PCS liga

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
League of Legends
Pobednik
1
2
Pobednik
1
2
Mapa hendikep
1
HD
2
Mapa hendikep
1
HD
2
Ukupno mapa
Više
O/U
Manje
Ukupno mapa
Više
O/U
Manje
League Of Legends - PCS
11:30
15.06
Hell Pigs
Deep Cross Gaming
8.70
1.03
3.15
1.5
1.31
1.28
2.5
3.30
09:00
16.06
Frank Esports
Ctbc Flying Oyster
2.44
1.49
1.44
1.5
2.59
1.82
2.5
1.88
11:30
16.06
PSG Talon
J Team
1.05
8.20
1.32
-1.5
3.10
1.29
2.5
3.25

PCS ligaPCS (Pacific Championship Series) liga je profesionalna League of Legends liga u kojoj se takmiče igrači iz Tajvana, Hong Konga, Makaa i zemalja Jugoistočne Azije sem Vijetnama koji ima svoju ligu. Liga je nastala krajem 2019. godine, kada je Riot Games najavio da će organizator LMS (League of Legends Master Series) i LST (League of Legends SEA Tour) liga Garena spojiti ova prvenstva. Šest ekipa iz lige predstavlja Tajvan, dvije su iz Hong Konga, a po jedna iz Malezije i Singapura. U ligu su ranije učestvovali i timovi iz Tajlanda i Filipina.


Deset ekipa u toku godine se takmiči u dvije sezone (Split) koje traju šest takmičarskih nedjelja. Grupna faza lige se završava kada svaki tim odigra po 18 mečeva, odnosno po dva meča sa svakom ekipom, ali u različitim takmičarskim nedjeljama. Liga prati isti format kao i većina regionalnih i nacionalnih takmičenja, tako da poslije mečeva u grupi slijedi plej-of u kojem učestvuje osam timova sa najboljim skorom. Plej-of se sastoji iz dva breketa. U četvrtfinalnom gornjem breketu timovi koji završe od trećeg do šestog mjesta formiraju parove, a u prvoj rundi donjeg breketa sedmi i osmi tim čekaju gubitnike četvrtfinala. Prvi i drugi tim plej-of počinju od polufinala i igraju serije protiv timova koji pobijede u četvrtfinalu. Serije se igraju na tri pobjede.


PSG Talon je ubjedljivo najuspješnija ekipa ove lige i nijesu osvojili samo jedan Split do sada. Talon je skupio četiri trofeja, a jedino je Maichi eSports organizacija uspjela da se pored njih domogne PCS trofeja. Šampion proljećnog Splita se kvalifikuje na međunarodni turnir Mid-Season Invitational, a dva najbolja tima ljetnjeg Splita za Worlds šampionat. Taipei Assassins (sadašnji J Team) osvojio je Worlds turnir 2012. godine, a PSG Talon i Flash Wolves su stizali do polufinala MSI.


Bogata ponuda opklada na PCS liguKoristite našu stranicu League of Legends rezultati uživo ukoliko ne želite da propustite uzbuđenja iz PCS lige, ali i iz mnogobrojnih turnira i liga širom planete. Pratite vaše omiljene League of Legends ekipe na kojem god kontinentu se one nalazile. Ako znate u kakvoj su formi timovi i kako igraju posljednjih takmičarskih nedjelja, bićete minimum korak bliže dobitku jer klađenje na League of Legends je jednostavnije kada ste dobro informisani.


League of Legends jeste jedna od najpopularnijih eSport disciplina ali nije jedina čije rezultate ćete pronaći u našoj internet kladionici. Starcraft je jedna od igara u kojoj su se prvi put pojavila profesionalna takmičenja koja se i danas održavaju, a i Counter-Strike je bio jedan od pionira eSporta. U Meridianu pratimo i klasike i moderne kompetitivne igre zato ne želite da zaobiđete naše eSports rezultate uživo.


Kada pogledate sve rezultate koji su vas interesovali spremni ste da se kladite na League of Legends pomoću različitih vrsta opklada. Nikad zabavnije nije bilo sastavitti tiket. Mislite da SEM9 nema šta da traži u meču sa FRANK eSports iako su obje ekipe na dnu tabele? Vidjeli ste da je FRANK eSports imao samo težak raspored na uživo rezultatima i ne sumnjate da su kvalitetniji tim. Zato se kladite na pobjednika meča, a tu su i opklade ko će prvi uzeti Berona, prvo ubistvo na mapi i druge opcije.


Uživo analizirajte i kladite se na najbolje igrače PCS ligeSastavite eSport tiket brže, lakše i sa drastično manje rizika. Klađenje na League of Legends uživo vas lišava nepredvidivih situacija i iznenađenja koje nijesu očekivali ni najveći poznavaoci ekipa iz PCS lige. Možete biti bez brige ako kombinujete stečeno znanje i uživo opklade. Dobri rezultati će vas češće obradovati, ako uživo reagujete na igru ekipa iz Tajvana, Hong Konga, Malezije i Singapura.


Kao što profesionalni League of Legends igrači pripremaju strategije tako i vi možete da napravite plan uživo klađenja koji ima najveće šanse da vas dovede do zarade. Profesionalci čak i nemaju tu privilegiju da na licu mjesta prave taktike već moraju da se unaprijed pripreme. Iskoristite ovu prednost i uplatite opkladu da će Deep Cross Gaming uzeti prvu kulu jer su do sada bili agresivniji tim, a ako nastave meč tim tempom vjerovatno će i prvi srušiti inhibitor.


Svaki kladioničar može da pronađe i dodatnu sigurnost u Meridianovim statistikama. Smanjite uticaj sreće bilo da je reč o League of Legends mečevima ili nekoj drugoj eSport disciplini. Enciklopedija korisnih podataka dostupna je svim radoznalim ljubiteljima sporta željeli oni da se klade ili ne. Saznajte rezultate prethodnih kola, raspored na tabeli, najbolje strijelce i još mnoštvo potencijalno ključnih informacija vezanih za fudbal, ali i za druge sportske discipline koje vas zanimaju.


PCS liga i kolosalna League of Legends ponudaSva najzanimljivija League of Legends takmičenja obožavaoci će naći u našoj kladionici. Od azijskih prvenstava kao što je PCS liga pa sve do Sjeverne Amerike i sve što se odigrava između. Igrači iz Azije su prirodno talentovani za eSport, a to potvrđuju i trofeji ekipa iz kineske LPL i južnokorejske LCK lige koje su donijeli sa međunarodnih MSI i Worlds turnira. Ovu su definitivno dvije najkvalitetnije lige na svijetu, ali veliku četvorku čine i evropski LEC i sjevernoamerički LCS.


Ljubitelji League of Legends uglavnom navijaju za igrače i timove sa njihovog kontinenta, a Meridian je prepun evropskih League of Legends liga. Gotovo čitave nedjelje možete da žonglirate između mečeva francuske LFL lige, španske Superlige, italijanskog PG Nationals, portugalske LPLOL lige i grčke GLL lige. Ponuda je još veća jer su ovo samo neka od popularnih evropskih takmičenja.


eSportisti iz Južne Amerike su veoma strastveni i žele da dokažu da i oni mogu da se takmiče sa najboljim timovima planete i to je glavni razlog zašto ne bi trebali da preskočite klađenje na ekipe iz brazilske CBLOL i LLA ligu. Sve sportske pogodnosti važe i za eSport fanatike u Meridianu.

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket