Evropa EHF Liga Šampiona - Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Handball
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double chance
1 or X
1 or 2
X or 2
1st half- 1X2
1
X
2
Total
Under
O/U
Over
Total
Under
O/U
Over
Home Goals
Under
O/U
Over
Away goals
Under
O/U
Over
Handicap
1
HD
2
Handicap
1
HD
2
1st half - goals handicap
1
HD
2
European - EHF Champions League
13:00
08.06
SC Magdeburg
Aalborg Haandbold
1.55
8.20
3.10
16:00
08.06
FC Barcelona
THW Kiel
1.33
9.60
4.30

Evropski šampionat u rukometu

Činjenica je da je rukomet zaživio i stekao slavu tek devedesetih, kada je Evropski rukometni savez odlučio da organizuje prvi šampionat. Prvo takmičenje je organizovano od strane Austrije, Švedske i Danske 1994. godine. Reprezentacija Portugala je tada prva ponijela titulu pobjednika.

Od tada, ovo takmičenje se odigrava na svake dvije godine u ljetnjim mjesecima. Broj timova se, kao i u drugim takmičenjima često mijenja, te je u početku okupljao 12 timova, da bi 2002.godine taj broj porastao do 16, a od 2020. u njemu učestvuje čak 24 tima. 

Zemlja koja se može pohvaliti sa najviše titula u ovom takmičenju jeste Švedska, a odmah iza nje su Francuska i Španija, koje su zajedno sa Hrvatskom jedine zemlje koje su učetvovale na svim šampionatima od formiranja EHF lige. Reprezentacija Bjelorusije istakla se 2016. godine kada je odigrala utakmicu sa najviše golova (77) i odnijela pobjedu nad Islandom. Iako je razlika između ove dvije ekipe bila samo jedan bod (39:38), ona je ostala upamćena kao najuzbudljiviji meč u istoriji takmičenja.

EHF u Meridianu

Meridianova online kladionica otvorena je za sve ljubitelje EHF-a. Pripremili smo vam brojne opcije za klađenje, ali i podatke koji će vam pružiti širu sliku. Bilo da pratite svoju omiljenu reprezentaciju ili očekujete da će neki tim biti iznenađenje sezone, pružite sebi priliku za dobitak. Položite opkladu bez oklijevanja i možda se sreća nađe baš na vašoj strani.

Ipak, kada je Evropski šampionat u pitanju, neće sve zavisiti od sreće. Zato dobro upoznajte timove koji su prošli kvalifikacije i primijenite to znanje kada budete sastavljali tiket. Provjeravajte najsvježije sportske rezultate, kao i rezultate za rukomet uživo. Upoznajte pobjednika prošle sezone, kao i kvote za timove koji imaju najveće šanse da prođu u prvh 16.Kombinujte sve informacije koje dobijete i prosudite da li će Španija uzeti još jednu titulu.

Kladi se na EHF uživo

Kada se na terenu nađu timovi jednakih snaga poput Španije i Francuske, nemojte se zamarati razmišljanjem da li ste položili pravu opkladu. Klađenje na rukomet uživo pruža vam priliku da sačekate početak utakmice prije nego što odlučite kome ćete pokloniti svoje povjerenje.

Svaki gol je korak bliže dobitku, zato pažljivo posmatrajte situaciju na terenu. Provjerite današnje rukometaške rezultate i na osnovu toga dajte svoju prognozu.

Uvijek dostupna EHF statistika

Naša onlajn kockarnica krije brojna blaga. Jedno od onih koje iskusni kladioničari posebno cijene su naše zlatne statistike. Na samo par klikova nalaze se detalji koji će vam biti od koristi dok kreirate dobitni tiket.

Koji tim se do sada najbolje pokazao u EHF-u? Ko je zaslužio da ispadne iz šampionata? Da li je vaš favorit bliže vrhu tabele? Kome predstoji ozbiljan okršaj? Naše statistike otkrivaju sve odgovore!

Čija je pobjeda?

Svaki od 38 timova ima šanse da prođe kvalifikacije. Ipak, na vama je da procijenite kojih 16 će opstati. Ono što je sigurno jeste da vas sa EHF-om očekuje pravi rukometni spektakl. Upoznajte reprezentacije koje su ušle u ovo prestižno takmičenje i otkrijte da li je vaš favorit spreman da se uoči sa njima na putu do trona.

Pomno pratite svaki njihov potez i provjerite koliko dobro poznajete dinamiku njihove igre. Svejedno da li se kladite na rukomet uživo ili radije uplaćujete unaprijed svoj tiket, znajte da dobiitak zavisi od vašeg prosuđivanja. Usudite se da donesete konačnu odluku i radujte se dobicima.

Čekaju te brojna rukometaška takmičenja

Meridianova onlajn kladionica omogućava vam da se kladite na brojne evropske lige i kupove. Takva je bjeloruska Liga šampiona, ali i takmičenja poput danske rukometne lige za žene.

Naš sajt vam uvijek nudi najsvježije sportske rezultate za rukomet uživo. Saznajte kakve su kvote za njemački rukomet i koji tim Prve divizije Francuske će se naći na vrhu tabele. Budite u toku sa najnovijim sportskim događajima i osvajajte nagrade koje mijenjaju život.
#BBD0E0 »
Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket