Brazilska Brasileiro Serija A - Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Konačan Ishod
1
X
2
Dupla Šansa
1X
12
X2
Konačan Ishod & Golovi
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X i 3+
12 & 3+
X2 i 3+
I Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Duple Opklade
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Poluvreme-Kraj
1-1
X-1
X-2
2-2
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova 2.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 3.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 1.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova I pol 1.5
Manje
O/U
Više
Multigolovi
1-3
2-3
2-4
3-4
Golovi Kombinacije
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Najefikasnije Poluvreme
1>
2 >
1=2
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol Kombinacije
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
Konačan Ishod & Oba Tima Daju Gol
1 & GG
X & GG
2 & GG
Dupla Šansa & Oba Tima Daju Gol
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Duple Opklade
GG&D2+
GG&G2+
GG&2-3
GG&2-4
Brazil - Brasileiro Serija A
21:30
15.06
Red Bull Bragantino SP
EC Juventude RS
1.60
4.00
6.00
2.70
0.5
1.46
2.13
2.80
4.50
00:00
16.06
Fluminense FC RJ
AC Goianiense GO
1.71
4.10
4.70
2.90
0.5
1.42
1.89
2.37
3.70

Brasileiro Serija A

Prvo brazilsko fubalsko takmičenje nastalo je tek 1959. pošto je imenovan predstavnik Brazila u prvom izdanju Kopa Libertadores i dobilo je naziv Taka Brazil. Širenjem lige tokom narednih godina došlo je do osnivanja još jednog takmičenja pod imenom Torneio Roberto Gomes Pedrosa. Brazilski fudbalski savez kasnije je ujedinio dva prvenstva, a od 1989. takmičenje je dobilo naziv koji nosi i danas. 


Brazilska Serija A najviši je nivo brazilskog ligaškog takmičenja i u njoj učestvuje 20 timova. Po završetku sezone četiri najgore plasirana tima idu u niži rang takmičenja, Seriju B, a najbolja četiri tima druge lige dolaze u Seriju A. Brasileiro Serija A jedna je od najjačih liga na svijetu. U njoj se takmiči najviše osvajača svjetskih klupskih titula. Šest klubova je do danas osvojilo deset svjetskih šampionata, a deset klubova je osvojilo 19 titula Kopa Libertadores. 


Od svog nastanka, u ligi je igralo 156 klubova, 17 timova je osvajalo takmičenje, a 12 timova je to učinilo više puta. Najuspješniji klub do danas je Palmeiras, koji je krunisan deset puta. Brasileiro Serija A najgledanije je takmičenje u Južnoj Americi, a liga ne zaostaje u gledanosti za elitnim svjetskim ligama pošto se prati u oko 155 zemalja na planeti.  

Iskusite istinsku fudbalsku strast i pratite uživo jednu od najgledanijih svjetskih liga – Brasileiro Seriju A

Ne propustite priliku da doživite fudbal u svoj svojoj slavi. Brasileiro Seriju A nikada je lakše pratiti! Prisustvujte rađanju novog Romarija, Ronaldinja ili Nejmara pomoću naših fudbalskih rezultata uživo


Ne morate više brinuti ako popustite neki meč zbog razlike u vremenskim zonama zato što ste prezauzeti ili ako nemate platformu na kojoj možete da uživate u sportskim događajima. Meridianovi današnji fudbalski rezultati držaće vas obaviještene o svim fudbalskim dešavanjima u jednom sportskom danu – svuda i uvijek! 


Meridian je mislio i na ljubitelje drugih sportskih disciplina. Nebitno od toga o kom sportu je reč, ostanite u toku sa dešavanjima na vašim omiljenim takmičenjima pomoću Meridianovih sportskih rezultata uživo


Ogromna ponuda raznoraznih tipova opklada u Meridianu vodi vas ka vratima pobjede

Kladite se na najkvalitetniju ligu Južne Amerike i sastavite tiket po vašoj mjeri koristeći Meridianove raznovrsne opklade. Ljubitelji brazilskog fudbala puni su strasti koliko i liga koju prate. Zato se Meridian potrudio da vam omogući da unovčite svoju strast i znanje ponudom klasičnih i jedinstvenih vidova opklada.  


Mislite li da nas na sljedećem derbiju očekuje prava goleada? Izaberite jednu od mnogih opcija klađenja na golove kao što su ukupno golova ili oba tima daju gol, a ako ste sasvim sigurni u svoju procjenu, možete izabrati i klađenje na tačan broj golova. U našoj kladionici možete i da se kladite na sljedećeg osvajača kupa, lige ili Kopa Libertadores.  


Ako ste ipak jedan od opreznijih kladioničara ili se dvoumite oko opklade sigurni smo da ćete naći idealno rješenje u našim duplim šansama, duplim opkladama, multigolovima ili opkladama na poluvremena. Za sve one koji sebe smatraju naprednim kladioničarima i ne propuštaju nijedno kolo takmičenja, uveli smo i specijalne opklade na strijelce golova

Probajte klađenje na fudbal uživo i pratite uživo rezultate u Meridianu i sastavljanje tiketa vam više nikad neće biti isto

Svaki sport je nepredvidiv, a to je jedna od njegovih najvećih čari. Ali šta ako bismo vam rekli da možete da prevarite sistem i učinite svaku utakmicu manje nepredvidivom? Ako se kladite na sportske rezultate fudbala uživo u Meridianu gotovo sigurno dolazite do pobjede. Strpljivo dočekajte zvižduk sudije, pratite tok meča i kladite se kad god vam to odgovara sa nama! Nema potreba za žurbom, jer u Meridianu je uvijek dobar trenutak za opkladu, čak iako je 89. minut. 


Da li neki tim igra sa puno povrijeđenih igrača? Da li se određeni tim ističe u prvom poluvremenu? Pratite dešavanja tokom meča i bez ikakve strijepnje prosudite da li želite da postavite opkladu.  

Meridianove statistike krojene su za sve ljubitelje sporta

Kladioničari neće moći da zamisle nijedno sastavljanje tiketa bez Meridianovih statistika. Naša detaljna sportska baza podataka baš je ono što je potrebno svakom temeljnom kladioničaru. Donošenje odluka prilikom klađenja neuporedivo je lakše ako pristupite našoj ponudi koju ne smijete da zaobiđete.


Uštedite vrijeme prilikom klađenja i otključajte sve informacije koje su vam potrebne za opkladu u brazilskoj Seriji A, Seriji B ili kupu. Visinske pripreme nijesu potrebne nijednom ljubitelju fudbala. Pomoću Meridianovih fudbalskih statistika uvijek ste u savršenoj formi.  

Sportska takmičenja od Kopakabane do Tokija samo u Meridianu

Ne smijete propustiti šansu da se kladite na jednu od najpopularnijih liga na svijetu Brasileiro Seriju A, ali ne zaboravite i drugu brazilsku Seriju B kao i takmičenje za prestižni brazilski kup. Kombinacijama skoro da nema kraja pod uslovom da se kladite na sportske rezultate uživo i da to radite promišljeno i proračunato! Ali zašto se zadržavati samo u Južnoj Americi kada sa Meridianom možete da plovite do svih velikih kontinentalnih fudbalskih takmičenja poput njemačke Bundeslige, engleske Premier lige i italijanske Serija A? Ali zabavi ni tu nije kraj! 


Ako volite da gledate fudbal znamo da ne propuštate nijednu sezonu velikih internacionalnih takmičenja poput UEFA lige šampiona i UEFA lige Evrope, a za sve one koji ne mogu bez fudbala Latinske Amerike pripremili smo i Konmebol Kopa Libertadores.


Svi znatiželjni kladioničari pozvani su da otkriju širok spektar poznatih i manje poznatih liga sa svih krajeva planete. Da li vam popularna fudbalska takmičenja više nijesu toliko zanimljiva ili možda volite da otkrivate buduće talente? Pratite neku od drugih zanimljivih liga Južne Amerike poput kolumbijske Primera A ili pređite do komšije prekoputa i vidite šta se zanimljivo dešava u južnoafričkom MTN 8 kupu.
Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket