Finska - Fudbal Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Konačan Ishod
1
X
2
Dupla Šansa
1X
12
X2
Konačan Ishod & Golovi
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X i 3+
12 & 3+
X2 i 3+
I Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Duple Opklade
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Poluvreme-Kraj
1-1
X-1
X-2
2-2
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova 2.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 3.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 1.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova I pol 1.5
Manje
O/U
Više
Multigolovi
1-3
2-3
2-4
3-4
Golovi Kombinacije
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Najefikasnije Poluvreme
1>
2 >
1=2
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol Kombinacije
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
Konačan Ishod & Oba Tima Daju Gol
1 & GG
X & GG
2 & GG
Domaćin Ukupno Golova 1.5
Manje
O/U
Više
Gost Ukupno Golova 1.5
Manje
O/U
Više
Finska - Veikaus Prva Liga
16:00
15.07
FC Haka Valkeakoski
Tampereen Ilves
3.95
4.10
1.77
3.65
0.5
1.29
1.53
1.79
2.53

Fudbal u Finskoj

Fudbal u Finskoj nije najpopularniji sport, ali ga mnogo ljudi igra iz hobija. Prvo nacionalno fudbalsko takmičenje organizovano je 1906, a fudbalski savez Finske osnovan je 1907. godine. Finska je postala članica Fife naredne godine, a profesionalna liga osnovana je tek 1990. godine. Prije toga prvenstvo su činili amaterski i poluprofesionalni timovi, a između 1908. i 1930. prvak se odlučivao u nokaut kup takmičenju. U finskom fudbalskom sistemu postoji osam liga i finski Kup – takmičenje koje se igra od 1955. godine. Fudbal raste u popularnosti od 1980-tih godina, a posljednjih godina postao je posebno popularan među ženama. 

Finski nacionalni tim odigrao je prvu utakmicu 1911. protiv Švedske, a nikad se do sada nijesu kvalifikovali za svjetsko prvenstvo. Prvo veliko međunarodno takmičenje na kome je Finska trebalo da učestvuje je Euro 2020, koji je pomjeren zbog pandemije. 

Pratite sportske rezultate uživo u Meridianu i ostanite u toku sa sportskim aktuelnostima

Meridian zna koliko je kladioničarima bitno da budu u toku sa svim sportskim dešavanjima. Ljubiteljima fudbala pogotovo znači kada lako mogu da se informišu o svim dnevnim fudbalskim dešavanjima. Zato je Meridian omogućio korisnicima da prate sportske rezultate fudbala najboljih takmičenja Finske na našoj stranici fudbalski rezultati uživo. Meridianove kladioničarske pogodnosti savršene su za sve vrste korisnika!

Kod nas možete saznati fudbalske rezultate najvećih i najrazličitijih fudbalskih liga. Svi korisnici Meridiana imaju priliku da provjere današnje rezultate fudbala svih velikih i malih svjetskih takmičenja. Na našoj stranici današnji fudbalski rezultati možete pogledati trenutno stanje vaših mečeva, bez ikakvih ograničenja. Zaboravite na kladioničarske komplikacije i pratite fudbal uživo u Meridianu! 

Meridian je pripremio ogroman broj svjetskih sportskih takmičenja i još veći broj opcija za klađenje

U Meridianu imate potpunu slobodu da sastavite tiket kakav želite pomoću naših raznovrsnih opklada. Kladite se na prvu finsku Veikausliga ili oprobajte sreću i znanje u vašoj omiljenoj svjetskoj fudbalskoj ligi. 

Šta god da očekujete da će se desiti na sljedećem meču koji ćete gledati, možete biti sigurni da ćete naći odgovarajuću opkladu na našoj bogatoj listi opklada! Uživate li u efikasnim utakmicama i kvalitetnom fudbalu? Klađenje na golove je obavezna polazna tačka za vas! Kladite se u kom poluvremenu će pasti više golova, tačan broj golova na meču ili povećajte svoje šanse sa multigolovi opcijom. Da li je novo pojačanje potpuno transformisalo stil igre jedne ekipe? Kladite se na sljedećeg strijelca ako primijetite da odbrana nema rješenje za određene igrače! Ako želite da povećate potencijalne dobitke, ne zaboravite i Meridianove vremenske igre, razne kombinacije golova i duple opklade! Neredovni fudbalski entuzijasti i iskusni sportski znalci definitivno mogu u Meridianu da nađu opkladu koju god zamisle. 

Brže i lakše do pozitivnih rezultata ako se kladite na uživo rezultate u Meridianu

Derbiji često znaju da budu nepredvidivi dok traju, a pogotovo prije meča kada treba da se donese odluka o opkladi. Ako nijeste sigurni kako će određena ekipa igrati na sljedećoj utakmici onda je klađenje na fudbalske uživo rezultate pravo rješenje za vas. Opustite se, pratite tok meča, i efikasno se uživo kladite! 

Zašto žuriti i rizikovati kada vam je isplata daleko bliža ako strpljivo pratite dešavanja na meču? Analizirajte sportske rezultate fudbala uživo i temeljno jer u Meridianu možete da se kladite u bilo kom trenutku tokom meča! Da li se bitan igrač povrijedio u prvom poluvremenu? Velike su šanse da će protivnički tim iskoristiti ovu prednost! Zato ne zaboravite da igrate na tačan broj golova na meču ili pogodite koji tim će sljedeći postići pogodak ako ste sigurni u svoju procjenu. Kombinujte uživo klađenje i Meridianove raznovrsne ponude opklada na sportske rezultate fudbala i uživajte u najrazličitijim svjetskim sportskim takmičenjima. 

Meridianove statistike vas vode na prag sigurne pobjede

Postanite i vi iskusan sportski strateg i donosite mnogo sigurnije kladioničarske odluke korišćenjem Meridianovih statistika. Budite spremni za početak svakog meča redovnim korišćenjem naših detaljnih statistika. Uživo klađenje, gomila tipova opklada i statistike kojima možete da pristupite čak i bez uplate tiketa odvešće vas do pobjede!

U našim praktičnim statistikama naći ćete sve što bi svaki kladioničar mogao da poželi. Prije sastavljanja fudbalskog tiketa obavezno pogledajte Meridianove fudbalske statistike. Saznajte podatke poput koliko pobjeda ili gubitaka su imali timovi u fudbalskoj ligi koja vas zanima, koliko ukupno golova je koji tim dao, ko je bio najbolji strijelac ove sezone i mnogo više!

Finski fudbal i najrazličitija ponuda svjetskih liga čeka vas u Meridianu

U našoj kladonici nećete iskusiti nikakva ograničenja. Gdje god vas vodi vaša fudbalska znatiželja Meridian se potrudio da vam olakša užitak. Kladite se na finsku Veikausligu ili neko drugo evropsko takmičenje iz naše bogate ponude. 

Volite li da pratite španski fudbal? Ne propustite da se kladite na jednu od najkvalitetnijih liga našeg kontinenta – špansku La ligu. Ali ako biste se radije kladili na neka od drugih velikih evropskih takmičenja, engleska Premier liga, njemačka Bundesliga i italijanska Serija A samo su mali dio ponude koju smo pripremili za naše korisnike! Nijesmo zaboravili ni dva najveća međunarodna evropska fudbalska takmičenja – UEFA ligu šampiona i UEFA ligu Evrope

U Meridianu se možete kladiti na raznorazne zanimljive fudbalske lige iz zemalja gdje fudbal postaje sve popularniji poput malteške Prve divizije, katarske Stars lige ili kineske Prve lige.

U Meridianu kolo sreće stalno se okreće!

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket