Brazilska Brasileiro Serija B - Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Konačan Ishod
1
X
2
Dupla Šansa
1X
12
X2
Konačan Ishod & Golovi
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X i 3+
12 & 3+
X2 i 3+
I Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Duple Opklade
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Poluvreme-Kraj
1-1
X-1
X-2
2-2
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova 2.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 3.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 1.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova I pol 1.5
Manje
O/U
Više
Multigolovi
1-3
2-3
2-4
3-4
Golovi Kombinacije
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Najefikasnije Poluvreme
1>
2 >
1=2
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol Kombinacije
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
Konačan Ishod & Oba Tima Daju Gol
1 & GG
X & GG
2 & GG
Domaćin Ukupno Golova 1.5
Manje
O/U
Više
Gost Ukupno Golova 1.5
Manje
O/U
Više
Brazil - Brasileiro Serija B
23:00
15.07
Santos FC SP
Ituano FC SP
1.31
4.90
9.00
3.05
0.5
1.37
2.20
2.70
4.10

Brasileiro Serija B

Brazilska Brasileiro Serija B drugi je rang brazilskog ligaškog takmičenja. Liga je nastala 1971. godine zato što je u zemlji došlo do razvijanja civilne avijacije i vazdušnog saobraćaja. To je omogućilo timovima ove velike zemlje da se drastično lakše takmiče protiv timova iz drugih regija. Dvadeset timova takmiči se u ligi, a najbolja četiri na kraju sezone idu u Seriju A dok četiri tima sa dna tabele ispadaju u Seriju C.


Format lige mijenjao se gotovo svake godine od nastanka, a ponekad se dešavalo i da se sezona ne odigra. Do sada je 32 tima osvajalo titulu šampiona, a samo šest je osvojilo ligu više puta. 

Pratite mnoštvo fudbalskih liga i sva sportska dešavanja uz Meridian

Meridian vam omogućava da ne propustite nijedan trenutak najvećih fudbalskih takmičenja i liga nižih nivoa kao što je brazilska Brasileiro Serija B. Iskoristite prednost koju donosi praćenje fudbala uživo i oprobajte sreću. Nije bitno da li ste u pokretu ili sastavljate tiket u udobnosti svog doma, pomoću Meridianovih fudbalskih uživo rezultata ostanite uvijek obaviješteni. 


Čak i da zaboravite ili propustite neki bitan meč na našoj strani današnji fudbalski rezultati brzo ćete saznati o svim dešavanjima u jednom sportskom danu. 


Ljubitelji sporta neće više morati da drže kalendar zbivanja u svojoj glavi! Rasteretite se i dozvolite našoj kladionici da vam pomogne. Sa uživo rezultatima uvijek ste u toku, nebitno o kojoj sportskoj disciplini je reč.  

Približite se sigurnoj zaradi upotrebom raznovrsnih Meridianovih mogućnosti za klađenje  

Meridian razumije koliko su različite mogućnosti prilikom klađenja neophodne kladioničarima. Zato smo u Meridianu obezbijedili gotovo neograničen broj tipova opklada kako bi svi naši korisnici našli šta im treba. Ukoliko ste poznavalac brazilskog fudbala i želite da se kladite na neku od interesatnih brazilskih liga poput Brasileiro Serije A, Serije B ili možda na nacionalni kup, otkrićete da jedino čega u Meridianu ima više od sportskih takmičenja su mogućnosti za klađenje! 


Izaberite neku od mnogih naših klasičnih opklada. Mislite li da određeni tim nema šanse da postigne gol na utakmici? Kladite se na tačan broj golova, hendikep, pobjedu sa razlikom ili, ako ste baš sigurni u svoju procjenu, tačan rezultat. I u situacijama kada nijeste sigurni u prognozu sljedećeg meča, Meridian je pripremio opklade na multigolove, duple opklade i mnoštvo kombinacija golova i duplih šansi. Multirezultat opklada omogućava vam da se kladite na tri rezultata po jednoj kvoti. To se zove efikasnost!  

Putujte gdje god vas fudbalski vjetrovi nose i kladite se na brazilsku Brasileiro Seriju B uživo

Uplaćivanje tiketa prije početka meča je prošlost. Od sada imate priliku da se kladite u svakom trenutku, bez obzira na to da li je meč počeo ili ne. Pratite dešavanja tokom utakmice i iskoristite slobodu koje vam pruža klađenje na sportske rezultate fudbala uživo. Uplatite tiket na našem sajtu čak iako je do kraja utakmice ostalo par minuta. 


Samo vi znate kada je savršen trenutak za uplatu. Da li su oba tima neočekivano postala agresivnija u drugom poluvremenu? Kladite se da u nekom poluvremenu pada više golova, na tim koji će sljedeći postići gol ili ko će biti strijelac sljedećeg gola! Ništa neće moći da vas iznenadi ako se kladite na fudbal uživo. 

Pratite Meridianove statističke podatke i držite sport u malom prstu

Utičite na vaš mogući dobitak uz pomoć pouzdanih meridianovih statistika. Iskusni kladioničari znaju koliko je svaki detalj u sportu bitan zato uđite spremni u svaki okršaj. U našim statistikama naći ćete sve što vas zanima o kom god sportu da je riječ.


Svi zaljubljenici u fudbal sigurno će donositi bolje odluke i postati pravi stručnjaci ako koriste naše fudbalske statistike. Pogledajte sve prethodne rezultate timova koji vas interesuju, najbolje strijelce, kako timovi igraju na domaćem a kako na gostujućem terenu i još mnogo toga. Kombinacija statistika, klađenja na uživo rezultate i brojni tipovi opklada pretvoriće vaš tiket u siguran pogodak!

Otkrijte najbolja brazilska fudbalska takmičenja i oprobajte sportsku intuiciju u nekoj od brojnih svjetskih liga

Možda vas ne zanima samo klađenje na brazilsku Brasileiro Seriju A, Seriju B ili tradicionalno kup takmičenje. Meridian je mislio i o tome, zato uperite prstom na fudbalski globus i obiđite sa nama najelitnija fudbalska takmičenja na ovoj planeti poput engleske Premier lige, italijanske Serije A, njemačke Bundeslige i španske La Lige. U našoj ponudi zastupljena su i mnoga takmičenja nižih rangova kao i najpoznatija internacionalna nadmetanja poput UEFA lige šampiona i UEFA lige Evrope


Meridian prati rasprostranjenost fudbala u svijetu i želi da vam približi fudbalska zbivanja sa svih kontinenata. Ako vam više nije interesantan fudbal koji se igra u popularnim fudbalskim nacijama, u Meridianu vam nije potreban pasoš da biste putovali i našli nova uzbudljiva fudbalska prvenstva. Naša kladionica spremila je lige poput kiparske Prve divizije i finske Veikaus prve lige. Ovo je samo mali dio Meridianove ponude koju vas pozivamo da istražite!
Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket