Fudbal u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Konačan Ishod
1
X
2
Dupla Šansa
1X
12
X2
Konačan Ishod & Golovi
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Dupla šansa & Ukupno Golova
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Dupla šansa & Ukupno Golova
1X i 3+
12 & 3+
X2 i 3+
I Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Duple Opklade
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Poluvreme-Kraj
1-1
X-1
X-2
2-2
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova 2.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 3.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 1.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova I pol 1.5
Manje
O/U
Više
Multigolovi
1-3
2-3
2-4
3-4
Golovi Kombinacije
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Najefikasnije Poluvreme
1>
2 >
1=2
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol Kombinacije
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
Konačan Ishod & Oba Tima Daju Gol
1 & GG
X & GG
2 & GG
Dupla šansa & Oba Tima Daju Gol
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Duple Opklade
GG&D2+
GG&G2+
GG&2-3
GG&2-4
UAE - Arabian Gulf Liga
15:40
26.05
AL-Wasl FC
Shabab Al Ahli Dubai
2.08
3.70
2.75
4.40
0.5
1.20
1.31
1.41
1.91
UAE - Liga Rezervi
14:15
27.05
Shabab Al Ahli Dubai FC U21
Al Wasl FC U21
2.45
3.70
2.45

Fudbal u Ujedinjenim Arapskim EmiratimaUjedinjeni Arapski Emirati su počeli da ozbiljnije rade na razvoju fudbala početkom 70-ih godina jer je sport postajao sve popularniji među stanovništvom. Fudbalska asocijacija im je osnovana 1971. godine i priključila se Fifi 1974. godine. Odlučeno je da se 1973. godine održi test liga kako bi se vidjelo koji format će pratiti profesionalna takmičenja. Al-Oroba je osvojila tu sezonu, a kasnije je ova titula postala zvanična i ekipa je proglašena za prvog šampiona UAE-a.


Nacionalni tim je odigrao prvu međunarodnu utakmicu u Saudijskoj Arabiji 1972. godine i pobijedili su predstavnike Katara. Krenuli su da igraju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 1986. godine, a u Italiji 1990. godine su prvi i jedini put igrali na ovom turniru. Od 1980. godine učestvovali su na skoro svakom AFC Azijskom kupu, a drugo mjesto 1996. im je najbolji rezultat. Dva puta su osvajali i Gulf Kup.


Ujedinjeni Arapski Emirati imaju četiri predstavnika u najboljem klupskom takmičenju na kontinentu, AFC Ligi Šampiona. Dva najbolja tima se direktno plasiraju u grupnu fazu, dok druge dvije ekipe moraju proći kroz plej-of fazu. Al-Ain je prva ekipa iz UAE koja je osvojila ovaj prestižni turnir.


Najvažniji rezultati i najbrojnije opklade očekuju vas u MeridianuMeridian je obezbijedio svim korisnicima mogućnost da prate zbivanja u Pro ligi Ujedinjenih Arapskih Emirata. Ako ste timove sa ovih prostora primijetili na međunarodnim klupskim takmičenjima, kod nas ćete uvijek biti u toku sa dešavanjima iz regiona koji vam je interesantan. Stranice sa fudbalskim rezultatima uživo su pravo mjesto da se svaki strastveni navijač podsjeti rezultata koje je propustio.


Svim sportskim događajima odigranim u jednom takmičarskom danu možete pristupiti na našoj stranici sportski rezultati uživo. Klađenje nije obavezno. Provjerite sve što vas zanima kad god to želite, gdje god da se nalazite ili o kom god sportu se radilo. Meridian vam pomaže da brzo saznate sve što vam je potrebno za efikasno klađenje.


Meridian posjeduje i širok izbor opklada koje su pogodne za sve. Kada ste dobro obaviješteni o prethodnim rezultatima, naša ponuda raznolikih opklada može da zada završni udarac i donese vam uspjeh koji priželjkujete. Mislite li da je gost u prednosti na sljedećoj utakmici? Meridian vam nudi opkladu na broj golova koje postiže i gost i domaćin. Kladite se i na mnoštvo opcija sa golovima, pronađite opkladu u gg-ng opcijama ili zaradite igrajući na poluvremena. Približite se velikom dobitku i kladite se na fudbal pomoću jedinstvenih opcija za klađenje.


Kvalitetna kvota je očiglednija uživoUpotrijebite novi način klađenja i priključite se brojnim kladioničarima koji preferiraju klađenje na fudbal uživo. Nije lako predvidjeti šta će se dešavati na utakmici prije nego što ona počne, pogotovo ako još dobro ne poznajete igrače na terenu. Zato vas uživo klađenje lišava svih potencijalnih komplikacija, nedoumica i pruža vam mogućnost igranja u bilo kom minutu tokom meča.


Kombinujte prednosti koje pruža uživo klađenje i Meridianove raznovrsne opklade koje ne smijete da propustite. Ako primijetite da je neki tim počeo utakmicu loše, ostao sa manje igrača na terenu ili igra sporijim tempom, dobro razmislite šta će se desiti u narednim minutima. Uplatite opkladu tek kada vidite da postoji velika šansa da ste u pravu. Igrajte na draw no bet, prelazi vam uvijek donose sjajne dobitke ili pogodite koliko ćemo ukupno golova vidjeti.


Svi Meridianovi korisnici imaju pristup i detaljnim sportskim statistikama. Nađite omiljeno takmičenje u Meridianovim statistikama, nebitno o kom sportu ili ligi je riječ. Tako ćete dobiti bolju sliku o takmičenju, ligi ili turniru na koje želite da se kladite.


Ponuda fudbalskih prvenstava koja bi se i šeiku svidjelaNe morate se totalno posvetiti fudbalu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata ako se opredijelite za našu kladionicu. Možda ste otkrili novo fudbalsko prvenstvo koje vam donosi bolje rezultate, a možda volite da prošarate tiket sa interesantnim mečevima iz raznih dijelova svijeta. Meridian želi da pruži što širu ponudu kako biste našli tačno ono šta vam donosi najbolju zabavu i uspjeh.


Ubacite i neku od velikih fudbalskih liga sa našeg kontinenta na tiket. Ako volite da gledate utakmice u kojima pljušte golovi, uživaćete u klađenju na njemačku Bundesligu. Popularne destinacije Meridianovih korisnika su i engleska Premier liga kao i italijanska Serija A. Posjetite Meridian prije početka najkvalitetnijih klupskih takmičenja kontinenta i svijeta i kladite se na sljedećeg šampiona UEFA lige šampiona, UEFA lige Evrope i UEFA lige konferencija.


Za sve avanturiste koji vole da istražuju nova mjesta gdje se igra fudbal izdvojili smo i manje popularne, ali ne i manje zanimljive lige iz svih krajeva svijeta. U našoj kladionici možete se kladiti i na svakojake egzotične fudbalske lige poput Girabolo lige iz Angole, sirijske Premier lige i peruanske Primera lige.

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket