Danska Superliga - Kvote

Mečevi Antepost
Superisligaen - Winner
Esbjerg Energy
4.50
Roedovre Mighty Bulls
51
SoenderjyskE Ishockey
4.00
Odense Bulldogs
17
Frederikshavn White Hawks
67
Herning Blue Fox
4.00
Aalborg Pirates
3.75
Rungsted Seier Capital
10
Herlev Eagles
51
Hokej na ledu dugo se igra u Danskoj i njihovi klubovi su jedni od najboljih na planeti. Savez hokeja na ledu Danske zadužen je za profesionalni i amaterski hokej na ledu na cijeloj teritoriji zemlje. Ovaj savez je punopravni član Međunarodne hokejaške federacije još od 1947. godine, a sjedište mu se nalazi u Brendbiju.


Danski hokejaški savez imao je zadatak da popularizuje hokej na ledu u ovoj zemlji i to mu je itekako uspijevalo. Hokej na ledu je polovinom 20. vijeka postao omiljeni sport Danaca, a danas se u ovoj zemlji igra mnogo turnira i svi su veoma popularni i praćeni.


Danska hokejaška superligaDanska hokejaška superliga najviši je rang klupskog hokeja u Danskoj. Ovo je poluprofesionalna liga osnovana još 1954. godine. Profesionalne ugovore u ovoj ligi imaju samo strani igrači ili danski reprezentativci. U danskoj superligi takmiči se uglavnom između 8 i 10 ekipa i neke od njih su postigle zaista nevjerovatne rezultate.


Jedan od poznatijih danskih klubova definitivno je Herning Blue Fox, koji ima tradiciju dugu preko 70 godina. Ovaj klub je čak 16 puta osvajao državno prvenstvo Danske, a posljednji put se to dogodilo 2012. godine. Svoje rivale ovaj klub dočekuje u hokejaškoj areni KVIK, koja ima kapacitet za preko 4.000 navijača.


The Odense Bulldogs je još jedan trofejni hokejaški klub u Danskoj, koji ima mnogo navijača kako u Danskoj, tako i van nje. Tim dolazi iz grada Odense i od 1991. godine takmiči se u najvišoj ligi. Ovaj tim ima neke od najtraženijih i najboljih hokejaša na svijetu.


Nećete pogriješiti ni ako pratite mečeve The Herlev Eagles hokejaškog kluba. Ovaj klub osnovalo je nekoliko prijatelja, od kojih je jedan po imenu Torben Vith živio u Kanadi i tamo se zaljubio u hokej na ledu. Danas, ovaj klub puni dvorane širom Kraljevine Danske, ali je popularan i u drugim zemljama.


Najbolja danska hokejaška liga u MeridianuNajbolje od svega je što ove vrhunske klubove možete pratiti u našim kladionicama! Ne propustite priliku da se kladite na najvišu dansku ligu i najbolje klubove u hokeju na ledu. U Meridianu vas čeka danska superliga s najboljim timovima u Evropi, koji će sigurno ostaviti utisak na vas!


Hokej na ledu je brz i dinamičan sport i ako ga dosad nijeste pratili, možda je savršeno vrijeme da počnete. Sigurno će vas oduševiti! Ne zaboravimo i da je tu prilika za dobru zaradu, koja će sve dodatno začiniti.


U našim kladionicama moći ćete da se kladite na dansku hokejašku superligu i to po najboljim uslovima. Uvijek smo tu da vam obezbijedimo najbolje kvote i bonuse kojima nećete odoljeti. Sve što treba je da odaberete svoj pobjednički tim, a opcija za klađenje je puno. Nudimo vam i uživo klađenje, koje je izuzetno popularno među našim korisnicima, zato ga nemojte propustiti. Slobodno se igrajte na našem sajtu i sami otkrijte zašto smo omiljena kladionica u regionu. Garantujemo da ćemo postati i vaša!


Budite korak bliži zaradi uz Meridianove statistikeBilo koji sport da odaberete za klađenje, nemojte nikako propustiti da ga dodatno istražite uz pomoć naših statistika. Tu ćete moći da provjerite prethodne rezultate i saznate kako su se utakmice odvijale. Sigurni smo da će vam pomoći u donošenju prave odluke i da ćete zadovoljni završiti meč. Profit nikada nije bio toliko blizu, zato ne propustite priliku da ga ugrabite!


Uz naš bogati asortiman sportova i vi ćete uživati. Imamo ponešto za svačiji ukus i zato znamo da ćete i vi naći nešto za vas. Očekuje vas dobar provod, uživanje i šansa za lijepu zaradu. Da sve bude još bolje, sve to možete iskusiti iz udobnosti vašeg doma. Registrujte se na Meridianovom sajtu i uživajte – trebaće vam samo malo sreće da ugođaj bude kompletan. Imaćete jedinstvenu priliku da se pridružite timu vrhunskih kladioničara i postanete naš stalni gost. Srećno!

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket