Južna Afrika - Fudbal Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Konačan Ishod
1
X
2
Dupla Šansa
1 ili X
1 ili 2
X ili 2
Konačan Ishod & Golovi
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X i 3+
12 & 3+
X2 i 3+
I Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Duple Opklade
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Poluvreme-Kraj
1-1
X-1
X-2
2-2
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova 2.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 3.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 1.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova I pol 1.5
Manje
O/U
Više
Multigolovi
1-3
2-3
2-4
3-4
Golovi Kombinacije
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Najefikasnije Poluvreme
1>
2 >
1=2
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol Kombinacije
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
Konačan Ishod & Oba Tima Daju Gol
1 & GG
X & GG
2 & GG
Dupla Šansa & Oba Tima Daju Gol
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Duple Opklade
GG&D2+
GG&G2+
GG&2-3
GG&2-4
Južna Afrika - South Africa SASOL League Women
13:00
16.06
Blue Birds FC (Wom)
University of Johannesburg (Wom)
5.00
4.40
1.53

Fudbal u Južnoj AfriciFudbal je stigao u Južnu Afriku za vrijeme kolonijalizma u posljednjim godinama devetnaestog vijeka. Ovo je najpopularniji sport Južne Afrike ispred ragbija i kriketa, a u zemlji je registrovano preko milion igrača i čak 900 klubova. Postoji pet fudbalskih liga različitih nivoa koje kontrolišu različite organizacije. Fudbalski savez Južne Afrike je prvobitno nastao 1892. godine, ali je restruktuiran 1991. Postao je član Fife 1992. godine, a i Južna Afrika je jedna od zemalja koje su osnovale Konfederaciju afričkog fudbala (CAF) 1956


Najbolji igrači Južne Afrike su pozvani u nacionalni tim koji nosi nadimak Bafana Bafana. Učestvovali su na tri Svjetska prvenstva i bili domaćini 2010. godine. Nikada nijesu izašli iz grupne faze na ovom takmičenju, ali više uspjeha su imali na Kupu afričkih nacija. Na tom turniru su igrali deset puta, a osvojili su ga 1996. i bili jednom vicešampion i trećeplasirani.


Južna Afrika ima tri predstavnika na međunarodnim klupskim takmičenjima. Najbolja dva tima iz južnoafričke Premier divizije se kvalifikuju za CAF ligu šampiona, a trećeplasirani tim igra u CAF kupu konfederacija. Orlando pajrets i Mamelodi sandauns su osvojili po jednom Ligu šampiona. Takođe, Orlando i Supersport junajted su igrali finala Kupa konfederacija, ali nijesu uzeli trofej.


Upoznajte se sa mnogobrojnim vrstama opklada u MeridianuFudbal na afričkom kontinentu već decenijama napreduje, a južnoafrički timovi i igrači su jedni od odgovornih za ovaj trend. Sada možete mnogo lakše uživati u sposobnostima fudbalera iz gotovo svake afričke zemlje. Mnogi evropski klubovi su sve više zainteresovani za igrače iz Južne Afrike i drugih afričkih zemalja, a na našoj stranici sa fudbalskim rezultatima uživo možete prvi ugledati buduću zvijezdu klupskog fudbala.


Sa Meridianom i ljubitelji ostalih sportskih disciplina neće propustiti dugo iščekivane utakmice. Naša kladionica u toku je sa svim sportskim dešavanjima, a stranica sa sportskim rezultatima uživo sadrži ishode u košarkaškim, rukometnim, odbojkaškim i različitim utakmicama koje interesuje naše posjetioce.


Pored toga što smo vam olakšali klađenje na fudbal, sastavili smo i ponudu opklada savršenu za sve tipove fudbalskih znalaca. Uplatite tiket na golove, poluvrijeme, a ne zaboravite i da probate neke od naših specijalnih pogodnosti. Igrajte na golove u prvom poluvremenu, konačan ishod, da će oba tima dati gol ili na kombinaciju rezultata na poluvremenu i kraju. Ni na jednom drugom mjestu nećete iskusiti kladioničarsku slobodu kao kod nas.


Uživo se kladite na fudbalske talente Južne AfrikeUtakmica samo što nije krenula, a vi nijeste u mogućnosti da uplatite tiket? Ne dozvolite da vam ovo pokvari raspoloženje. Pored toga što je Meridian dostupan na raznim platformama, nudimo vam i šansu da se kladite bilo kad tokom meča. Izbjegnite sve tipične kladioničarske komplikacije i otkrijte prednosti koje dolaze sa klađenjem na fudbal uživo.


Neprijatna iznenađenja vas više ne mogu omesti u klađenju. Pratite dešavanja na terenu uživo i uplatite opkladu koja vam se čini najprikladnija u tom momentu. Da li je Kejptaun siti slabo počeo novu sezonu? Da li ekipa Kajzer čifs inspirisano igra ove godine i želi da stekne prednost već u prvom poluvremenu? Kombinacijom uživo klađenja i Meridianovih raznovrsnih igara ostvarićete do sada neviđene rezultate.


Posjetioci našeg sajta mogu i da osvježe svoje poznavanje južnoafričkog i fudbala sa drugih prostora. Obimna baza sportskih statistika pretvara vas u pravog sportskog stratega i pomaže vam da nađete najbolju opciju u našim igrama. Pogledajte stanje na tabeli, raspored mečeva, najefikasnije strijelce, ko su najgrublji igrači, da li se daju veće šanse domaćinima ili gostima i mnoge druge podatke.


Fudbal od Kejptauna do Kazablanke i mnogo daljeFudbaleri iz Afrike su sve traženiji i uspješniji na internacionalnoj sceni. Zato sve više navijača voli da prati najbolje timove iz Južne Afrike i drugih afričkih nacija. Radujte se pobjedama najboljih timova iz južnoafričke Premijer lige i ne zaboravite da posjetite fudbalere iz nigerijske Premijer lige. A takođe možete da probate da pogodite ko će osvojiti senegalski FA Kup. Meridian prati najrazličitija fudbalska takmičenja za vas.


Meridian je u svoju ponudu uvrstio i mnoga zabavna fudbalska takmičenja iz zemalja gdje se fudbal opsesivno prati. Kladite se na brojne lige Južne Amerike ili oprobajte znanje u najkvalitetnijim kontinentalnim klupskim takmičenjima Kopa Libertadores i Kopa Sudamerikana.


Najbolje lige sa evropskog kontinenta su takođe tu poput engleske Premijer lige, italijanske Serije A, njemačke Bundeslige i španske La lige. Svako ima želju da doda jedan par iz ovih kvalitetnih prvenstava, a u Meridianu možete bodriti omiljene timove dok se probijaju do evropskog trona u UEFA Ligi šampiona, UEFA Ligi Evrope i UEFA Ligi konferencija.


U Meridianu možete slobodno da istražujete sva svjetska fudbalska takmičenja koja vam se dopadnu jer mogućnostima nema kraja. Kladite se na LPF ligu Paname, Kalkuta Premijer ligu ili letonsku Virsligu. Kuda god vas fudbalska znatiželja odnese, tu smo da vam kladioničarski put olakšamo.

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket