Rukomet u Švajcarskoj

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Handball
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double chance
1 or X
1 or 2
X or 2
1st half- 1X2
1
X
2
Total
Under
O/U
Over
Total
Under
O/U
Over
Home Goals
Under
O/U
Over
Away goals
Under
O/U
Over
Handicap
1
HD
2
Handicap
1
HD
2
1st half - goals handicap
1
HD
2
Swiss - Nationalliga A
14:00
26.05
K. Schaffhausen
HC Kriens-Luzern
1.29
13
4.30
1.83
59.5
1.83
1.94
-3.5
1.77

Rukomet u ŠvajcarskojIako rukoment nije prvo što nam padne na pamet kada pomislimo na sportove u Švajcarskoj, činjenica je da je rukometaška reprezentacija ove zemlje učestvovala na prvom rukometaškom turniru održanom u sklopu Olimpijskih igara u Berlinu 1936. godine. Rukomet se uveliko počeo igrati tokom dvadesetih godina u Švajcarskoj, a prvi meč je odigran 1923. godine između ekipa RTV 1879 Basel i ZMC Amicitia Zurich. Nakon Olimpijade formirana je Švajcarska rukometaška asocijacija 1939. godine, koja je funkcionisala u sklopu Švajcarske fudbalske i atletske asocijacije, a 1974. se odvojila i postala zasebno tijelo.


Asocijacija je jedna od dvanaest članica koje su formirale IHF 1946. godine, a 1949. godine odigran je prvi rukometaški meč u zatvorenom u Švajcarskoj, iako se reprezentacija takmičila na prvenstvima na otvorenom do 1966. Švajcarska rukometaška reprezentacija je do danas učestvovala na četiri Olimpijade, jedanaest svjetskih prvenstava i pet evropskih prvenstava. Bronza na Olimpijadi 1936. je njen najbolji rezultat, ali je i dva puta bila četvrta na svjetskim šampionatima.


Švajcarska rukometaška liga, Nacionalna A liga, počela je da se održava 1950. godine i Grasshopper Club Zurich je postao prvi šampion Švajcarske. Ekipa je do danas ostala najuspješniji domaći klub. Šampion Švajcarske dobija mjesto u grupnoj fazi EHF Evropske lige, a još dva tima igraju kvalifikacije za ovo takmičenje. Jedna švacarska ekipa takmiči se i u EHF Evropskom kupu.


Savršene opklade na rukomet u ŠvajcarskojNemojte više brinuti da li ćete propustiti izuzetno važnu utakmicu, ali ako ipak dođe do toga, ne brinite. Ostanite obaviješteni o sportskim događajima uz stranicu sportski rezultati uživo, koju ćete pronaći na našem sajtu. Sada vrlo jednostavno možete da ostanete upućeni u rezultate iz liga sa drugih kontinenata, i pogledati rezultate mečeva o kojima pričaju svi iz vašeg okruženja. Ne osjećajte se izostavljeno.


Rukometaški rezultati uživo vas takođe ekspresno vraćaju u akciju iz vaših najdražih rukometaških liga. Veliki broj obaveza vam nije dozvolio da ispratite mečeve četvrtine finala EHF lige šampiona? Provjerite koje ekipe ćemo gledati u Final Four najkvalitetnijem klupskom takmičenju na planeti i pristupite našoj internet kladionici kad god to poželite.


Pored ovih pogodnosti, još nijesmo ni pomenuli brojne vrste opklada koje će vam koristiti u najrazličitijim situacijama. Mislite li da nas na sljedećem meču u švajcarskoj Nacionalnoj A ligi očekuje puno golova? Izaberite jednu od mnogih klasičnih tipova opklada poput onih na ukupan broj golova ili se kladite da li će neki tim preći određeni broj pogodaka. Ali, ako ste sasvim sigurni u svoje poznavanje švajcarskih ekipa, možete izabrati konačan ishod i hendikep razliku.


Kladite se uživo na najbolje igrače ŠvajcarskeKladioničari se pribojavaju neprijatnih iznenađenja i visokih rizika prilikom klađenja. Ako redovno pratite rukomet na starom kontinentu, ali i dalje nijeste u potpunosti sigurni šta možete da očekujete od švajcarskih timova i igrača, onda se uz klađenje na rukomet uživo konačno možete opustiti. Ne izlazite na duel sa igračem manje već iskoristite sve prednosti koje se nalaze u Meridianu.


Kada dobri rezultati počnu da se nižu, gledajući ekipe uživo zaboravićete na druge načine klađenja. Pažljivo se pripremite za sljedeći meč i uplatite tiket sve do posljednjeg zvižduka. Da li ste primijetili da Wacker Thun na nekoliko posljednjih mečeva ima problema u napadu? Kladite se da će se utakmica završiti sa manje postignutih golova nego što to većina misli. Da li novo pojačanje ne pomaže timu, a protivnik dobro koristi igrača više? Otključajte nove kladioničarske mogućnosti kladeći se na rukomet uživo.


Sa Meridianovim statistikama nećete više nagađati. Saznajte sve rukometaške podatke koji su vam potrebni za uspješno klađenje. Koji tim je u sjajnoj formi, koja ekipa ima problema sa povredama, kako su se završile prethodne utakmice i kako je tim igrao prošle sezone. U statistikama ćete naći sve što bi svaki strastveni kladioničar mogao da poželi.


Rukomet bez granicaMeridian vam donosi rukomet iz najkvalitetnijih i najinteresantnijih prvenstva Evrope. Jedno od odredišta koje je posljednjih godina sve zanimljivije kladioničarima jeste švajcarska Nacionalna A liga, koja sve više napreduje na listi evropskih takmičenja prema EHF koeficijentu. Pratite i kladite se na mečeve omiljenog tima iz nacionalne lige ili navijajte za njih dok se takmiče u EHF Evropskoj ligi ili EHF Evropskom kupu.


Nedaleko od Švajcarske ćete naći i neke od najboljih liga na kontinentu. Ne možete pogriješiti ako izaberete duele iz njemačke Bundeslige, francuske Starlige, a slovenačka liga NLB i švajcarsko prvenstvo takođe rapidno napreduju. Brojne evropske ekipe žele da dokažu da nije samo novac bitan za formiranje šampionskog tima, a najbolje predstavnike ove filozofije ćete naći u makedonskoj Superligi, danskoj HTH ligi i rumunskoj Nacionalnoj ligi.


Ne zaboravite ni evropske rukometašice i švajcarsku Spar Premium ligu, a baš kao i u muškoj kategoriji, i u kolekciji ženskih rukometaških takmičenja možete da nađete vrhunske mečeve. Posljednje šampionke Evrope dolaze iz norveške Rema 1000-ligaen, a tu je i mađarska NB I liga, kao i ruska Superliga.

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket