Danska - Rukomet Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Handball
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double chance
1 or X
1 or 2
X or 2
1st half- 1X2
1
X
2
Total
Under
O/U
Over
Total
Under
O/U
Over
Home Goals
Under
O/U
Over
Away goals
Under
O/U
Over
Handicap
1
HD
2
Handicap
1
HD
2
1st half - goals handicap
1
HD
2
Danish - League Women
12:00
25.05
HC Odense (W)
Herning-Ikast Haandbold (W)
1.51
9.20
3.15
1.83
58.5
1.84
1.93
-2.5
1.78
14:00
25.05
Nykoebing Falster HB (W)
Team Esbjerg (W)
12
16
1.06
1.77
57.5
1.91
1.80
7.5
1.91

Rukomet u Danskoj

Danska je jedna od rijetkih zemalja u kojoj se rukomet igrao još prije drugog svjetskog rata. Danska rukometna federacija (DHF) rukovodi sportom u Danskoj, a osnovana je 1935. godine. Članica je Evropske Rukometne Federacije i Internacionalne Rukometne Federacije, a reprezentacija kojom upravlja je najtrofejnija na svijetu sa 103 osvojenih medalja u svim selekcijama. Glavna takmičenja u zemlji su rukometna liga za muškarce i žene i danski Kup. 

Danska muška selekcija do sada je osvojila dvije zlatne medalje na Evropskim prvenstvima i po jednu na Svjetskom i Olimpijadi. Ženskoj selekciji je pošlo za rukom da budu zvanične prvakinje Evrope, svijeta i Olimpijade; uzele su po tri zlata na Evropskim prvenstvima i Olimpijadi, a jedno na Svjetskom prvenstvu. Danski muški klub nikada nije osvojio klupsku EHF Ligu šampiona kao ni drugi nivo takmičenja, EHF Evropsku ligu. Kod djevojaka, Viborg HK i Slejese DT osvojili su žensku Ligu šampiona tri puta. Viborg je trijumfovao i u Evropskoj ligi tri puta, Ikast i Holstebro dva, a Slejese DT jednom. 

Ne propustite nijedan napad u uzbudljivim rukometnim takmičenjima Danske uz Meridian uživo

Pratite rukomet uživo i najjednostavnije uživajte u omiljenim takmičenjima Danske i ostatka Evrope. Rukomet nije jedini sport koji možete pratiti u Meridianu. Sva zanimljiva sportska zbivanja podjednako lako možete naći na našim sportskim rezultatima uživo. Ako je sport vaš omiljeni hobi onda je Meridian pravo mjesto za vas! 

Ponekad jednostavno ne stižemo da provjerimo rezultate zanimljivih utakmica ili kako su se završili rukometni mečevi na koje smo se opkladili. Zato od sada možete da odahnete, jer ako posjetite današnje rezultate rukometa uvijek ćete znati šta se dešava u interesantnim prvenstvima čak iako ne želite da se kladite. 

Sa našom raznovrsnom ponudom opklada češće ćete se radovati dobitničkom tiketu

U bogatoj ponudi Meridianovih igara brzo ćete naći opkladu koja odgovara vašem stilu klađenja i odlično se zabaviti! Bilo da vas zanima klađenje na neko od danskih rukometnih takmičenja ili neka druga rukometna lokacija, budite sigurni da ćete u Meridianu imati najbolje šanse da dođete do pobjede. U našoj ponudi vrhunskih evropskih rukometnih takmičenja i različitih opklada kladioničari će sigurno naći pravu igru za svoj pobjednički tiket.

Svjetsko prvenstvo okuplja najbolje timove planete, a u Meridianu možete da se kladite na šampiona prije svakog velikog takmičenja! Ništa manje zanimljive su i opklade dok traje prvenstvo, a u našoj kladionici možete se kladiti na pobjednika na poluvremenu i na kraju utakmice, koliko će neki tim dati golova, a najbolje kvote čekaju vas u igrama na kombinaciju konačnog ishoda i golova!

Olakšajte proces klađenja na rukomet u Danskoj prednostima koje pruža Meridian uživo

Pažljivo osmislite strategiju za klađenje i igrajte na sportske rezultate rukometa uživo bilo kad tokom meča. Zašto se kockati i izlagati dodatnom riziku kada možete da izaberete opkladu kada god želite? Dočekajte svaku iznenadnu povredu, isključenje ili sumnjivu odluku trenera ili sudije spremni. Steknite prednost kao nikad do sad kombinacijom klađenja na uživo rezultate i Meridianove raznovrsne ponude opklada na sportske rezultate rukometa! 

Ako nijeste samouvjereni u svoju kladioničarsku procjenu uvijek možete sačekati početak utakmice i posmatrati kako se timovi ponašaju na terenu. Derbi mečevi mogu biti vrlo promjenjivi i timovi često postižu manje golova. To je savršen trenutak da se kladite na broj golova na poluvremenu ili pobjednika meča! Opustite se uz neko od danskih rukometnih takmičenja i radujte se vašoj i pobjedi vašeg tima. 

Meridianove statistike sportska su riznica koju ne smijete zaobići

Provjerite forme timova, najbolje strijelce, sastave i razjasnite sve sportske nedoumice našim preglednim Meridianovim statistikama. Koji god da vas sport zanima i kad god želite da se kladite, naše statistike dostupne su svim obožavaocima sporta. 

Obožavatelji rukometnih takmičenja mogu lakše da prate najveća rukometna takmičenja ako se služe Meridianovim rukometnim statistikama. Saznajte rasporede na tabeli u preko dvadeset rukometnih prvenstava, gol razlike, tim sa najboljim napadom i odbranom i još mnogo podataka koji će vam sigurno koristiti. 

Meridianova ponuda najkvalitetnijih evropskih rukometnih liga raj je za sve ljubitelje rukometa

Svi naši korisnici imaju priliku da oprobaju svoje poznavanje popularnih danskih rukometnih takmičenja poput Danske rukometne lige u muškoj i u ženskoj kategoriji. Ali ovdje tek počinje naša ponuda vrhunskog rukometa, jer u Meridianu možete da se kladite i na Svjetsko prvenstvo!

Ipak, Meridian nije stao tu, tako da vas pozivamo da nađete uzbudljive mečeve u ligama u kojim igraju mnogi evropski klupski šampioni kao što su francuska Divizija 1, njemačka Bundesliga i španska Liga Asobal. Ne zaboravite da kod nas možete i da provjerite rezultate i da se kladite na najbolje klupsko takmičenje kontinenta – EHF Ligu šampiona u muškoj i u ženskoj diviziji. 

Uz Meridian sve je moguće! 

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket