Italijanska Serija B - Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Konačan Ishod
1
X
2
Dupla Šansa
1X
12
X2
Konačan Ishod & Golovi
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Dupla šansa & Ukupno Golova
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Dupla šansa & Ukupno Golova
1X i 3+
12 & 3+
X2 i 3+
I Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Duple Opklade
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Poluvreme-Kraj
1-1
X-1
X-2
2-2
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova 2.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 3.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 1.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova I pol 1.5
Manje
O/U
Više
Multigolovi
1-3
2-3
2-4
3-4
Golovi Kombinacije
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Najefikasnije Poluvreme
1>
2 >
1=2
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol Kombinacije
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
Konačan Ishod & Oba Tima Daju Gol
1 & GG
X & GG
2 & GG
Dupla šansa & Oba Tima Daju Gol
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Duple Opklade
GG&D2+
GG&G2+
GG&2-3
GG&2-4
Italija - Serija B
18:30
30.05
US Cremonese
Venezia FC
2.09
3.40
3.40
2.75
0.5
1.42
1.78
2.30
3.70

Serie-B

Osnovana 1929.godine, Serija B u stopu prati Seriju A . U pitanju je drugi nivo fudbalskih takmičenja u Italiji. U njemu se takmiče zvučna imena pout Udinezea, Barija, Padove, koji dalje mogu ići u Seriju A ili, ako ih fudbalska vještina ne posluži, u Prvu fudbalsku diviziju, poznatu i kao Serija C.

Pravila takmičenja

Kao i u Seriji A, i ovo takmičenje okuplja 20 klubova koji igraju po utakmicu na gostujućem i na domaćem terenu. Dok se prve dvije ekipe automatski plasiraju u Seriju A, one koje zauzimaju sljedeća četiri mjesta moraju ići na razigravanje. Oni koji su zauzeli posljednja četiri mjesta sljedeće sezone igraju u Prvoj diviziji.

Meridian i Serija B

U Meridianu uvijek ima mjesta za ljubitelje italijanskog fudbala, a svaki od njih sigurno ne može odolijevati Seriji B. Askoli, Padova i Venecija nijesu samo geografski pojmovi, već i fudbalski klubovi u koje se polažu nade.

Prati današnje rezultate u fudbalu i priključi se Meridianu dok posmatraš nevjerovatne borbe italijanskih fudbalskih virtuoza. Sa nama te očekuje mnogo toga.

Kladi se uživo

Začini svoj italijanski fudbalski sos i dobitnim tiketom! U Meridianu imaš mogućnost i da se kladiš na fudbal uživo. Uključi se tako što ćeš pratiti današnje fudbalske rezultate. Daj svoj sud o tome ko bi mogao biti najbolji strijelac na poluvremenu i koji tim će sakupiti najviše golova do kraja utakmice.

Sastavi najbolji mogući tiket i ostvari neslućeni dobitak. Daj svoj sud i dokaži da poznaješ italijanski fudbal!

Statistika ti je uvijek dostupna

Dok pratiš svog favorita, obrati pažnju na detalje. Saznaj sportske rezultate za fudbal uživo i na osnovu njih sastavi dobitni tiket. Ko će dati prvi gol? Čiji gol će riješiti utakmicu? Ko će povesti na poluvremenu? Sve su to opklade koje možeš kod nas položiti.

Pored toga, moći ćeš da saznaš da li su igrači Beneventa ove sezone u formi, ko se oporavlja od povrede, a ko je spreman da pređe na viši nivo.

Budi uz pobjednika

Najjači opstaju, a sa Meridianom lako možeš prepoznati najjače. Prati novu sezonu Serije B sa nama i sastavi tiket koji ti može donijeti dobitak. Daj svoj sud ko bi mogao biti pobjednik i podrži ga na putu do vrha!

Druge lige

Ovdje ćeš otkriti i engleska takmičenja poput FA kupa, Premier Lige ili EFL kupa. Možeš se oprobati i u klađenju na francusku Ligu 1 ili Ligu 2. Otkrićeš lige i sa drugih kontinenata poput Brasilero Serie A ili australijske A-Lige.

Tu su, naravno, i velika takmičenja kao što je UEFA superkup ili UEFA liga Evrope. Sa Meridianom je mogućnosti mnogo, a na tebi je da procijeniš koja je dobitna!
Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket