Rukomet u Austriji

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Handball
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double chance
1 or X
1 or 2
X or 2
1st half- 1X2
1
X
2
Total
Under
O/U
Over
Total
Under
O/U
Over
Home Goals
Under
O/U
Over
Away goals
Under
O/U
Over
Handicap
1
HD
2
Handicap
1
HD
2
1st half - goals handicap
1
HD
2
Austrian - HLA
17:30
25.05
UHC Hollabrunn
HSG Graz
1.60
8.40
2.85
1.73
56.5
1.95
1.88
-1.5
1.83
17:30
25.05
HSG Barnbach/Koflach
JAGS Voslau
1.97
8.00
2.18
1.83
56.5
1.84
1.97
-0.5
1.72

Rukomet u AustrijiPrve rukometaške utakmice u Austriji su počele da se igraju na otvorenom dvadesetih godina prošlog vijeka, a u istom periodu su krenuli da se održavaju prvi šampionati. Austrijska rukometaška federacija je formirana 1925. godine sa sjedištem u Beču, a prvi rukometaški meč u dvorani odigran je 1933. godine. Federacija je od 1946. godine članica IHF, a od 1991. EHF.


Rukometaški mečevi su se i narednih decenija igrali na otvorenom i to je trajalo sve do 1961. godine, kada je formirana zvanična austrijska HLA Liga. ATSV Linz je ekipa koja je osvojila prvu sezonu i postala prvi zvanični šampion Austrije. Nacionalni tim Austrije je učestvovao na međunarodnim takmičenjima od najranijih dana. On se takmičo na prvoj Olimpijadi 1936. godine. Najbolje rezultate austrijski rukometaši su ostvarili upravo na tim takmičenjima jer su na Olimpijadi 1936. završili drugi, kao i na Svjetskom prvenstvu 1938. Samo jednom su se pojavili na Olimpijskim igrama, sedam puta su igrali Svjetska Prvenstva i pet puta Evropska prvenstva


Austrijski rukometaški klubovi igraju i na međunarodnim klupskim turnirima, a mogu da se plasiraju u EHF Evropsku ligu kroz kvalifikacije. Mogu da se plasiraju i u EHF Evropsku ligu kroz kvalifikacije. Igrači kluba Fivers su bili polufinalisti ovog turnira 1985. godine kad je nosio naziv EHF Kup.


Ne propustite rezultate iz austrijskog rukometaPratite i najjednostavnije uživajte u omiljenim rukometaškim takmičenjima iz Austrije i ostatka Evrope. Rukomet nije jedini sport koji možete pratiti u Meridianu. Sva zanimljiva sportska zbivanja podjednako lako možete naći na našim sportskim rezultatima uživo. Meridian je pravo mjesto da najbrže saznate rezultate iz stotina sportskih prvenstava.


Ponekad jednostavno ne stižemo da provjerimo rezultate zanimljivih utakmica ili kako su se završili rukometaški mečevi na koje smo se opkladili. Zato vas Meridian vraća u sve rukometaške tokove sa rukometaškim rezultatima uživo. Uvijek ćete znati šta se dešava u interesantnim prvenstvima planirali ili ne da se kladite, a ovo nije sve što ćete pronaći u Meridianu.


Sa našom raznovrsnom ponudom opklada češće ćete se radovati dobitničkom tiketu. U našoj ponudi vrhunskih evropskih rukometnih takmičenja i različitih opklada kladioničari će sigurno naći pravu igru za svoj pobjednički tiket. Kada ste sigurni da je neka ekipa favorit na utakmici kladite se na pobjednika na poluvremenu i kraju meča, ali ne morate se ograničiti samo na pobjednike i gubitnike. Ostavite sebi slobodnog prostora i igrajte na ukupan broj golova bez obzira ko je pobijedio. Odlične kvote vas čekaju i ako izaberete kombinacije konačnog ishoda i golova.


Kladite se uživo i uvijek ste u prednostiPažljivo osmislite strategiju za klađenje i igrajte na uživo rezultate. O bilo kom sportu da se radi, Meridian vam dozvoljava da uplatite svoje procjene bilo kad tokom meča. Raspoloženje igrača varira tokom meča zato se nemojte posvetiti nekoj opkladi prije početka. Steknite prednost kao nikada do sada kombinacijom klađenja na rukomet uživo i Meridianove raznovrsne ponude opklada.


Ako nijeste sigurni u poznavanje nekog rukometaškog takmičenja ili nijeste dovoljno vremena proveli sa najboljim rukometašima Austrije, sačekajte početak i uživo se kladite na rukomet. Derbi mečevi mogu biti vrlo neizvjesni, timovi često postižu manje golova. To je savršen trenutak da se kladite na broj golova na poluvremenu ili pobjednika meča! Uživajte u vještinama austrijskih rukometaša i pobijedite sa Meridianom.


Provjerite i forme timova, najbolje strijelce, sastave i razjasnite sve sportske nedoumice sa našim preglednim statistikama. Koji god da vas sport zanima i kad god želite da se kladite, naše statistike su dostupne svim obožavaocima sporta. I obožavatelji rukometa mogu lakše da prate i klade se na najveća rukometaška takmičenja. Rezultati prethodnih mečeva, stanje na tabeli i ko su najbolji strijelci su detalji koji će vam sigurno pomoći.


Meridian je raj za sve ljubitelje rukometaSvi naši korisnici imaju priliku da oprobaju svoje poznavanje u najpopularnijim rukometaškim takmičenjima Evrope. Pored klađenja na austrijsku HLA ligu, u Meridianu možete da probate i prvenstva nižeg ranga kao što je austrijska HLA 2 liga. I obožavaoci njemačke Bundeslige imaju opciju da se klade na 2. Bundesligu, a tu su i prvenstva u ženskoj diviziji.


Ne propustite da igrate i na dansku Rukometnu ligu za žene i poljsku Ekstraklasu za žene, jer uzbuđenja ne izostaju i u ženskoj kategoriji. A ovdje tek kreće naša ponuda vrhunskog rukometa. Pozivamo da nađete uzbudljive mečeve u ligama u kojima igraju mnogi evropski klupski šampioni kao što su francuska Divizija 1 i španska Liga Asobal.


Ne zaboravite da kod nas možete i da provjerite rezultate i da se kladite na najbolje klupsko takmičenje kontinenta EHF Ligu šampiona i EHF Ligu Evrope, kao i na različita takmičenja reprezentacija. U Meridianu je gotovo sve moguće.

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket