Ekvador - Fudbal Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Konačan Ishod
1
X
2
Dupla Šansa
1X
12
X2
Konačan Ishod & Golovi
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X i 3+
12 & 3+
X2 i 3+
I Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Duple Opklade
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Poluvreme-Kraj
1-1
X-1
X-2
2-2
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova 2.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 3.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 1.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova I pol 1.5
Manje
O/U
Više
Multigolovi
1-3
2-3
2-4
3-4
Golovi Kombinacije
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Najefikasnije Poluvreme
1>
2 >
1=2
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol Kombinacije
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
Konačan Ishod & Oba Tima Daju Gol
1 & GG
X & GG
2 & GG
Domaćin Ukupno Golova 1.5
Manje
O/U
Više
Gost Ukupno Golova 1.5
Manje
O/U
Više
Ekvador - Primera Serija B
20:00
16.07
Guayaquil City FC
San Antonio FC
1.69
3.05
5.20
2.30
0.5
1.54
2.39
3.25
6.75

FUDBAL - Ekvador

Kao i u većem dijelu Južne Amerike fudbal je izuzetno popularan i u Ekvadoru, a tu tradiciju njeguje još od 1867. godine. Prvi klubovi i amaterski turniri su počeli već da se organizuju 1922. godine, a 1925. je formirana Ekvadorska fudbalska federacija. Klubovi su nastavili da se takmiče na amaterskom nivou sve do 1957, kada je formirana prva profesionalna nacionalna liga. Ekvadorski klubovi ostvarili su i solidne rezultate na kontinentalnim klupskim takmičenjima. Barselona iz Guajakila je prvi tim koji je igrao u finalu Kopa Libertadores, a LDU Kito je prvi klub koji je osvojio ovo najprestižnije takmičenje Južne Amerike. Isti tim je uspio da osvoji i Rekopa Sudamerikana i Kopa Sudamerikana i ovo su jedini internacionalni trofeji bilo kog ekvadorskog tima. 

Reprezentacija je nastupala tri puta na svjetskim prvenstvima i najbolji plasman im je dvanaesto mjesto, a na Kopa Amerika su učestvovali 28 puta. 

Uhvatite tempo ekvadorskog fudbala uživo

Uvijek ćete znati šta se dešava na ekvadorskoj fudbalskoj sceni ako sa nama pratite fudbalske rezultate uživo. Nije bitno da li se utakmica igra u Južnoj Americi ili Aziji, od sada je dovoljno samo da izvadite telefon i uputite se na našu stranu sportski rezultati uživo. Za samo nekoliko trenutaka možete saznati sve što vas zanima o rezultatima u košarci, tenisu, odbojci, rukometu i mnogim drugim sportovima. 

Meridianova stranica sa današnjim fudbalskim rezultatima je savršen izvor informacija, ako propustite neku od dugo očekivanih utakmica ili želite da provjerite da li ste pogodili meč na tiketu. U fudbalu je svaki minut važan, zbog toga preporučujemo da u potpunosti iskoristite sve pogodnosti koje uživo klađenje na sportske rezultate fudbala nudi. Drastično povećajte zabavu prateći uživo rezultate južnoameričkih prvenstava ili kladeći se na fudbal uživo. 

Sve popularne južnoameričke lige i bogata ponuda opklada 

Za sve one koji posebno uživaju u fudbalskom stilu iz Južne Amerike napravili smo ponudu najboljih liga iz tih krajeva, a ekvadorska Serija A je sigurno jedna od najinteresantnijih. Kladite se na broj golova na derbiju, da li će više golova pasti u prvom ili drugom poluvremenu, a ako nijeste totalno sigurni u svoju procjenu upotrijebite neku od manje rizičnih mogućnosti koje je Meridian izdvojio za vas poput multigolova ili draw no bet opcije.

Bilo da se kladite na ligašku ili utakmicu nekog kupa latinske amerike, opcije su podjednako raznolike. Ako već godinama pratite ekvadorske timove i turnire kladite se da će vaš dugogodišnji favorit osvojiti neki od trofeja. Mislili smo i na korisnike koji vole da otkrivaju nove i zanimljive ponude i uvjereni smo da naša ponuda sadrži baš ono što traže. Izbori su sa Meridianom gotovo beskrajni, a kladioničari mogu da postave sve od duplih opklada do kombinacija sa duplim šansama i golovima pored svega ostalog. 

Kladite se uživo na ekvadorske lige i najrazličitija svjetska fudbalska nadmetanja

Klađenje na sportske rezultate fudbala uživo najbolji je način da olakšate sebi svaku opkladu i približite se gotovo sigurnom dobitku. Nema razloga za žurbu jer Meridian dozvoljava svim korisnicima da uplate tiket bilo kada u toku meča. To važi čak i ako je ostalo samo nekoliko minuta do kraja. 

Zato se opustite i spremno dočekajte svaki okršaj. Pratite fudbalske uživo rezultate i prepoznajte savršen trenutak da se kladite. Da li ekipa koja gubi mijenja formaciju i kreće u napad svom snagom? Kladite se ko sljedeći daje gol. Niko se ne raduje povredama na utakmici. Bolje pratiti razvoj događaja i strpljivo čekati sigurnu opkladu. Da li je sastav ostao bez bitnog igrača iako je vodio na poluvremenu? Možda je ovo šansa da druga ekipa okrene sreću i tok utakmice u svoju korist. 

Postanite fudbalski selektor uz Meridianove statistike

Preuzmite sudbinu u svoje ruke. Pripremite se za sljedeću opkladu kao što se svjetski stratezi pripremaju za sljedeći meč pomoću Meridianovih statistika. Nađite na našoj stranici apsolutno sve što vas zanima o nekom od preko trideset sportova. Da li je biciklizam nešto što strastveno pratite? Ovaj sport je takođe našao svoje mjesto u Meridianu. 

Kako da zaboravimo i naše najbrojnije korisnike, poklonike fudbala. Iskoristite naše fudbalske statistike u kombinaciji sa klađenjem na fudbal uživo i očekujte pozitivne rezultate prilikom sastavljanja budućih tiketa. Najbolja stvar je što i ne morate da se kladite. Statistike su dostupne svim ljubiteljima sporta. 

Testirajte znanje na ekvadorskim fudbalskim prvenstvima i brojnim ligama iz svih krajeva

Čak i fudbalski laici znaju da se najatraktivniji fudbal igra na južnoameričkom kontinentu, zato se Meridian potrudio da obezbijedi zanimljiva takmičenja iz tog dijela planete. Takva je ekvadorska Serija A, međutim tu nije kraj. U Meridianu možete da igrate na brazilsku Brazileiro Seriju A, urugvajsku Prvu Ligu i peruansku Primera Ligu

Nijedan tiket ne može se zamisliti bez neke od velikih evropskih liga koje naša kladionica ima u ponudi. Ljubitelji fudbala imaju priliku da se oprobaju u elitnim evropskim ligama poput engleske Premier lige, italijanske Serije A, njemačke Bundeslige i španske La Lige. Takođe, možete i da se kladite na lige nižih rangova, a naravno, i na velika evropska takmičenja poput UEFA lige šampiona i UEFA lige evrope

Fudbalske avanturiste pozivamo da otkriju i neku od interesantnih liga iz raznih krajeva svijeta poput kostarikanske Primera divizije ili neku od fudbalskih liga sa Bliskog istoka kao što je kazahstanska Premier Liga.
Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket