Škotska - Fudbal Kvote

Mečevi Antepost
Premier Liga

Fudbal Škotska

Najvažnija sporedna stvar na svijetu u Škotskoj je jedan od nacionalnih sportova. Jedna od najstarijih fudbalskih asocijacija osnovana je upravo u ovoj zemlji 1873. godine i uključuje kako profesionalne tako i amaterske fudbalske timove.

Kako tvrde oni koji su izučavali porijeklo fudbala, on se u Škotskoj igrao još u 15.vijeku. Vjerovali ili ne, tada je i zabranjen zvaničnim aktom, ali nije bilo zakona koji je Škote mogao spriječiti da ispolje svoju fudbalsku strast. Danas se u okviru asocijacije fudbaleri takmiče u četiri lige: Premijeršipu, seniorskoj, juniorskoj i amaterskoj ligi. A tu su i brojni nacionalni kupovi. 

Fudbalska reprezentacija Škotske nastala je u isto vrijeme kada i asocijacija. Poznata je po tome što se kvalifikovala za dva evropska i osam svjetskih kupova. Ipak, nije im polazilo za rukom da prođu dalje od prve runde. Ali, ne dajte se zavarati, Škoti uvijek iznenađuju svoje navijače.

Škotski fudbal u Meridianu

Meridian nikako nije ravnodušan prema zemlji u kojoj se fudbal igra već vijekovima. Zato smo se potudili da je i tebi približimo kroz različite statističke podatke, uživo rezultate i mogućnost da se kladiš kako i kada god želiš.

Pogledaj kakvi su današnji fudbalski rezultati, da li je Seltik vrijedan pažnje ili će najveći broj titula i dalje biti u rukama Rejndžersa, i da li je Aberdin ove sezone vrijedan tvoje pažnje. Procijeni ko bi ti mogao donijeti dobitak i popuni tiket!

Kakvu god opkladu da položiš, u Meridianu ti nudimo nepresušan izvor informacija. Ovdje možeš provjeravati sportske rezultate uživo za fudbal, a samo par klikova dalje Meridianove statistike mogu ti pomoći da dobiješ potpunu sliku o svom favoritu.

Ne propusti klađenje uživo

Sada se možeš zavaliti u udobnu fotelju i čekati da utakmica počne prije nego što uplatiš tiket. Klađenje uživo u Meridianu znači da ćeš moći da položiš svoju opkladu u bilo kom trenutku u toku utakmice.

Provjeri fudbalske rezultate danas, pripremi sve što ti treba za gledanje utakmice i daj svoj sud o ekipi koja obećava. Budi hrabar i daj šansu manje poznatim Premijerligašima.

Statistika za škotski fudbal

Kao što smo pomenuli, kada ti treba pomoć da sastaviš tiket, možeš se osloniti na Meridianove fudbalske statistike. Sve važne informacije u vezi sa omiljenim timom nalaze se nadohvat ruke. 

Bilo da te zanima koji tim je u najboljoj formi, kako je na posljednjoj utakmici prošao Kilmanrok, ili da li su se u Livingstounu pojavile nove nade, Meridianbet ti nudi mogućnost da dođeš do podataka koji su ti potrebni.

Otkrij fudbalski univerzum

Škotska nije jedina zemlja čiji fudbal pomno pratimo. U Meridianovoj kladionici možeš pronaći i fudbalske titane iz engleske Premijer lige, italijanske Serije A ili Bundeslige Njemačke.

Tu su i lige iz Istočne Evrope, poput ukrajinske Premijer lige i istoimene lige Rusije, ali i mnogi kupovi i velika svjetska takmičenja. Kladi se na UEFA ligu šampiona i nacionalna takmičenja iz drugih dijelova svijeta. Osjeti adrenalinski nalet dok gledaš južnoamerički Conmebol Copa Libertadores. Postani dio Meridianove priče, podrži favorita na putu do trona i nadaj se nevjerovatnim dobicima!

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket