Olimpijske Igre - Fudbal Kvote

Mečevi Antepost
Fudbal Muškarci
Fudbal Žene

Fudbal na Olimpijskim igramaFudbal je bio dio gotovo svakih ljetnjih Olimpijskih igara sem 1896. i 1932. godine, kada se na Olimpijadi nije održao fudbalski turnir. I prve dvije Olimpijade sadržale su fudbalski turnir, ali Fifa ne priznaje ova takmičenja jer su učestvovali razni klubovi i na brzinu formirane reprezentacije. Londonske igre iz 1908. godine prvi su pravi internacionalni olimpijski turnir koji je organizovala Fudbalska asocijacija.


Sve do 1984. godine, reprezentacije su se sastojale od amaterskih fudbalera, a od Olimpijade u Los Anđelesu timovima iz konfederacija koje nijesu Uefa i Konmebol dozvoljeno je da dovedu najbolje timove. Na turniru iz 1992. godine ubačeno je još jedno pravilo. Timovi su mogli da imaju samo tri igrača preko 23 godine, a ovo pravilo najbolje je uticalo na afričke zemlje. Prvi fudbalski turnir u ženskoj kategoriji odigran je 1996. godine u Atlanti.


Najbolji timovi Olimpijskih igara su Mađarska i Velika Britanija sa po tri zlatne medalje. Argentina, Sovjetski Savez i Urugvaj su osvojili po dvije, a Brazil je reprezentacija sa najviše medalja – do sada su osvojili 6. Na ženskom turniru najbolja je selekcija Sjedinjenih Američkih Država sa 4 zlatne medalje, a Njemačka i Norveška osvojile su po jedno zlato.


Raznovrsne opklade za svako takmičenjeBudite uvijek u toku sa svim svjetskim fudbalskim dešavanjima uz Meridian i pratite sve utakmice sa Olimpijade i drugih fudbalskih turnira koji vas zanimaju. U našoj kladionici možete obezbijediti sebi najbolje šanse ako se kladite na fudbal nekim od naših raznovrsnih kladioničarskih opcija. Naša stranica sa uživo rezultatima pravo je mjesto da saznate koja reprezentacija je danas bila uspješna kao i da napravite plan klađenja za dvonedjeljni praznik sporta.


U Meridianu ne zaboravljamo ni ostale naše kladioničare koji ne žele da propuste nijedan nezaboravan koš, as ili nokaut. Sportski fanatici mogu da nađu odgovor na sva olimpijska pitanja na Meridianovim stranicama posvećenim sportskim rezultatima uživo.


Odaberite neku od naših klasičnih opklada i proslavite pogodak na tiketu kao medalju. Ljubitelji fudbala mogu i da se dobro zabave na Olimpijadi s našim mnogobrojnim vrstama opklada. Kladite se da će neki tim postići više golova u poluvremenu, igrajte na pobjedu sa razlikom ili osigurajte sebi maksimalne šanse za pobjedu opkladom na multigolove. Uljepšajte sebi ljetnje dane i pogodite ko će osvojiti zlatnu medalju na sljedećem velikom fudbalskom turniru!


Najbolji i najsigurniji način da se kladite je uživo uz MeridianNema razloga za glavobolju, jer ako pratite uživo rezultate zaboravićete na sve prepreke. Isplanirajte strategiju uživo dok gledate meč i zaradite na svakom preokretu. Niko vas ne požuruje u vašim odlukama, zato posmatrajte kako se utakmica odvija i uplatite tiket čak i u devedesetom minutu! Mladi sastavi iz Azije, Afrike i Centralne Amerike vole da pokvare planove favoritima na Olimpijskim igrama, ali kada se kladite na fudbal uživo, takvi neočekivani obrti neće vas uhvatiti nespremne!


Očekujete li da neki tim preokrene meč u samom finišu utakmice? To je odlična prilika da se kladite na rezultat na poluvremenu ili kraju utakmice. Možete pogoditi i najefikasnije poluvrijeme, da ekipa neće primiti gol na današnjoj utakmici kao i pobjednika na poluvremenu i kraju meča. Uživajte kao nikad prije u omiljenim fudbalskim takmičenjima na našim stranicama sa fudbalskim rezultatima uživo!


Svaki fudbalski kladioničar iskoristiće i naše fudbalske statistike. Uvijek možete da saznate nešto novo o vašem omiljenom sportu, timu ili igraču. Statistike mogu da budu vaš vodič kroz jedno od najpopularnjih sportskih takmičenja i pomognu vam u različitim disciplinama. Slobodno možete očekivati dobre rezultate ako koristite našu riznicu detaljnih fudbalskih informacija, a našim statistikama mogu da pristupe svi ljubitelji sporta.


Fudbal na Olimpijadi i širom svijetaPokažite vaše poznavanje fudbala i igrajte na najpoznatija fudbalska takmičenja svijeta. Kladite se na fudbalski turnir na Olimpijadi ili pogodite koje reprezentacije se vraćaju kući sa medaljama. Meridian ima u svojoj ponudi čuvena međunarodna fudbalska prvenstva, lige i kupove. Ne morate dugo da istražujete da nađete i druga interesantna takmičenja! Najbolji klubovi iz Azije i Južne Amerike suočavaju se u AFC ligi šampiona i Kopa Libertadores, a možete igrati i na timove iz Kopa Sudamerikane.


Ovo je zapravo samo mali procenat naše izuzetne ponude fudbalskih i sportskih takmičenja. Posjedujemo i neke od najpopularnijih liga sa starog kontinenta, te vas pozivamo da se oprobate u opkladama na dobro poznate evropske lige poput engleske Premier lige, italijanske Serije A, njemačke Bundeslige i španske La lige.


Meridian je uvijek uz vas ako želite da se kladite na omiljenu ligu ili otkrijete neke nove lokacije gdje je fudbal jedan od najpopularnijih sportova! Naša ponuda sadrži i najelitnija kontinentalna takmičenja poput UEFA lige šampiona, kao i drugo najkvalitetnije klupsko takmičenje, UEFA ligu Evrope.


Meridian je nesumnjivo pravo mjesto za sve strastvene kladioničare!

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket