Peru - Fudbal Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Konačan Ishod
1
X
2
Dupla Šansa
1X
12
X2
Konačan Ishod & Golovi
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X i 3+
12 & 3+
X2 i 3+
I Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Duple Opklade
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Poluvreme-Kraj
1-1
X-1
X-2
2-2
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova 2.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 3.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 1.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova I pol 1.5
Manje
O/U
Više
Multigolovi
1-3
2-3
2-4
3-4
Golovi Kombinacije
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Najefikasnije Poluvreme
1>
2 >
1=2
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol Kombinacije
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
Konačan Ishod & Oba Tima Daju Gol
1 & GG
X & GG
2 & GG
Domaćin Ukupno Golova 1.5
Manje
O/U
Više
Gost Ukupno Golova 1.5
Manje
O/U
Više
Peru - Druga Liga
18:00
15.07
CDU San Martin
SC Santos FC
1.95
3.10
3.65
2.54
0.5
1.45
1.98
2.55
4.90

Fudbal u Peruu

Fudbal su u Peru donijeli engleski doseljenici. A, 1845. godine je u glavnom gradu, Limi formirana prva sportska institucija koja se bavila kriketom, ragbijem i fudbalom. Iako su fudbalski timovi počeli da nastaju početkom 20. vijeka, Fudbalska federacija Perua je osnovana tek 1922. godine. Organizacija je postala članica Fife 1924. a Konmebola sljedeće godine. Prvi nacionalni amaterski turniri počeli su da se održavaju od 1912. godine, ali je zvanična profesionalna liga nastala tek 1951. 

Reprezentacija je svoju prvu utakmicu igrala protiv Urugvaja 1929. godine i bili su učesnici prvog Svjetskog prvenstva 1930. Od tada su se pojavili pet puta na Svjetskom kupu, a osvojili su turnir Kopa Amerika u dva navrata. Igrači Perua su impresionirali publiku na internacionalnim takmičenjima sa svojom elegantnom i tehničkom igrom posebno 70-ih godina. 

Primera liga je počela sa osam timova, a trenutno se u njoj takmiči dvadeset najboljih timova Perua. Najtrofejniji tim je Universitario sa 26 titula, a jednom su igrali i finale Kopa Libertadores. Jedini internacionalni trofej je u Peru donio Siensiano osvajanjem Kopa Sudamerikane. Peru važi za jednog od najvjernijih predstavnika južnoameričkog fudbalskog talenta.

Raznovrsna ponuda opklada za sve kladioničare

Jedino u Meridianu možete lako ispratiti sva zanimljiva sportska zbivanja gdje god se ona odigravala. Da li ste ljubitelj peruanskih fudbalskih takmičenja i volite da uživate u dinamičnom fudbalu i strasti koja pokreće fubalere iz ove zemlje? Iskoristite sve prednosti koje donosi praćenje fudbalskih rezultata uživo i oprobajte svoje poznavanje svjetskog fudbala. Nije lako biti u toku sa utakmicama sa drugog kontinenta, ali sa Meridianom sve destinacije su vam na dohvat ruke. 

Meridian misli na sve kladioničare, tako da će i ljubitelji drugih sportskih disciplina naći nešto za njih među sportskim rezultatima uživo. Ako nijeste našli vremena da pogledate kako se završio meč koji ste toliko dugo željeli da odgledate, provjerite ima li razloga za slavlje na našem sajtu. 

Bilo da vas zanima klađenje na neko od peruanskih fudbalskih takmičenja ili neki drugi turnir, budite sigurni da ćete u Meridianu imati najbolje šanse za pobjedu. Brzo ćete naći opkladu koja odgovara vašem stilu klađenja i dobro se zabaviti. Da li ove sezone očekujete da će se Sporting Kristal umiješati u borbu za titulu? Zato možete kod nas da se kladite na osvajača lige. Sigurnije klađenje leži u našim mnogobrojnim vrstama opklada na golove i poluvremena dok su specijali spremni za najvjernije navijače. 

Pogodnosti u Meridianu se nastavljaju

Pažljivo osmislite strategiju i kladite se na fudbal uživo. Zašto se izlagati dodatnom riziku kada možete da izaberete opkladu kada god želite? Dočekajte svaku iznenadnu povredu, crveni karton ili sumnjivu odluku trenera ili sudije spremni. Kombinujte uživo klađenje i Meridianovu raznovrsnu ponudu opklada i dobićete prednost koja će vam koristiti pri klađenju na najbolje timove Perua. 

Sačekajte početak utakmice na koju želite da se kladite i nećete sumnjati ko će izaći kao pobjednik. Kada je ekipa u lošoj formi, nije nemoguće da prime gol na samom početku meča. Vaš omiljeni tim se sastaje sa timom koji je oslabljen povredama igrača? Uživo se kladite da će pobijediti u prvom poluvremenu ili na kraju meča ili da će prvi postići gol. Budite bezbrižni i uplatite tiket kada ste sigurni šta će se desiti u nastavku meča.

Ljubitelji fudbala će skupiti svo potrebno znanje pomoću naših fudbalskih podataka. Meridian statistike su još jedna prednost koju dobijate kada sa kladite sa nama. Donošenje odluka je vrlo brzo i lako kada su vam oba tima dobro poznata. Želite li da saznate da li su igrači vašeg omiljenog tima u formi ove sezone? Pogledajte ukupan broj postignutih golova, koliko puta su pobijedili, a koliko izgubili, ko je najbolji asistent vaše ekipe i slično.

Uzbudljivo klađenje na svjetske fudbalske lige 

Svi naši korisnici imaju priliku da provjere svoje poznavanje fudbala Južne Amerike. Specijalno je interesantno igrati na peruansku Primera ligu koja je dom istinskih umjetnika sa loptom. Fudbaleri Perua su najsrećniji kada pobijede ekipe iz čileanske Primera divizije i ekvadorske Primera Serija A, a utakmice reprezentacije su praćene sa posebnom pažnjom. 

Kladioničari u Meridianu imaju i priliku da se klade ne samo na takmičenja Južne Amerike već i na brojne poznate i manje poznate lige i divizije iz različitih dijelova svijeta. Nađite nova zanimljiva odredišta gdje se fudbal tek razvija i kladite se na lige poput indijske Superlige ili se uključite u vatreni derbi u turskoj Superligi.

Svaka kladioničarska ponuda ne može da prođe bez najboljih liga Evrope. Svi kladioničari i ljubitelji fudbala su upoznati sa makar nekoliko timova iz engleske Premijer lige, španske La Lige, njemačke Bundeslige i francuske Lige 1. Možete se i kladiti na veliki broj liga nižeg ranga iz ovih zemalja i pratiti progres mladih talenata, a možda će neki od njih uskoro debitovati u najelitnijem klupskom internacionalnom takmičenju Ligi Šampiona i Ligi Evrope.
Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket