Klađenje na Olimpijske igre 2024 u Parizu

Mečevi Antepost
Olimpijske Igre 2024
Medalje

Olimpijske igre


Olimpijske igre 2024 vodeći su međunarodni sportski događaj koje čine ljetnja i zimska takmičenja na kojima učestvuje hiljade sportista iz različitih dijelova svijeta. Internacionalni olimpijski komitet osnovan je 1894, a prva Olimpijada održana je u Grčkoj 1896. godine. Preko 200 nacionalnih olimpijskih komiteta učestvuje na takmičenju, a Australija, Francuska, Velika Britanija, Grčka i Švajcarska su jedine nacije koje su učestvovale na svakoj od 28 Olimpijada koje su do danas održane. Internacionalni olimpijski komitet bira domaćine Olimpijade i određuje olimpijski program, odnosno, koji će se sportovi pojaviti na igrama.


Ovogodišnje Olimpijske igre Pariz 2024 sastojaće se iz 339 takmičenja i 33 različita sporta. Novi sportovi koje ćemo prvi put vidjeti na Olimpijskim igrama su karate, sportsko penjanje, surfovanje i skejtbording. Neki sportovi dobili su i nove discipline, a vidjećemo ih ukupno 50. Japan je drugi put domaćin Olimpijskih igara, a 1964. godine su prvi put organizovali ovaj događaj.


Najuspješnije zemlje na Olimpijskim igrama su SAD sa 1,022 zlatne medalje, bivši Sovjetski Savez je skupio 395, Velika Britanija 263, a Kina 224. Nacije sa najviše osvojenih medalja su SAD, koje su osvojile 2,523 medalje, Sovjetski Savez se popeo na podijum 1,010 puta, Velika Britanija je uzela 851, a Francuska ima 716 medalja sa svih Olimpijskih igara.

Budite uz najbolje svjetske sportiste i kladite se bez ograničenja


Ako pratite Olimpijske igre uz Meridianbet neće vam promaći nijedna disciplina koju nestrpljivo iščekujete. Gdje god da se održavaju sportski spektakli, u našoj internet kladionici možete naći uživo rezultate svih vama dragih turnira. Tokio nikada nije bio bliži nego uz Meridianbet! Naša bogata ponuda opklada može vam pomoći pri klađenju na atletiku, streljaštvo, košarku, mačevanje ili bilo koju od desetina olimpijskih disciplina.


Sa našim sportskim rezultatima uživo nikad vam neće promaći važna utakmica, borba, trka ili bilo koje drugo takmičenje. Meridianbet je uz vas kad vam je to najpotrebnije! Praćenje i klađenje na sportove u Meridianu mudra je odluka kojoj ćete se vraćati kada je jednom donesete.


Pored najrazličitijih sportskih takmičenja, u našoj kladionici imate i ogroman izbor različitih vrsta opklada. Svi naši korisnici naći će idealne uslove za klađenje. Biranjem neke od naših jedinstvenih tipova opklada obezbijedićete sebi sate i sate zabave! Da li vam je možda džudo omiljena disciplina? Kod nas možete igrati na osvajača zlatne medalje u ovoj i mnogim drugim olimpijskim disciplinama. Ne možete bez fudbala? Tek ćete tu naći igre za svaki tiket!

Uživo se kladite na desetine olimpijskih sportova


Nijedan ljubitelj sporta ne može da odoli da ne prati Olimpijske igre. Svi znamo da se strasti rasplamsavaju kada gledate nezaboravne događaje, ali još je zanimljivije kada te sportske uspjehe možete da unovčite! Ako želite da pratite Olimpijadu od početka do kraja, možete se uživo igrati u Meridianbetu. Temeljno i bez žurbe izgradite kladioničarski plan i proslavite uspjeh vašeg omiljenog atlete!


Koristite sve pogodnosti koje dolaze s klađenjem na uživo rezultate i iskoristite svaku priliku. Nema razloga da se izlažete dodatnom riziku. Riješite sve sportske zavrzlame na licu mjesta i oprobajte sreću dok uživo gledate takmičenja.


Meridianbetova enciklopedija sportskih informacija najbolje vas priprema za najveće sportske događaje. Uštedite sebi vrijeme i olakšajte klađenje! Obilje korisnih sportskih podataka očekuje vas na stranici Meridianove statistike. Nije važno da li planirate da se kladite – Meridianove statistike dostupne su svim ljubiteljima sporta koji žele da dopune znanje. Od fudbala do vaterpola, statistike su prava destinacija za sve koji ozbiljno shvataju sportska takmičenja.

Olimpijske igre i najpopularnija sportska takmičenja na planeti


Naši korisnici imaju odličnu priliku da oprobaju sportsko znanje na predstojećim Olimpijskim igrama. Bilo da vas zanima biciklizam, dizanje tegova ili gimnastika, u našoj kladionici smo udovoljili svim poklonicima manje poznatih ali i najpopularnijih sportskih disciplina. Kladite se na osvajače medalja u preko 25 disciplina i dobro zaradite na svojim procjenama. Možete probati i da pogodite koliko će medalja neka zemlja osvojiti. Ne propustite da iskoristite Meridianove kladioničarske pogodnosti, jer sljedeća prilika dolazi tek za četiri godine!


Meridianbet u svojoj ponudi ima i sva najzanimljivija međunarodna sportska takmičenja. Igrajte na fudbalske reprezentacije iz Konkakaf konfederacije dok se takmiče na Gold kupu ili na sastave iz afričkog Kosafa kupa. Ljubitelji košarke mogu da pokušaju sa opkladama na američke kvalifikacije za FIBA svjetsko prvenstvo, a baš kao što možete da se kladite na najbolje tenisere na Olimpijadi, tako možete i da ih pratite na svim velikim sezonskim turnirima u Meridianu.


Bogata selekcija sportskih disciplina u našoj kladionici idealna je da nađete neka nova takmičenja i zainteresujete se za sportove koji će vam klađenje učiniti još zabavnijim. Da li ste nekad pratili golf ili plivanje? Čitav sportski univerzum vam je na dlanu u Meridianu!

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket