LLA Liga

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
League of Legends
Pobednik
1
2
Pobednik
1
2
Mapa hendikep
1
HD
2
Mapa hendikep
1
HD
2
Ukupno mapa
Više
O/U
Manje
Ukupno mapa
Više
O/U
Manje
League Of Legends - LLA
21:00
18.06
Leviatan Esports
Infinity Esports
3.15
1.31
1.52
1.5
2.37
23:00
18.06
Rainbow7
Isurus Gaming
1.19
4.15
2.00
-1.5
1.72
01:00
19.06
Estral E-Sports
Six Karma
1.21
-1.5
3.90
21:00
19.06
Isurus Gaming
Six Karma
1.08
6.70
1.72
-0.5
2.00
23:00
19.06
Estral E-Sports
Leviatan Esports
-
13
1.21
-1.5
3.90
01:00
20.06
Rainbow7
Infinity Esports
1.07
7.10
1.62
-0.5
2.15

LLA LigaLLA Liga, odnosno Liga Latinoamerica, je profesionalno League of Legends takmičenje u kome se učestvuju timovi iz španskih govornih područja Južne i Centralne Amerike. Ligom upravlja Riot Games Latin America, a prva sezona je odigrana 2019. godine. Planovi za kreiranje lige su prvi put objavljeni 2018. godine kada je Riot Games odlučio da spoji dve regionalne lige, LLN (North Latin America League) i CLS (South Latin America Cup) u jedno takmičenje.


U LLA Ligi učestvuje osam timova, a sezona se sastoji od Opening i Closing liga, slično kao što fudbalski klubovi iz ovih krajeva imaju Aperturu i Klauzuru. Lige imaju nekoliko faza, početnu grupnu fazu i plej-of. Dok su timovi u jednoj grupi, svaka ekipa igra 14 mečeva, a nakon toga šest najboljih se plasira u narednu rundu takmičenja. Grupni dio lige traje sedam takmičarskih nedjelja. Timovi koji završe od prvog do četvrtog mjesta počinju plej-of u polufinalu pobjedničke strane žrijeba, a petoplasirani i šestoplasirani tim igraju prvu rundu donjeg žrijeba u kojem poraz u seriji znači i kraj takmičenja.


Neke od najistaknutijih League of Legends organizacija iz LLA lige su Isurus i INFINITY sa po dva trofeja šampiona, a All Knights je tim koji je najčešće imao najbolje rezultate u grupnoj fazi. Šampion Opening lige se kvalifikuje za MSI turnir, a šampion Closing lige dobija šansu da se takmiči protiv najboljih timova na svijetu tokom Worlds turnira.


Opklade korisne za svaki meč LLA LigePartije između ekipa iz LLA Lige znaju biti jako neizvesne, a iako često vidimo slične organizacije u vrhu lige, jasnog favorita u ovoj regiji nema već godinama. Ako koristite našu stranicu League of Legends rezultati uživo uvijek ćete znati kako su se završili uzbudljivi mečevi koje ste propustili, ali možete provjeriti i rezultate iz prethodnih dana. Klađenje na League of Legends je lakše ako znate koji prtivnik leži organizaciji kao što je Team Aze i po čemu se ekipe iz ove ujednačene lige razlikuju.


Bilo da koristite telefon ili računar, od praćenja eSport rezultata uživo dijeli vas samo nekoliko koraka. Vremenske razlike komplikuju stvari ljubiteljima League of Legends timova sa američkog kontinenta i zato smo odlučili da spakujemo sve aktuelne rezultate na jednom mjestu. Tu nećete samo naći ishode iz League of Legends takmičenja jer za vas pratimo i Dota 2, Counter Strike i druge popularne eSportove i turnire.


Uz kvalitetnu eSport ponudu dolaze i brojne opklade koje će vam dati više prilika da zaradite. Želimo da našim korisnicima pružimo što više mogućnosti da nađu baš ono što traže. Kladite da će INFINITY pobediti Rainbow7 jer želite da se dobro poznata organizacija vrati na tron sa kojeg su ga zbacili novoformirani timovi? Iskoristite priliku da se opkladite na to ko će prvi ubiti protivnika na meču, da li će Rainbow7 ukrasti Barona kao što je učinio u toku prošle takmičarske nedjelje i mnoge druge opcije.


Uživo otkrivate šta će najbolji timovi LLA Lige sljedeće uraditiDokle god koristite priliku da se kladite na League of Legends uživo, znatno smanjujete rizik, a mečevi LLA lige ili nekog drugog interesantnog eSport takmičenja iz naše ponude vas više ne može iznenaditi. Uživo klađenje na League of Legends je i najbolja solucija ako nijeste stigli da uplatite tiket, a meč hispano timova je uveliko počeo.


Pomoću uživo opklada možete da se kladite i nakon što se završi draft faza. Mnogo je jednostavnije procjeniti kako će meč teći kada vidite koje šampione koriste igrači, ali to znači i da će kvote malo pasti. Svakako je bolje pogoditi manju kvotu, nego promašiti ogromnu. Videli ste da je Isurus izabrao šampiona koji im je doneo uspjeha prethodnih nedjelja? Strpljivo sačekajte da vam dokažu da će se i danas to desiti i kladite se da će njihov midlejner prvi ubiti protivnika u meču, uzeti prvu kulu ili inhibitor.


Ako nijeste zadovoljni vašim poznavanjem League of Legends timova sa američkog kontinenta i i dalje ne znate gde je granica sposobnosti igrača iz LLA lige, posjetite stranicu sa statistikama. One vas mogu pretvoriti u pravog League of Legends stratega. Pristupite ovoj riznici znanja i ako nijeste planirali da se kladite, već samo želite da dopunite znanje.


LLA Liga i najpopularniji nacionalni, regionalni i međunarodni šampionatiPozivamo vas da se kladite na beskrajno zabavnu LLA Ligu u kojoj neizvesnosti traju do gotovo zadnjih ligaških kola. Baš kao što su sportisti iz ovih krajeva puni žara i strastvenosti, iste karakteristike krase i League of Legends igrače koji se bore do posljednjeg daha. Zato su mečevi iz ovih liga vrlo uzbudljivi, a ako vam ovo takmičenje zvuči primamljivo, testirajte i CBLOL Ligu, u kojoj igraju najbolje brazilske ekipe.


Opcijama u Meridianu nikad kraja, a glavni dokaz za to su evropske nacionalna i regionalna League of Legends takmičenja koja mogu da vas zaokupe u toku čitave nedjelje. Počnite od destinacija i timova koje najbolje poznajete ili se oprobajte u ligama o kojima ste slušali, ali se do sada nijeste usudili da uključite u svoj tiket. U ovoj kategoriji ćete pronaći francusku LFL ligu, Ultraligu za poljske i baltičke ekipe, špansku Superligu kao i NLC Diviziju za timove iz Velike Britanije i sa sevjera Evrope.


Posjetite nas i prije početka velikih međunarodnih League of Legends turnira i postavite opkladu na šampiona, ukoliko smatrate da su elitna takmičenja vaša specijalnost. Pogodite ko će biti sljedeći EU Masters, MSI ili Worlds šampion i počnite da zarađujete od svog hobija.

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket