Turska - Fudbal Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Konačan Ishod
1
X
2
Dupla Šansa
1X
12
X2
Konačan Ishod & Golovi
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Dupla šansa & Ukupno Golova
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Dupla šansa & Ukupno Golova
1X i 3+
12 & 3+
X2 i 3+
I Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Duple Opklade
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Poluvreme-Kraj
1-1
X-1
X-2
2-2
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova 2.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 3.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 1.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova I pol 1.5
Manje
O/U
Više
Multigolovi
1-3
2-3
2-4
3-4
Golovi Kombinacije
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Najefikasnije Poluvreme
1>
2 >
1=2
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol Kombinacije
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
Konačan Ishod & Oba Tima Daju Gol
1 & GG
X & GG
2 & GG
Dupla šansa & Oba Tima Daju Gol
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Duple Opklade
GG&D2+
GG&G2+
GG&2-3
GG&2-4
Turska - Prva Liga
17:00
30.05
Sakaryaspor
BB Bodrumspor
2.55
3.05
2.70
2.60
0.5
1.46
1.81
2.38
4.10

Fudbal u Turskoj

Fudbal je najpopularniji sport u Turskoj, a korijene vuče još iz Osmanskog carstva. Vjeruje se da je prvi fudbalski meč odigran u tada osmanskom Solunu 1875. Prva Turska fudbalska liga osnovana je pod nazivom Istanbulska Fudbalska Liga 1904. godine. Prije uvođenja profesionalne nacionalne lige, danas poznate kao Super Liga, postojala su dva državna prvenstva – Turski fudbalski šampionat i Nacionalna divizija. Super Liga zamijenila je oba ova takmičenja 1959. 

Sistem turskih fudbalskih liga sastoji se iz pet profesionalnih liga, od kojih je jedna posvećena ženama. Turska je takođe domaćin jednog od najpoznatijih klupskih derbija između Galatasaraja i Fenerbahčea. 

Dva glavna kup takmičenja su Turski kup i Superkup. Osvajač lige direktno se plasira u grupnu fazu Lige Šampiona, a osvajač kupa ide u grupe Lige Evrope. Jedini tim koji posjeduje neki evropski trofej je Galatasaraj, koji je osvojio Uefa Kup u sezoni 1999-00. Sva fudbalska takmičenja u Turskoj i nacionalni tim kontroliše Turska fudbalska federacija, glavno upravno fudbalsko tijelo u zemlji. Ova federacija osnovana je 1923, kada je Turska postala i član Fife, a 1962. pridružila se i Uefi. Turski nacionalni tim učestvovao je na svjetskim prvenstvima dva puta, na evropskim četiri, a najbolji plasman koji su ostvarili je treće mjesto na oba turnira.

Uvijek ostanite u toku sa svim sportskim dešavanjima prateći uživo rezultate na Meridianu

Merdian je obezbijedio svim korisnicima mogućnost da prate zbivanja u najkvalitetnijim turskim fudbalskim takmičenjima Super Ligi i nacionalnom kupu. Ako ste strastveni navijač jednog od favorita i želite da ste uvijek u toku sa obrtima u turskim takmičenjima pravo mjesto za vas su naši fudbalski rezultati uživo.

Saznajte fudbalske uživo rezultate najvećih turskih fudbalskih liga i raznih drugih sportskih takmičenja sve na jednom mjestu. Svim sportskim događajima odigranim u jednom takmičarskom danu možete pristupiti čak iako ne želite da se kladite na našoj stranici sportski rezultati uživo. Provjerite sve što vas zanima kad god to želite i gdje god da se nalazite!

Da li vam se možda desilo da nijeste uspjeli da ispratite neku fudbalsku utakmicu koju ste dugo iščekivali? Meridian ne može da zaustavi vrijeme, ali zato može da vam pomogne da brzo saznate današnje rezultate fudbala na našem sajtu! 

Meridianova široka ponuda opklada povećava zabavu prilikom klađenja na turska fudbalska takmičenja 

Strastveni simpatizeri turskih fudbalskih takmičenja neće naići na poteškoće pri nalaženju savršene opklade na Super Ligu ili kup takmičenje. Izaberite neku jedinstvenu Meridianovu opciju za klađenje i ludo se zabavite! 

Meridian je pripremio toliko širok izbor vrsta opklada da će vam biti teško da se odlučite odakle da počnete! Ako već dugo godina pratite turske lige onda sigurno već možete da pretpostavite ko bi mogao da osvoji šampionat u najjačem turskom prvenstvu. Oprobajte znanje i kladite se na osvajača Super Lige! Osjećate li da će sljedeći derbi biti posebno zanimljiv? Meridian vam nudi opkladu na više rezultata. Izaberite čak do tri rezultata po jednoj kvoti i višestruko smanjite rizik prilikom klađenja! Kladite se i na mnoštvo kombinacija sa golovima, pogodite rezultate na poluvremenima i kraju utakmice, približite se velikom dobitku koristeći duple opklade i ne zaboravite da saznate sportske rezultate fudbala kao i ostale jedinstvene opcije za klađenje koje možete naći samo kod nas.

Klađenje na fudbal uživo u Meridianu najbolji je način da lako dođete do zarade

Pridružite se novoj eri klađenja i otkrijte zašto sve više naših korisnika preferira klađenje na sportske rezultate fudbala uživo. Nije lako predvidjeti šta će se dešavati na utakmici prije nego što ona počne. Zato vas uživo klađenje lišava svih potencijalnih komplikacija i nedoumica i pruža vam mogućnost igranja u bilo kom minutu tokom meča! Kombinujte prednosti koje pruža uživo klađenje i Meridianove raznovrsne opklade i uvijek ćete imati utisak da igrate sa igračem više! 

Strpljivi kladioničari mnogo češće pogađaju. Ako primijetite da je neki tim počeo utakmicu loše, ostao sa deset igrača na terenu ili igra sporijim tempom jer su se istrošili u nekom od evropskih klupskih takmičenja preporučujemo da bez žurbe procijenite šta mislite da će se sljedeće desiti i uplatite opkladu tek kad budete sigurni u svoju procjenu. 

Meridianove statistike sve su što vam treba za profitabilno klađenje

Svi Meridianovi korisnici mogu da pristupe detaljnim sportskim statistikama u samo nekoliko poteza. Nađite omiljeno takmičenje u Meridianovim statistikama, nebitno o kom sportu ili ligi je reč. Dobijte bolju sliku o takmičenju na koje želite da se kladite i provjerite stanje na tabeli, kada se održava sljedeći meč ili u kakvoj formi se nalaze sportisti i timovi. A to je samo dio podataka koje možete naći na našem sajtu!

Pretvorite se u pravog fudbalskog stratega pomoću Meridianovih fudbalskih statistika. Meridian zna koliko kladioničarima znači kada imaju sve potrebne podatke za opkladu. Zato smo sigurni da će naše statistike znatno olakšati proces klađenja svim ljubiteljima fudbala. 

Meridian je obezbijedio mnoštvo velikih svjetskih i turskih fudbalskih takmičenja za sve svoje korisnike

Meridian ne želi da ograniči opklade svojih korisnika samo na tursku Super ligu i Kup, već želi da pruži što širu ponudu kako biste našli tačno ono šta želite. Raznovrsna evropska i svjetska fudbalska takmičenja i lige čekaju da ih otkrijete među ogromnom ponudom koju možete naći u Meridianu.

Ubacite i neku od velikih fudbalskih liga sa našeg kontinenta u tiket! Ne možete da zamislite dan bez italijanskog fudbala? Uživaćete u klađenju na italijansku Seriju A. Ali, ako biste se radije kladili na neka od drugih velikih evropskih takmičenja, engleska Premier liga i španska La liga samo su neke od najpopularnijih opcija Meridianovih korisnika. Meridian je u ponudu uvrstio i najelitnija klupska takmičenja koja prati svaki predani ljubitelj fudbala – UEFA ligu šampiona i UEFA ligu Evrope

Za sve avanturiste koji vole da istražuju nova mjesta gdje se igra fudbal izdvojili smo i manje popularne, ali ne i manje zanimljive lige sa svih krajeva svijeta. U našoj kladionici možete se kladiti na svakojake egzotične fudbalske lige poput veneculeanske Primera divizije, poljske Ekstraklasa prve lige ili kineske Prve lige.

U Meridianu zabavi nema kraja!

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket