UEFA Super Kup - Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Konačan Ishod
1
X
2
Dupla Šansa
1X
12
X2
Konačan Ishod & Golovi
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X i 3+
12 & 3+
X2 i 3+
I Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Duple Opklade
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Poluvreme-Kraj
1-1
X-1
X-2
2-2
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova 2.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 3.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 1.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova I pol 1.5
Manje
O/U
Više
Multigolovi
1-3
2-3
2-4
3-4
Golovi Kombinacije
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Najefikasnije Poluvreme
1>
2 >
1=2
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol Kombinacije
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
Konačan Ishod & Oba Tima Daju Gol
1 & GG
X & GG
2 & GG
Dupla Šansa & Oba Tima Daju Gol
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Duple Opklade
GG&D2+
GG&G2+
GG&2-3
GG&2-4
Evropa - UEFA Superkup
19:00
14.08
Real Madrid
Atalanta BC
1.57
4.30
5.40
3.15
0.5
1.36
1.85
2.26
3.35

Fudbal na UEFA SuperkupuUEFA superkup se održava od 1972. godine i sastoji se iz fudbalskog meča između dva osvajača najvećih evropskih fudbalskih turnira, UEFA Lige šampiona i UEFA Lige Evrope. Prvi trofej je osvojila ekipa Ajaksa 1972. godine, mada se to takmičenje smatra nezvaničnim. Tek od 1973. UEFA je zvanično prepoznala i podržala Superkup. Ranije su se igrala dva meča, po jedan na stadionu od svakog učesnika, ali se od 1998. godine igra jedan meč na neutralnom terenu. Od 1998. do 2012. meč se igrao na stadionu Luj II u Monaku, a nakon toga su korišćeni razni stadioni.


Najbolji timovi Evrope uglavnom dolaze iz Španije, a ekipe iz te zemlje su 15 puta osvajale UEFA superkup, dok su klubovi iz Italije to učinili 9 puta. Na trećem mjestu su engleski timovi sa 8 trofeja. Ove nacije su ujedno imale i najviše predstavnika na UEFA superkupu. Podrazumijeva se i da su najbolji timovi UEFA superkupa uglavnom iz Španije. Barselona je pobijedila pet puta u ovom važnom meču, kao i Milan. Real Madrid i Liverpul su osvojili po četiri puta trofej, a Atletiko Madrid tri.


Opklade za ljubitelje kupova i drugih fudbalskih događajaJedino u Meridianu možete lako ispratiti sva zanimljiva sportska zbivanja. Nikad vam se neće ponoviti da propustite neku dugo iščekivanu utakmicu ili meč koji odlučuje o najboljem fudbalskom timu na starom kontinentu. Redovno posjećujte našu stranicu sa uživo rezultatima i budite uvijek obaviješteni o fudbalskim dešavanjima iz Evrope i svijeta, kao i rezultatima iz desetina sportova koje se nalaze u Meridianu.


Ljubitelji drugih sportskih disciplina će lako naći takmičenje po svojoj mjeri među sportskim rezultatima uživo. Provjerite vaše kladioničarske sposobnosti u disciplini koja je vama najdraža i ne odlažite slavlje ako ste sasvim sigurni u svoje sportske predikcije.


Vjernim obožavateljima fudbala su veoma poznati učesnici UEFA superkupa koje su pratili od prvih dana elitnih evropskih klupskih takmičenja, pa sve do dizanja trofeja. Međutim, ni ostali fudbalski navijači ne moraju da brinu jer u Meridianu ćete naći najrazličitije opklade koje odgovaraju korisnicima koji slabije poznaju učesnike UEFA superkupa, ali i fudbalskim veteranima. Kladite se da će osvajač Lige šampiona pobijediti sa hendikepom, koliko će postići golova ili kada očekujete da će pasti prvi pogodak. Stavite tačku na savršen tiket sa duplom siguricom i češće pobjeđujte sa Meridianom.


Uživo napravite strategiju i kladite se dok meč trajeI najveći poznavaoci fudbala često ne znaju šta će se desiti na utakmici, ali znaju da su im bolje šanse kada prate meč uživo. Zašto povećati rizik kada ste uživo uvijek spremni da reagujete na čudne odluke sudija, neočekivane povrede, grube startove u jedanaestercu i kartone? Kombinacijom uživo klađenja i Meridianovih raznovrsnih ponuda opklada imaćete utisak kao da igrate sa igračem više.


Ako sumnjate u rezultat UEFA superkup utakmice, uputite se na naše stranice s fudbalskim rezultatima uživo i igrajte kada je pobjeda na pomolu. Da li vam izgleda da su najbolji timovi Evrope napadački raspoloženi na meču Superkupa? Viljareal je sjajno odradio pripreme za sljedeću sezonu, ali da li su dovoljno jaki da nadmaše Čelzi?


Igre sa golovima i klađenje na fudbal uživo idu savršeno zajedno. Kad god osjećate da će pasti pogodak, hitro uplatite opkladu na našoj internet kladionici. Gledanje meča zajedno sa uživo klađenjem na fudbal će vas uvijek držati na ivici sjedišta. U specijalima smo pripremili i opklade da li će utakmica biti završena u regularnom toku, ili ćemo dobiti šampiona u produžecima i penalima.


Obožavaoce najvažnije sporedne stvari na planeti sigurno će obradovati i naše fudbalske statistike koje će im otkriti najbitnije detalje o gotovo svakom timu iz svijeta fudbala.


UEFA superkup i najinteresantnija fudbalska takmičenjaNaši korisnici imaju priliku da se kao nikad ranije upoznaju sa različitim svjetskim fudbalskim ligama. Vaša kladioničarska avantura može da počne sa UEFA superkupom ili nekim mečom iz Kopa Libertadores, Konkakaf Lige šampiona ili drugih poznatih međunarodnih klupskih turnira kao što su UEFA Liga Evrope, UEFA Liga konferencija i najprestižnija UEFA Liga šampiona. Kladioničari u Meridianu imaju i priliku da se klade ne samo na velika fudbalska takmičenja, već i na brojne poznate i manje poznate lige i divizije iz najudaljenijih regiona.


Provjerite svoje fudbalsko znanje i u takmičenjima nižih divizija od kojih su danska Prva divizija i italijanska Serija B samo neke od brojnih takmičenja ovog ranga. Posjedujemo i mnoga nacionalna kup takmičenja, od kojih je holandski KNVB kup jedan od najstarijih na planeti.


Naša standardna ponuda ne može proći i bez najboljih liga sa evropskog kontinenta. Svi kladioničari i ljubitelji sporta makar su se jednom oprobali u engleskoj Premijer ligi, italijanskoj Seriji A, njemačkoj Bundesligi i španskoj La Ligi. Testirajte i vi vaše šanse sa našom neprevaziđenom fudbalskom ponudom.

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket