Rukomet u Hrvatskoj

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Handball
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double chance
1 or X
1 or 2
X or 2
1st half- 1X2
1
X
2
Total
Under
O/U
Over
Total
Under
O/U
Over
Home Goals
Under
O/U
Over
Away goals
Under
O/U
Over
Handicap
1
HD
2
Handicap
1
HD
2
1st half - goals handicap
1
HD
2
Croatian - Premijer Liga
18:00
21.05
MRK Sesvete
RK Spacva Vinkovci
1.08
18
9.20
1.83
61.5
1.83
1.88
-6.5
1.82

Rukomet u HrvatskojHrvatska dijeli istoriju i uspjehe jugoslovenske rukometaške reprezentacije sa ostalim bivšim članicama, a i nakon raspada rukomet je ostao jedan od najtrofejnijih timskih sportova. Rukometna federacija Hrvatske je prvi put formirana 1948. godine, a nakon raspada Jugoslavije je ponovo predstavljala zemlju od 1992. godine. Te godine federacija se pridružila i IHF-u, a i formirana je hrvatska Premijer liga, u kojoj su krenuli da se takmiče najbolji igrači Hrvatske.


Kao predstavnica nezavisne zemlje, rukometaška reprezentacija Hrvatske je prvi put nastupala na Evropskom prvenstvu 1994. godine, a do danas se takmičila na 15 evropskih i svjetskih šampionata, kao i šest Olimpijada i Mediteranskih igara. Sa ovih takmičenja reprezentativci su donijeli ukupno 20 medalja, a uzeli su i dva zlata na Olimpijskim igrama i 2003. bili svjetski šampioni. Na evropskim prvenstvima nijesu osvojili zlato, ali imaju tri srebra i bronze.


Domaćim rukometom u Hrvatskoj apsolutno dominira ekipa RK Zagreb, koja je osvojila svaki šampionat od 1992. godine. Hrvatski šampion ima mjesto u EHF Ligi šampiona, a još tri ekipe mogu da predstavljaju Hrvatsku u EHF Evropskoj ligi.


Pratite rukometaške zvijezde iz regiona i svijetaKad god nijeste sigurni kako su se završili bitni mečevi u različitim sportskim takmičenjima, posjetite naše stranice sa sportskim rezultatima uživo. Ne propustite nijedan uspjeh vašeg omiljenog igrača ili kluba sa svih krajeva planete. Znaćete pobjednike u rukometu, odbojci, košarci, ali i u ogromnom broju fudbalskih liga čim se dogode.


U svega nekoliko poteza možete pristupiti i Meridianovim rukometaškim rezultatima uživo, gdje god da se nalazite. Kada ste u pokretu, ali i kada nestrpljivo čekate početak utakmice ispred malih i velikih ekrana, uz našu kladionicu ćete znati kako su vaši omiljeni rukometaši iz Hrvatske i drugih zemalja završili takmičarski dan.


Meridian je pripremio i ogroman broj jedinstvenih vrsta opklada koje prate i kvalitetne kvote. Da li dovoljno dobro poznajete timove iz jedne od elitnih rukometaških liga iz Evrope i regiona, hrvatske Premier lige? Onda će vam naše vrste opklada doći kao poručene. Ekipe imaju više energije u prvom poluvremenu pa često vidimo više golova. Igrajte na efikasnije poluvrijeme, na ukupan broj golova ili kombinujte konačan ishod i golove jer opklade na golove uvijek donose više uzbuđenja dok čekate rezultate. Imamo i neke od najpoznatijih klasičnih igara u glavnoj kategoriji, ali i opklade na poluvremena.


Uživo klađenje je vaš igrač višeOd danas možete da se kladite samo kada vam to najviše odgovara. U Meridianu imate opciju da se kladite na rukomet uživo i češće doživite dobre rezultate. Šanse su iste bez obzira na to da li je meč počeo ili ne. Naravno, i za ljubitelje drugih sportskih disciplina važe ista pravila, jer Meridian misli na sve obožavatelje sporta. Više nema razloga da žurite sa uplatom i donošenjem odluka.


Da li su svi očekivali da će favorit danas imati lak posao, ali utakmica uopšte nije krenula u tom pravcu? Razočarenja i iznenađenja se neće dešavati ako ste strpljivi i pratite ekipe i dešavanja na utakmici uživo. Uživo ćete naći podjednako raznovrsne kladioničarske igre, a klađenje na rukomet će vam postati mnogo lakše. Igrajte uživo na draw no bet opciju, koja hendikep razlika će biti između timova, a dupla šansa će postati vaš sedmerac.


Pored svih kladioničarskih mogućnosti na našim internet stranicama se nalazi i poprilična baza sportskih podataka. Pogledajte sastave timova, prosječnu starost, povrede, rezultate prethodnih okršaja, najefikasnije timove i protivnike koji dolaze. Kombinujte sve prednosti koje vam Meridianove sportske statistike pružaju i olakšajte sebi put do trijumfa u rukometu i mnogim drugim sportovima.


Bogata kolekcija svjetskih rukometaških takmičenjaZa sve ljubitelje rukometa Meridian je pripremio sve najpoznatije i najkvalitetnije lige svijeta. Možda vas sreća prati u hrvatskoj Premier ligi, a ako ne nalazite uspjeh u ovoj ligi, kod nas ćete lako naći adekvatnu zamjenu. Očekuje vas švedska Handbollsligan Prva Liga, španska Liga Asobal i njemačka Bundesliga, a ovo je samo početak.


Klupska rukometaška takmičenja su stala, ali zašto? Reprezentacije učestvuju u kvalifikacijama za sljedeći veliki internacionalni turnir, a vi se i sa nama možete kladiti i na rezultate hrvatskog nacionalnog tima ili drugih reprezentacija koje volite da pratite.


Nijedna kladioničarska ponuda se ne može zamisliti bez velikih evropskih turnira koji se uvijek nalaze na rukometaškim tiketima poput EHF Lige šampiona i EHF Evropske lige. Ne možete bez zvijezda iz regiona? Onda izaberite mađarsku NB I ligu, rumunsku Ligu Nationala, makedonsku Super Ligu ili slovenačku NLB Ligu. Sportske granice kod nas ne postoje, zato izaberite Meridian i uživajte u najzabavnijem klađenju u zemlji.

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket