Olimpijske Igre - Rukomet Kvote

Events Outrights
Handball Men’s
Olympic Games Handball Women's

Rukomet na Olimpijskim igramaRukomet na Olimpijskim igrama nema dugačku istoriju. Iako postoji više od vijeka, ovaj sport je nije postao olimpijska disciplina sve do 1936. godine.


I pored toga što je uključen u program, rukomet se na Olimpijskim igrama nije ponovo pojavljivao do 1972.godine, kada je takmičenje održano samo u muškoj konkurenciji. Ženske reprezentacije su se priključile već na sledećim igrama 1976. u Montrealu, i od tada rukomet čuva svoju pinopravnu poziciju.


Najviše uspijeha u ovom sportu na Olimpijskim igrama je imala reprezentacija Rusije, koja je osvojila tri zlata, jedno srebro i dve bronze. Prati je Danska sa tri zlata, a za njom idu i Norveška i Južna Koreja.


Zemlje sa Balkana, posebno iz bivše SFRJ takođe su se dokazale u ovom sportu u nekoliko navrata, a Meridian je rešio da ih ove godine isprati fenomenalnim kvotama: Zato pogledajte našu ponudu i ne propustite vatrene rukometaške okršaje na putu do zlata


Najbolje kvote za Olimpijske igre 2020 samo u MeridianuSa Meridianom dešavanja na Olimpijskim igrama i mnogim drugim svjetskim takmičenjima postaju više od spektakla. Posjetite naše stranice sa uživo rezultatima i saynajte kako se odvija turnir koji nijeste želeli da propustite. Na jednom mjestu možete pogledati mnogobrojne vrste opklada, te sastaviti dobitnu kombinaciju. Pristupiti svim sportskim događajima odigranim u okviru jednog takmičarskog dana čak iako samo želite da budete dobro obavješteni.


Najuzbudljivije opklade na Olimpijske igre kriju se upravo u Meridianu! U svojoj bogatoj ponudi naša internet kladionica je sasvim sigurno sakrila i opkladu koja odgovara vašem stilu klađenja. Otkrijte je i popenjite se na tron. Ako je rukomet ono što budi krv u vašim žilama i nezamislivo vam je da ne ispratite najbolje olimpijske okršake, onda se odmah uključite u prenose Olimpijskih igara! Kladite prije svih na vaše favorite i zajedno sa njima osvajajte medalje.


Kladi se uživo na olimpijski rukometSmislite kladioničarsku strategiju sa kojom ćete se i vi takmičiti na Olimpijadi 2020. Medalje su rezervisane za najbolje sportiste, a nevjerovatni dobici mogu biti vaše odlikovanje za uspješno klađenje uživo. Pored klađenja na muške i ženske jedriličare, sa nama se možete kladiti i na desetine individualnih i timskih sportskih disciplina. Pridružite se novom kladioničarskom trendu i otkrijte zašto sve više naših korisnika preferira uživo klađenje na različite discipline i sportske rezultate.


Nemojte se znojiti pokušavajući da pogodite šta će se desiti na teniskom meču na Olimpijadi prije njegovog početka. Ako se uživo kladite mnogo lakše ćete primijetiti ko će pobijediti u prvom setu ili šta će se desiti u košarkaškom meču ženskih reprezentacija. Klađenje vam je tek olakšano ako ste ljubitelj odbojke na pijesku, vaterpola i hokeja na travi. Ugrabite najbolje šanse dok uživo gledate Olimpijadu.


Dodatno se pripremite za sva sportska iskušenja koristeći Meridianove statistike. Pozivamo sve ljubitelje sporta da se upoznaju sa našim statistikama bilo da žele da se klade ili ne. Podaci koje nađete na našim stranicama od prvog dana Olimpijade će vam dati prednost koju ste oduvijek tražili.


Ne propusti ni ostale disciplineU Meridianu se možete kladiti na brojna dešavanja sa vrhunskih svjetskih takmičenja. Počnite od jedrenja i pustite da vas neizvjesnost Olimpijskih igara odvede dalje nego što ste slutili. Mogućnosti su skoro neiscrpne jer Meridian posvjećuje pažnju svim tipovima kladioničara. Kreirajte tikete za takmičenja kao što su biciklizam i gimnastika, a nemojte propustiti ni prilike koje vrebaju u olimpijskim specijalima.


Ljubitelji fudbala moći će da testiraju svoje znanje kladeći se na reprezentacije koje igraju na olimpijskom turniru. Naravno, ne treba propustiti ni zagrijavanja i za nacionalne lige, pa Meridian u svoju ponudu uključuje i lige iz najrazličitijih regiona svijeta. Pucajte na visoko sa španskom La ligom, ili pogledajte takmičenja nižeg ranga kao što su engleska Čempionšip liga i njemačka Druga Bundesliga. U Meridianu uvijek možete naći neko takmičenje koje će vas zabaviti i donjeti vam dobitak koji mijenja sve!

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket