Švedska Elitserien Liga Žene - Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Handball
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double chance
1 or X
1 or 2
X or 2
1st half- 1X2
1
X
2
Total
Under
O/U
Over
Total
Under
O/U
Over
Home Goals
Under
O/U
Over
Away goals
Under
O/U
Over
Handicap
1
HD
2
Handicap
1
HD
2
1st half - goals handicap
1
HD
2
Swedish - Elitserien Women
13:00
21.04
Skara HF (W)
H65 Hoor HK (W)
2.60
8.40
1.70
1.94
53.5
1.74
1.79
1.5
1.92

Švedska Elitserien ligaElitserien je najkvalitetnija divizija ženskog klupskog rukometa u Švedskoj. Liga se održava od 1951. godine, a prvi šampion je bila ekipa Kvinliga IK. Do sada je 17 timova osvajalo žensku Elitserien ligu, a ekipe sa najviše titula su IK Savehof i Kvinliga IK Sport sa po 14 titula. Pored ovih sastava, ekipa Štokholmpolisens IF je još jedan tim sa dvocifrenim brojem titula i osvojili su 11 šampionata.


U ligi se takmiči 12 timova, a najboljih osam na kraju regularnog dijela sezone igra plej-of fazu. Četvrtfinala i polufinala se igraju do tri pobjede, a u finalu jedan meč odlučuje ko će biti sljedeći šampion Švedske u ženskoj konkurenciji.


Šampion Elitserien lige igra kvalifikacije za EHF žensku Ligu šampiona, a Švedska ima i jednog predstavnika u EHF Evropskoj ligi. Takođe se dvije ekipe takmiče u EHF Evropskom kupu. H 65 Hor je osvojio EHF Evropski kup i ovo je jedini međunarodni trofej koji je osvojio neki od klubova iz ženske divizije.


Informišite se o svim bitnim rezultatimaDa li već godinama pratite lige i rukometna dešavanja iz Švedske? Ako ste strastveni obožavatelj rukometa, jako je bitno da ispratite sva zbivanja koja vas interesuju kako bi znali gdje da tražite šanse kada se sljedeći put kladite. A, ako vam se ipak desi da propustite neku dugo očekivanu i neizvjesnu utakmicu, naši rukometaški rezultati uživo će vas brzo vratiti u centar zbivanja.


Budite sigurni da nećete propustiti ni rezultate sa vama bitnih takmičenja ako pratite sportske rezultate uživo uz Meridian. Ne budite nikad više u neizvjesnosti jer vas naša kladionica obavještava o novitetima u najrazličitijim svjetskim takmičenjima i sportovima.


U našoj kladionici svako će iskusiti najbolje uslove za klađenje. Kladioničari će dodatno cijeniti mogućnosti koje nudimo prilikom klađenja na žensku Eliteserien ligu i preko stotinu sportskih takmičenja u brojnim sportskim disciplinama.


Dupla šansa je idealno rješenje za ujednačene mečeve između Kristianstada HK i Skovde HF, a možete se kladiti i pomoću glavnih igara ako komplikovane procjene nijesu za vas. Izaberite između konačnog ishoda, ukupnog broja golova i pratite najbolje igrače Švedske.


U Meridianu nikad nije kasno za opkladuNijeste uspjeli da uplatite tiket prije početka utakmice? Više ne morate da brinete o tome jer ako se kladite na rukomet uživo možete da izvršite uplatu dok traje meč. Bezbrižno ispratite utakmicu i kladite se na svoje favorite iz švedske Elitserien lige kad god osjećate da je pravi trenutak za to.


Očekujete li da će Boden Handbol IF preokrenuti meč protiv Skovde HF kada se ekipe vrate sa pauze? To je savršena prilika da se kladite da će ekipa pobijediti u drugom poluvremenu. Opklade na golove su gotovo savršene kada se uživo kladite na rukomet. Pogodite koliko će ukupno golova postići gost ili domaćin, da li će obje ekipe postići manje od ponuđene granice i približite se dobitku uz više zabave.


Stranica sa statistikama će vam dodatno uštedjeti vrijeme i nagraditi interesovanje. Pristup je otvoren svim posjetiocima, željeli da se klade ili ne. Saznajte sve podatke o rukometu i preko trideset sportskih disciplina, različitih liga, divizija i takmičenja na našem sajtu. Nijedan ljubitelj sporta ne bi trebalo da propusti priliku da se naoruža znanjem koje je dostupno u našoj sportskoj biblioteci.


Elitserien liga i svjetski rukometKladite se na neka od najboljih svjetskih rukometnih liga u muškoj i ženskoj konkurenciji ili nađite novo takmičenje u kome možete da oprobate svoju sreću i poznavanje sporta. Možda je švedska Elitserien liga takmičenje koje ste oduvijek tražili, a ako ipak ne nalazite put do pobjede kladeći se na najbolje rukometašice Švedske, uvijek možete da se preselite u drugo prvenstvo.


Meridian je izdvojio sva poznata, ali i manje poznata takmičenja Evrope koje definitivno predvodi francuska Divizija 1. Dio naše ponude je i mađarska NB Prva liga, češka Ekstraliga i mnoge ženske rukometne divizije poput norveške ženske lige i ruske Superlige.


Rukomet je dobio na popularnosti posljednjih godina u Portugalu, a uz to su došli i reprezentativni uspjesi. Saznajte kakav rukomet se igra u portugalskoj Prvoj diviziji, a kada ste već u tom dijelu Evrope, igrajte na timove iz jedne od najboljih liga kontinenta, španske Lige Asobal.


Budite brzi i kladite se na najveće međunarodne turnire Evrope i buduće šampione EHF Lige šampiona, EHF Evropske lige u muškoj i ženskoj konkurenciji. Uživajte u klađenju sa Meridianovim brojnim pogodnostima!

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket