Poljska - Rukomet Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Handball
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double chance
1 or X
1 or 2
X or 2
1st half- 1X2
1
X
2
Total
Under
O/U
Over
Total
Under
O/U
Over
Home Goals
Under
O/U
Over
Away goals
Under
O/U
Over
Handicap
1
HD
2
Handicap
1
HD
2
1st half - goals handicap
1
HD
2
Polish - Extraklasa
18:00
25.05
Gornik Zabrze
SPR Chrobry Glogow
1.26
14
4.50
1.83
55.5
1.84
1.83
-4.5
1.87

Rukomet u PoljskojRukomet je jedan od popularnijih timskih sportova u Poljskoj i igra se od 1920-ih godina. Poljska rukometaška federacija osnovana je 1928. godine, a današnje ime i strukturu nosi od 1956. godine. Federacija je postala članica IHF-a 1946. godine. Prva liga koja je nastala u Poljskoj je ženska Ekstraklasa, a takmičenje je formirano 1939. godine. Muška Superliga nastaje iste godine kad i Poljska rukometaška federacija, a najuspješniji tim lige je Vive Kielce, dok je ekipa MKS Lublina najtrofejniji tim u ženskoj konkurenciji.


Prve utakmice na međunarodnoj sceni koje su muška i ženska reprezentacija igrale bile su na svjetskim prvenstvima 1950-ih. Muški sastav se kvalifikovao na pet Olimpijskih igara, 17 puta su igrali na svjetskim prvenstvima i deset puta učestvovali na evropskom prvenstvu. Do sada su donijeli jednu bronzu sa Olimpijade i tri bronze i jedno srebro sa svjetskih prvenstava. Ženska reprezentacija se takmičila na 17 svjetskih prvenstava i 7 evropskih, a najbolji rezultati su im četvrto i peto mjesto.


Poljski muški i ženski rukometni timovi takmiče se i na međunarodnim rukometnim turnirima. Najbolje ekipe igraju EHF ligu šampiona i EHF evropsku ligu, a Vive Kielce je jednom bio šampion Evrope u muškoj konkurenciji, dok je Lublin u ženskoj osvojio EHF evropsku ligu.


Pratite i kladite se na najbolje rukometaše PoljskeU Meridianu znamo koliko je kladioničarima bitno da na vrijeme saznaju rezultate sa sportskih takmičenja, liga i turnira koje danima, a nekad i mjesecima iščekuju. Efikasno provjerite epiloge mečeva iz desetina sportskih disciplina na našoj stranici sa uživo rezultatima i budite bezbrižni. Rukomet je samo jedan od sportova dostupnih na našem sajtu, tako da obožavaoci koji žele da ostanu svakodnevno obaviješteni nikako ne smiju zaobići našu stranicu sa sportskim rezultatima uživo!


Pozivamo vas da istražite i našu široku ponudu opklada i utvrdite vaše poznavanje poljskog rukometa. Jedino čega u Meridianovoj ponudi ima više od rukometnih takmičenja su tipovi opklada koje naši korisnici mogu da iskoriste i osiguraju najbolje šanse za pobjedu. Drastično sebi olakšajte posao sa rukometaškim rezultatima uživo i prepolovite vrijeme utrošeno na sastavljanje tiketa uz brojne kladioničarske opcije.


Ako očekujete efikasnu utakmicu u nekom rukometnom takmičenju Poljske onda su igre na golove savršene da uspješno otvorite kladioničarski dan. Kladite se koliko će golova dati gost ili domaćin, broj golova koji ćemo vidjeti u jednom poluvremenu ili da li će ekipe preći granicu za ukupan broj golova na utakmici. Maksimalno povećajte šanse bilo da se kladite na mušku Superligu ili žensku Ekstraklasu. U Meridianu uvijek možete da nađete bolje kladioničarske uslove zbog naše bogate ponude opklada!


Uživo stižete brže i lakše do pobjedeTeško je procijeniti kako će se rukometni meč završiti prije nego što krene, posebno ako se radi o gradskom derbiju ili duelu podjednako kvalitetnih sastava. Otkrijte i vi zašto se sve više kladioničara kladi na rukomet uživo. Kada jednom krenete da koristite prednosti koje pruža uživo klađenje na rukomet i mnoge druge discipline, nikada se nećete vratiti starim metodama klađenja.


Pratite dešavanja na terenu i kladite se uživo samo kad budete sigurni šta će se desiti u narednim minutima. Da li je Vive Kielce slabo počeo novu sezonu? Da li Gornik Zabrze igra još jednu utakmicu veoma nadahnuto? Uživajte u rukometnim takmičenjima i kladite se u kom poluvremenu pada više golova ili da favorit neće preći granicu golova jer i dalje ne igraju na nivou koji se očekuje od njih. Budite bogato nagrađeni i češće se radujte dobrim rezultatima kladeći se na rukomet uživo u Meridianu!


Svi Meridianovi korisnici mogu da pristupe detaljnim sportskim statistikama u samo nekoliko poteza. Ljubitelji različitih sportskih disciplina naći će sve što im je neophodno da sastave pobjednički tiket u Meridianovim statistikama. Saznajte podatke i o mnogim rukometnim timovima i takmičenjima na Meridianovim stranicama. Meridian sprema korisnike za svaki sportski dan svojim izazovnim vrstama opklada, praćenjem uživo rezultata i klađenjem uživo.


Najbolja rukometna takmičenja Poljske i svijetaPozivamo sve kladioničare koji vole da gledaju rukomet da igraju na rukometna takmičenja Poljske. Uz Meridian možete da testirate sreću i znanje i u muškoj Superligi i u ženskoj Ekstraklasi. Nađite se na pravom mjestu kada favoriti pokleknu, a autsajderi igraju utakmicu života. Samo vas Meridianove kladioničarske pogodnosti drže obaviještene i spremne za sve sportske izazove!


Poljska možda nije najpoznatija po rukometu, ali zato u Meridianu možete naći i neka od najboljih rukometnih takmičenja na planeti. Rukometni navijači s razlogom obožavaju da prate i da se klade na francusku Diviziju 1, njemačku Bundesligu ili dansku Rukometnu ligu. Iz ovih nacionalnih prvenstava može lako da dođe sljedeći osvajač EHF lige šampiona, a i ovo takmičenje je dio naše sjajne ponude rukometnih događaja!


Međutim, tu nije kraj opcijama koje smo pripremili za korisnike kojima je rukomet omiljeni sport, jer u Meridianu možete da se kladite i na rezultate u ženskoj francuskoj Diviziji 1 i na najbolje rukometašice poljske Ekstraklase. Tu su, naravno, i najkvalitetnije ekipe i rukometašice koje se bore za trofej EHF lige šampiona za žene. Meridian je nesumnjivo pravo mjesto za sve strastvene ljubitelje sporta!

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket