Senegal - Fudbal Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Konačan Ishod
1
X
2
Dupla Šansa
1X
12
X2
Konačan Ishod & Golovi
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Dupla šansa & Ukupno Golova
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Dupla šansa & Ukupno Golova
1X i 3+
12 & 3+
X2 i 3+
I Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Duple Opklade
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Poluvreme-Kraj
1-1
X-1
X-2
2-2
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova 2.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 3.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 1.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova I pol 1.5
Manje
O/U
Više
Multigolovi
1-3
2-3
2-4
3-4
Golovi Kombinacije
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Najefikasnije Poluvreme
1>
2 >
1=2
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol Kombinacije
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
Konačan Ishod & Oba Tima Daju Gol
1 & GG
X & GG
2 & GG
Dupla šansa & Oba Tima Daju Gol
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Duple Opklade
GG&D2+
GG&G2+
GG&2-3
GG&2-4
Senegal - Premier Liga
17:00
26.05
Generation Foot
Teungueth FC
3.00
2.49
2.65
2.08
0.5
1.65
-
-
8.00

Fudbal u Senegalu

Ovaj sport je u Senegal došao tokom francuske kolonijalne vladavine. Stanovništvo je odmah zavoljelo fudbal koji je do dan danas ubjedljivo najpopularnija sportska disciplina. Prvi klubovi koji su osnovani jesu ASC Joan D’ark i Foje Franse Senegal, koji je kasnije postao ASC Diaraf. Nakon dobijanja nezavisnosti, formirana je i Senegalska fudbalska federacija 1960. godine. Organizacija se priključila CAF-u 1963, a postala je članica Fife sljedeće godine. 


Prvi senegalski klubovi su uglavnom dolazili iz zapadnog dijela zemlje, gdje se nalazi glavni grad Dakar, Sent Luis i Ziguinčor. Odlučeno je da se organizuje nacionalna senegalska Premier liga 1966. godine, a kreiranje nižih divizija narednih decenija je doprinijelo nastanku timova širom Senegala. Diaraf je jedan od najboljih timova Senegala sa 11 osvojenih šampionata. 


Reprezentacija Senegala poznata je pod nazivom “lavovi sa Tarange”. Pored Kameruna i Gane, oni su jedina afrička reprezentacija koja je stigla do četvrtine finala svjetskog prvenstva. Senegal se dva puta pojavio na finalnom svjetskom turniru, šesnaest puta su učestvovali u Kupu afričkih nacija i dva puta u Šampionatu afričkih nacija. Pored četvrtfinala svjetskog prvenstva, najbolji rezultati nacionalnog tima su dva finala u Kupu afričkih nacija. 

Zabava je zagarantovana sa našom ponudom opklada

Naša kladionica trudi se da korisnicima učini klađenje jednostavnim i dostupnim u svakom trenutku. Vaš omiljeni hobi ne mora da postane nemoguća misija. Iskoristite sve pogodnosti koje smo kreirali, ali i ostanite obaviješteni o fudbalskim dešavanjima iz čitavog svijeta. Stranice sa sportskim rezultatima uživo su tu da vam pomognu na više načina. Ukoliko ste ljubitelj liga sa dalekih kontinenata, sa Meridianom ćete vrlo lako provjeriti rezultate najboljih timova Senegala i šire.


Ako ste veći dio dana u pokretu ili vam satnice mečeva ne odgovaraju, dovoljno je samo posjetite našu onlajn kladionicu. Bilo da želite da provjerite rezultate današnjeg fudbalskog kola ili vas zanima kako je završen košarkaški plej-of meč, sa nama nećete propustiti ni jedan minut. Ishodi najrazličitijih sportskih disciplina uvijek vas čekaju na našem sajtu.


U sljedećem kolu se sastaju najbolji timovi senegalske Premier lige, ali mislite da je skoro nemoguće da pogodite šta će se desiti? Sa Meridianom granice ne postoje. Zato provjerite našu bogatu kolekciju opklada u kojoj sigurno postoji igra koja će okrenuti sreću na vašu stranu. Opklada na više rezultata vam nudi čak do tri rezultata po jednoj kvoti i višestruko smanjuje rizik. Kladite se i na mnoštvo kombinacija sa golovima, pogodite rezultate na poluvremenima i kraju utakmice. Približite se velikom dobitku koristeći duple opklade i opklade na konačan ishod. Izaberite neku jedinstvenu Meridianovu opciju za klađenje i uživajte u senegalskim specijalitetima.

Profitirajte kladeći se na senegalski fudbal uživo

Mnogi naši korisnici su pažljivi i proračunati sportski stratezi. Zato smo se potrudili da im pružimo najbolje šanse. Ne dopustite da vas išta iznenadi klađenjem na fudbal uživo i mnoge druge sportove iz različitih regiona. Utakmice afričkih nacionalnih liga su neizvjesne i pune fudbalske strasti. Na vašu sreću, Meridian je odličan vodič kroz uzbudljive mečeve različitih liga. Budite bezbrižni i osigurajte pobjedu kladeći se na fudbalske rezultate uživo. 


Da li mislite da Niari Tali ima male šanse da dobije sljedeći meč? Da li želite da se kladite na Žaraf, ali ekipa igra bez uobičajenih prvotimaca? Uživo možete adekvatno da reagujete i pogodite koliko će tačno golova neki tim postići na utakmici, ko postiže sljedeći gol ili tačan rezultat. Opustite se i uplatite tiket tek kad budete sigurni u svoju prognozu jer vrijeme radi za vas. 


Uz mnogobrojne vrste opklada, klađenje uživo i svakodnevni pregled sportskih rezultata Meridian se potrudio da vam olakša svaku odluku. Ali, to nije sve. Meridianove statistike su tu da vam pruže sve neophodne informacije za sastavljanje tiketa. Naše stranice donose vam podatke o formama timova, najboljim strijelcima, trenutnim pozicijama timova i još mnogo toga za gotovo bilo koje lige na svijetu.

Pratite senegalski fudbal i mnoštvo poznatih svjetskih liga

Naši korisnici imaju jedinstvenu priliku da se pored klađenja na fudbal u najelitnijim takmičenjima oprobaju i u manje poznatim prvenstvima iz različitih krajeva. Afričku selekciju kvalitetnih liga predvodi senegalska Premier liga, a ovo može biti početak vaših fudbalskih ekspedicija. Od Kazablanke pa sve do Kejp Tauna nalaze se munjevite lige poput marokanske Botola lige, alžirske Profesionalne lige i nigerijske Profesionalne lige. Sami se uvjerite u bezgranične mogućnosti koje smo izdvojili za vas. 


Ne morate se zaustaviti na afričkim fudbalskim ligama. Iz Meridianove raznolike ponude stižu vam i sve velike lige starog kontinenta. Uživajte u fudbalskim ligama Evrope koje prate milioni posvećenih obožavatelja poput engleske Premier lige, italijanske Serije A, njemačke Bundeslige i španske La lige. Radujte se pobjedi omiljenog tima dok se probija kroz kup takmičenje ili napuštanju nižih ligaških nivoa, kao što su engleski Čempionšip ili italijanska Serije B i mnogih drugih. Tu su, naravno, i velika evropska klupska takmičenja poput UEFA lige šampiona i UEFA lige Evrope. 


Za korisnike koji isključivo vole da prate fudbal iz egzotičnih zemalja predlažemo brazilsku Brazileiro Seriju A ili, ako vas više zanima fudbal na azijskom kontinentu, japansku J1 ligu. U Meridianu imate priliku i da se kladite na velika vanevropska klupska takmičenja poput Konmebol kopa libertadoresa i međunarodnog Kopa Amerika.

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket