Nemačka 2. Bundesliga - Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Konačan Ishod
1
X
2
Dupla Šansa
1X
12
X2
Konačan Ishod & Golovi
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Dupla šansa & Ukupno Golova
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Dupla šansa & Ukupno Golova
1X i 3+
12 & 3+
X2 i 3+
I Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Duple Opklade
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Poluvreme-Kraj
1-1
X-1
X-2
2-2
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova 2.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 3.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 1.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova I pol 1.5
Manje
O/U
Više
Multigolovi
1-3
2-3
2-4
3-4
Golovi Kombinacije
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Najefikasnije Poluvreme
1>
2 >
1=2
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol Kombinacije
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
Konačan Ishod & Oba Tima Daju Gol
1 & GG
X & GG
2 & GG
Dupla šansa & Oba Tima Daju Gol
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Duple Opklade
GG&D2+
GG&G2+
GG&2-3
GG&2-4
Nemačka - 2. Bundesliga
18:30
28.05
SV Wehen Wiesbaden
Jahn Regensburg
1.90
3.55
4.00
2.90
0.5
1.41
1.76
2.24
3.50

Druga Bundesliga Nemačke

Oni koji uživaju u dobrom fudbalu, sigurno su upoznati sa sa Drugom Bundesligom Njemačke. Kao dio velike ideje o Bundesligi koja će imati još pet manjih liga, ovo takmičenje je nastalo 1974. godine. Iako u njoj uglavnom učestvuje 18 timova, bilo je sezona i kada je 2. Bundesliga sadržala 20 ili 22 tima. 

U par navrata, ovo takmičenje je bilo podijeljeno i na sjevernu i južnu diviziju, ali danas je sistem sveden na jednu sa, kao što smo pomenuli, 18 klubova.

Sistem takmičenja

Pomenuti klubovi igraju sa svojim rivalom jednu utakmicu kod kuće i jednu u gostima. Prva dva tima koja stignu do vrha, prelaze u Prvu Bundesligu, dok trećeplasirani prije prolaska mora učestvovati u razigravanju.

S druge strane, dva tima koji su takve sreće da završe sezonu na posljednja dva mjesta, prelaze u Treću ligu. Tim koji je iznad njih ima priliku da sačuva svoje mjesto boreći se sa trećeplasiranim iz Treće lige. Meridian ti omogućava da pazljivo pratiš ovo takmičenje kroz sportske rezultate uživo i oprobaš sreću kladeći se na svoj omiljeni tim.

Meridian i Druga Bundesliga

Bilo da podržavaš Dinamo iz Drezdena ili Darmštat 98, Meridian ti pruža mogućnost da pokažeš ljubav prema svom omiljenom bundesligašu kroz veliki izbor opklada. Samo za tebe objavljujemo najsvježije fudbalske rezultate danas pomoću kojih možeš da procijeniš za koga i kada da se kladiš.

Kladi se na drugoligaše Njemačke

Druga Bundesliga je takmičenje puno potencijala, posebno za istinske ljubitelje njemačkog fudbala. Ako si jedan od njih, sada je pravo vrijeme da to i dokažeš! U Meridianu možeš uplatiti tiket i kladiti se na to ko će osvojiti najveći broj bodova, ko će se pokazati već u prvim minutima utakmice i čija mreža se će se rijetko zatresti.

Da li će Nirnberg ove sezone pokazati svoju fudbalsku umjetnost ili će ga Keln spriječiti u tome? Ko će zadati odlučujući udarac? Pridruži se Meridianu i pokaži da si baš ti najveći poznavalac njemačkog fudbala!

Klađenje na fudbal uživo

Sa nama uvijek imaš opciju da se kladiš - bilo da utakmica tek treba da počne ili je lopta već na terenu. Prati sportske rezultate uživo za fudbal i ostvari neslućene dobitke. 

Na stranici Fudbal uživo klađenje možeš pronaći sve informacije – od toga ko je dao najviše golova u prvom poluvremenu, preko ukupnog broja bodova, pa do ishoda prethodnih mečeva.

Prati statistiku

Fudbalski rezultati uživo su tu da te obavijeste ne samo o tome kako se tvoj tim nosi sa rivalom već i da ti pomognu da odlučiš na šta ćeš položiti svoju opkladu. Zato prati statistiku, jer svaki detalj je važan.

Za fudbal uživo rezultati su i te kako važni. Prati ih i postani dobitnik kladeći se na svoje omiljene bundesligaše. Ne propusti priliku da saznaš kako se golgeteri nose sa povredama, ko je od njih u najboljoj formi i ko može odvesti svoj tim do pobjede. 

Zajedno do pobjede

Meridian te poziva da sa njim daš svoj sud o budućem pobjedniku i njegovim golgeterima prateći fudbalske rezultate danas. Budi hrabar i podrži svoje favorite na putu do trona. Kladi se na njih i unovči svoju dobru procjenu!

Sa nama te očekuju raznovrsne kombinacije koje će učiniti tvoj tiket dobitnim. Zato ne propusti jedinstvenu priliku za ovu dozu adrenalina i uživaj u dobrom fudbalu.

To nije sve

Druga Bundesliga nije jedino fudbalsko takmičenje u Njemačkoj. Dajemo ti priliku da upoznaš i lige poput Prve Bundeslige i Treće lige. Budi dio Francuske Lige 1 ili engleskog Čempionšipa i Premier lige.

Pokaži svoje poznavanje prestižne UEFA lige šampiona, ali i takmičenja sa ostalih kontinenata poput Botole iz Meksika ili južnoafričke Premier lige. Otkrij šta sve Meridian ima u svojoj ponudi i upusti se u još jednu fudbalsku pustolovinu!
Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket