo zaraditi i zabaviti se. Ovakva prilika se ne odbija, zato se zavalite u omiljenu fotelju i s vašeg telefona ili kompjutera pretražite naš sajt. Osjetićete pravu sportsku atmosferu i bićete na korak od lijepe zarade!


Provjerite zašto smo najboljiMeridian važi za najbolju kladionicu u regionu. Ako do sada nijeste, idealna je prilika da se uvjerite i sami zašto je to tako. Tu smo da vam ponudimo mnogo različitih sportova na koje se možete kladiti, a svakodnevno spremamo i mnoštvo zgodnih promocija.


Ne propustite priliku da postanete jedan od mnogih zadovoljnih korisnika i okušajte sreću već danas. Provjerite da li su zvijezde na vašoj strani i ostvarite profit. Dobitak nikad nije bio bliži, zato se ne dvoumite ni sekundu – garantujemo vam da ćete uživati i odlično se zabaviti, a to zaista nema cijenu!

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket