Evropa - Fudbal Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Konačan Ishod
1
X
2
Dupla Šansa
1X
12
X2
Konačan Ishod & Golovi
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X i 3+
12 & 3+
X2 i 3+
I Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Duple Opklade
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Poluvreme-Kraj
1-1
X-1
X-2
2-2
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova 2.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 3.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 1.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova I pol 1.5
Manje
O/U
Više
Multigolovi
1-3
2-3
2-4
3-4
Golovi Kombinacije
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Najefikasnije Poluvreme
1>
2 >
1=2
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol Kombinacije
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
Konačan Ishod & Oba Tima Daju Gol
1 & GG
X & GG
2 & GG
Dupla Šansa & Oba Tima Daju Gol
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Duple Opklade
GG&D2+
GG&G2+
GG&2-3
GG&2-4
Evropa - UEFA Superkup
19:00
14.08
Real Madrid
Atalanta BC
1.59
4.20
5.40
3.15
0.5
1.36
1.84
2.25
3.35

Fudbal u Evropi

Fudbal je postao popularan u Evropi još krajem 19. vijeka, a od tada, fudbalska tradicija prisno je njegovana širom kontinenta. Ipak, prekretnicu u evropskom fudbalu obilježilo je formiranje Unije evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) 1954. godine. Danas, UEFA zastupa 55 evropskih fudbalskih saveza, organizuje velika fudbalska takmičenja, obezbjeđuje novčane nagrade za pobjednike i drži veliki broj navijačkih saveza pod svojim okriljem.

Zahvaljujući UEFI, ljubitelji fudbala širom svijeta mogu da uživaju u vrhunskim takmičenjima poput UEFA lige šampiona, UEFA, evropske lige, UEFA lige nacija, ili UEFA superkupa. 

Iskoristi Meridianovu široku ponudu opklada i kladi se na najveće lige evropskog fudbala

Meridian zna da veliki ljubitelji evropskog fudbala vole da s vatrenom strašću podržavaju svoje omiljene timove. Zato Meridian omogućava svojim vjernim korisnicima da se klade na sve velike lige evropskog fudbala uživo.

Tako je! Ako vjeruješ u nadmoć svog najdražeg tima, postavi opkladu na njihovu pobjedu. Da li si uvjeren da će tvoj omiljeni igrač zasijati u današnjoj utakmici? Kladi se na najboljeg strijelca! Da li želite da se kladite na pobjednika UEFA lige šampiona ili UEFA lige nacija? Nema problema! Da li želite da se kladite na broj golova na kraju meča? U Meridianu nema granica!

Prati fudbalske rezultate danas i kladi se na najveća evropska takmičenja uživo

Pored širokog izbora različitih opklada, Meridian takođe omogućava korisnicima da dođu do današnjih fudbalskih rezultata jednim pritiskom dugmeta. Pored toga, ako želite da pratite utakmicu u toku, a nijeste blizu televizora, na našem sajtu možete i da pratite fudbalske rezultate uživo. Sve ovo je dostupno svim našim korisnicima, čak i bez uplate tiketa!

Ali to nije sve!

U Meridianu imate jedinstvenu priliku da se kladite na fudbalske sportske rezultate uživo! To znači da možete da uplatite tiket u bilo kom trenutku tokom utakmice. Nijeste sigurni da li vam je favorit dovoljno uigran da osvoji predstojeći meč? Sačekajte da utakmica počne, pa se kladite poslije prvog poluvremena! Sve to i više možete da uradite sa naše stranice sportski rezultati uživo – fudbal.

Koristi Meridianove statistike i stekni prednost

Ako volite proračunato da se kladite, Meridian je pravo mjesto za vas. Na našem sajtu možete naći detaljne fudbalske statistike i podatke o svim velikim evropskim ligama koje vam mogu pomoći da lakše predvidite pobjednika.

Da li vas zanima koji tim je koliko puta pobijedio u sezoni? Da li biste voljeli da znate čiji igrači su u boljoj formi? Ili da li bi vam podaci o tome ko su najbolji strijelci određenih liga značili? Sve to i više možete naći u Meridianovim statistkama!

Kladi se na najveća fudbalska takmičenja u Evropi i van nje

U Meridianu možete da se kladite na sve najveće lige evropskog fudbala. U našoj ponudi imate takmičenja poput UEFA lige šampiona, UEFA lige evrope, UEFA lige nacija, UEFA superkupa i mnogih drugih!

Pored međunarodnih evropskih takmičenja, na Meridianu možete da se kladite i na druge velike evropske lige poput njemačke Bundeslige, engleske Premier lige, ili španske La lige.

Ali ponuda se tu ne završava! Ako ste ljubitelji “egzotičnog” fudbala, u Meridianu možete da postavite opklade i na druga svjetska fudbalska takmičenja. Kladite se na japansku Džej ligu, južnoafričku Premier ligu, i mnoge druge!

U Meridianu, kolo sreće ne prestaje da se okreće!

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket