Evropa - Rukomet Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Rukomet
Konačan Ishod
1
X
2
Konačan Ishod
1
X
2
Dupla šansa
1 ili X
1 ili 2
X ili 2
I pol. Konačan ishod
1
X
2
Ukupno
Manje
O/U
Više
Ukupno
Manje
O/U
Više
Domaćin golova
Manje
O/U
Više
Gost Golova
Manje
O/U
Više
Hendikep
1
HD
2
Hendikep
1
HD
2
I pol - hendikep golova
1
HD
2
Evropa - EHF European League
16:00
26.05
SG Flensburg-Handewitt
Fuchse Berlin
2.01
8.00
2.13
1.92
61.5
1.76
2.01
-0.5
1.69

Rukomet u Evropi

Iako se rukomet u Evropi igra još od početka dvadesetih godina 20.vijeka, ono što je dovelo do toga da ovaj sport postane jedan od popularnijih na starom kontinentu jeste osnivanje Međunarodnog rukometnog saveza za amatere 1928. godine. Četiri godine kasnije ovaj sport je predstavljen na Olimpijskim igrama.


Ipak, Evropski rukometni savez osnovan je tek 1991. godine, a tri godine nakon toga održan je i prvi evropski šampionat. Danas ovo takmičenje okuplja 38 timova, od kojih polovina otpada nakon kvalifikacija. Jedan od najuspješnijih timova u istoriji ovog sporta jeste reprezentacija Švedske, ali se uspjesima mogu pohvaliti i Francuska i Španija. 


Zanimljiva je i činjenica da je Austrija najviše puta bila domaćin evropskog šampionata. Najviše golova od kada je ovo takmičenje formirano postigao je Norvežanin Sander Sagosen, koji je 2020.godine zatresao protivničku mrežu fantastičnih 65 puta.Titulu najboljeg strijelca prije njega držao je Rus Vasilij Kudinov. 

Evropski rukomet u Meridianu

Svi koji uživaju u dobrom rukometaškom okršaju, uživaće i u brojnim opcijama za klađenje koje je Meridianova online kladionica pripremila. Pratite velika evropska takmičenja i pokažite da ste vjerni svom omiljenom klubu. Kombinujte različite opklade i kreirajte dobitni tiket. 


Tim koji podržavate sada možete pratiti i kroz današnje rukometaške rezultate, statistike, ali i sportske rezultate za rukomet uživo. Sa nama ćete imati jedinstvenu priliku da pokažete koliko daleko seže vaše poznavanje rukometa i njegove dinamike, kao i svoj svoj omiljeni tim. Osim toga, ovo znanje možete unovčiti.

Kladi se na rukomet uživo

Čak i oni koji dobro poznaju evropski rukomet povremeno zastanu i sačekaju početak utakmice prije nego što daju svoj sud o pobjedniku. Zahvaljujući mogućnosti da se kladite uživo sada svoje znanje i mogućnost procjene možete i unovčiti. Nećete morati da žurite do kladionice kako biste uplatili tiket jer sada to možete da uradite i kada utakmica počne. Zato pratite rukomet uživo i radujte se konačnom ishodu.


Ne dozvolite da vam promakne nijedan prekršaj i iskoristite svaki podatak da kreirate dobitni tiket. Provjerite današnje rukometaške rezultate i ne propustite šansu da dođete do nevjerovatnih nagrada.

Prati Statistiku

Svi kladioničari sa dužim stažom znaju da je za dobitni tiket potrebno isto onoliko znanja koliko i sreće. Zbog toga oni redovno provjeravaju statistike. Na samo nekoliko klikova od vas nalaze se statistički podaci zlata vrijedni i informacije koje će vam i te kako poslužiti dok kreirate dobitni tiket.


Kako se vaš omiljeni tim kotira u velikim takmičenjima poput EHF-a? Ko je bio iznenađenje prošle sezone? Kako je prošao prethodni meč? Kome će se uskoro ukrstiti putevi na terenu? Odgovori vas čekaju na Meridianovom sajtu.

Postani dio pobjedničkog tima

Novi meč je nova šansa za vašeg favorita, ali i za vas. Dok golovi tresu mreže, pažljivo posmatrajte situaciju na terenu i procjenjujte poteze koji vas mogu dovesti do pobjede. Otkrijte ko može odnijeti titulu, ko će preokrenuti igru u svoju korist i sastavite tiket koji vam može promijeniti život.


Vjerujte u spremnost vašeg favorita da se popenje do trona. Dok sastavljate dobitni tiket i kladite se na rukomet uživo, znajte da je put do dobitka popločan vašim procjenama. Dozvolite navijačkom iskustvu da radi za vas i radujte se evropskoj tituli.

Evropske lige i nacionalna rukometaška takmičenja

Meridianova internet kladionica nudi vam da pratite brojne evropske lige i kupove, poput EHF lige šampiona, ali i nacionalna takmičenja. Takva je bjeloruska Liga šampiona, kao i danska rukometna lige. A uvijek možete uživati i u najboljem njemačkom i francuskom rukometu.

Na našem sajtu ćete uvijek naći najsvježije sportske rezultate uživo. Ne propustite priliku da napravite najbolje kombinacije i pravom opkladom dođete do dobitka. Postanite dio našeg tima i provjerite da li se kolo sreće okreće u vašu korist.Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket