Škotska Premier Liga - Kvote

Mečevi Antepost
Scottish Premiership - Winner
Hibernian FC
270
Aberdeen FC
100
Celtic Glasgow
1.50
Heart of Midlothian FC
82
Kilmarnock FC
350
Dundee United
850
Motherwell FC
500
Glasgow Rangers
2.55
St Mirren FC
500
St Johnstone FC
1000
Livingston FC
-
Dundee FC
825
Falkirk FC
-
Hamilton Academical FC
-
Ross County FC
1000
Queen of The South FC
-

Premijeršip

Iako se u Škotskoj fudbal igra već vijekovima, najvažnije fudbalsko takmičenje na njenom tlu danas jeste Premijeršip liga. Ova liga, osnovana 2013. godine, je takmičenje najvišeg ranga za sve profesionalne igrače u Škotskoj. 

Nastala kao spoj Škotske Premijer Lige i Škotske Fudbalske lige, ona okuplja najbolje od najboljih u trci za kvalifikacije u UEFA ligu šampiona. Dvanaest timova igra po dvije utakmice u kojima pobjeda donosi 3 boda. U utakmicama koje se završe neriješeno, svaki tim dobija po bod. Klub koji se nađe na vrhu tabele dobija titulu šampiona lige, a ukoliko neki od klubova ima jednak broj bodova igra se i plejof utakmica.

Najvažnija fudbalska liga Škotske u Meridianu

Meridian nije smetnuo s uma koliko je škotski fudbal važan i zato ti nudi mogućnost da sa nama pratiš i podržavaš najblistavije zvijezde Premijeršipa. Ovdje ćeš sa samo par klikova doći do današnjih fudbalskih rezultata, statistika, različitih opcija za klađenje i popunjavanje tiketa. 

Otvori nalog na našem sajtu i otkrij sve detalje u vezi sa Premijeršipom, daj svoj sud o kvalifikacijama Ligu šampiona i pokaži koliko dobro poznaješ najvažniju sporednu stvar na svijetu. 

Kladi se na majstore Premijeršipa

Meridian te neće razočarati kada je izbor opklada u pitanju. Bilo da se kladiš na broj bodova na kraju poluvremena ili na šampiona lige, u Meridianu te čekaju svi podaci koji su ti potrebni da sastaviš tiket. Svakodnevno ćeš moći da pogledaš sportske rezultate uživo, a opcije za klađenje su raznovrne. Bilo da podržavaš Seltik ili se nadaš novim snagama.

Klađenje uživo 

Ako ti ideja za dobitni tiket sine dok gledaš utakmicu na koju bi se kladio, više ne moraš da žališ za propuštenim šansama. U Meridianu imaš opciju da se kladiš na fudbal uživo i dođeš do nevjerovatnih dobitaka.

Tiket možeš uplatiti u toku same utakmice, a pri tom se možeš osloniti i na fudbalske rezultate uživo, koji su takođe dostupni u našoj digitalnoj kladionici. Pažljivo prati svaki gol i usudi se da procijeniš ko će odnijeti finalnu pobjedu.

Premijeršip u statistikama

Kada otkriješ šta se sve nalazi u Meridianovim statistikama, nećeš moći da zamisliš sljedeću utakmicu bez posjete našem sajtu. U par jednostavnih koraka, doći ćeš do stranice sa statističkim podacima o svakom od dvanaest timova Premijeršipa.

Otkrij ko se penje nezaustavljivo ka vrhu, koja ekipa je postigla najviše golova, i ko se prošle sezone vratio kući bez pehara. Postani dio ove fudbalske priče i podrži svog favorita!

Priča se širi i izvan Škotske

U Škotskoj se možda fudbal igra od 15. vijeka, ali u Engleskoj je osnovana prva fudbalska asocijacija. Zato ne propusti priliku da se upoznaš sa takmičenjima poput EFL kupa, Premier lige i Druge lige Engleske. 

Prati i druga nacionalna takmičenja po Evropi. U Meridianu se možeš kladiti na šampione Prve lige Češke, vatrene Italijane iz Serije A, virtuoze sa loptom španske La lige, ali i mnoge druge.

Meridian ti je spremio i takmičenja iz ostalih dijelova svijeta. Bilo da te zanima Druga liga Urugvaja ili južnoafrička Premijer liga, na našem sajtu se nalaze najvažnija fudbalska takmičenja sa svih kontinenata. Zato postani dio naše priče i uživaj u najboljem svjetskom fudbalu.
Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket