Nigerija - Fudbal Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Konačan Ishod
1
X
2
Dupla Šansa
1 ili X
1 ili 2
X ili 2
Konačan Ishod & Golovi
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X i 3+
12 & 3+
X2 i 3+
I Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Duple Opklade
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Poluvreme-Kraj
1-1
X-1
X-2
2-2
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova 2.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 3.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 1.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova I pol 1.5
Manje
O/U
Više
Multigolovi
1-3
2-3
2-4
3-4
Golovi Kombinacije
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Najefikasnije Poluvreme
1>
2 >
1=2
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol Kombinacije
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
Konačan Ishod & Oba Tima Daju Gol
1 & GG
X & GG
2 & GG
Dupla Šansa & Oba Tima Daju Gol
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Duple Opklade
GG&D2+
GG&G2+
GG&2-3
GG&2-4
Nigerija - Profesionalna Liga
13:00
16.06
Bayelsa United FC
Shooting Stars
1.73
3.10
4.70
2.62
0.5
1.42
2.00
2.60
4.70
15:00
16.06
Sunshine Stars FC
Remo Stars
1.58
3.20
5.80
2.47
0.5
1.47
2.28
3.00
5.80
15:00
16.06
Abia Warriors FC
Akwa United FC
1.33
4.10
8.80
2.74
0.5
1.39
2.45
3.05
5.35
15:15
16.06
Sporting Lagos FC
Enyimba
1.47
3.55
6.60
2.48
0.5
1.47
2.45
3.15
6.10

Fudbal u Nigeriji


Prvi fudbalski meč se u Nigeriji odigrao 1904. godine, a do 1950. fudbal je postao nacionalni sport. Nigerijska fudbalska federacija koja rukovodi fudbalom u zemlji nastala je 1945. godine, a 1949. godine formiran je nacionalni tim. Iste godine reprezentacija je igrala svoju prvu zvaničnu utakmicu protiv Sijera Leonea.
Prva profesionalna liga organizovana je 1972. godine i u njoj se takmiče najbolji timovi Nigerije. Domaće prvenstvo okuplja dvadeset klubova, a Enjimba je jedan od najboljih timova nigerijske Premier lige. Nigerija ima dva predstavnika u CAF ligi šampiona i jednog u CAF kupu konfederacija. Klubovi iz Nigerije dva su puta osvojili afričku ligu šampiona i učestvovali u finalu turnira još pet puta. I u finalu kupa konfederacija imali su jednog predstavnika, ali do sada nijesu uzeli trofej.
Na reprezentacijskom nivou nigerijski super orlovi jedan su od najopasnijih timova Afrike, a najveći rivali su im timovi Gane i Kameruna. Nigerija je učestvovala na šest svjetskih prvenstava i tri puta su stizali do šesnaestine finala. Devetnaest puta su igrali u Kupu afričkih nacija, tri puta su bili prvaci Afrike, a samo dva puta nijesu bili među tri najbolje plasirana tima na takmičenju

Oprobajte naše brojne opcije za klađenje bez ograničenja


Nigerijski fudbal jedan je od najkvalitetnijih na području Afrike. Uz Meridian možete uživati u najrazličitijim prvenstvima gdje god se ona odigravala. Svjetski fudbalski skauti vole da često posjećuju fudbalska prvenstva Sjeverne Afrike, a na našoj stranici sa fudbalskim rezultatima uživo možete vidjeti ko ima najveće šanse da se uskoro pojavi na evropskim fudbalskim terenima.
Sjetili smo se i ljubitelja ostalih sportskih disciplina koji ne žele da propuste dugo iščekivane utakmice. Naša kladionica u toku je sa svim svjetskim sportskim dešavanjima, tako da podjednako lako možete da saznate i sportske rezultate uživo ako vas interesuje košarka, tenis, rukomet ili širok spektar drugih sportova iz naše ponude.
Zaboravite na kladioničarske granice i upoznajte se sa mnogobrojnim vrstama opklada u Meridianu. Uplatite tiket na golove, poluvrijeme, a ne zaboravite ni da probate neke od naših jedinstvenih vrsta opklada! Igrajte na golove u prvom poluvremenu, konačan ishod, da će oba tima dati gol ili na kombinaciju rezultata na poluvremenu i kraju. Jedino čega ima više u Meridianu od mnogih svjetskih sportskih takmičenja su mogućnosti koje naši korisnici uživaju.

Najisplatljivije klađenje na uživo rezultate


Utakmica kreće za nekoliko minuta, a vi ne stižete da uplatite tiket? Ne klonite duhom! Pored toga što je Meridian dostupan na svim platformama nudimo vam i da se kladite bilo kad tokom meča. Izbjegnite sve tipične kladioničarske komplikacije i otkrijte prednosti koje dolaze sa klađenjem na fudbal uživo. Svakom kladioničaru sigurno se nekad desilo da ih iznenadi povreda igrača, crveni karton koji je neki bitan igrač dobio tokom prethodnog meča ili odluka trenera da izvede rezervni tim na utakmicu.
Neprijatnim iznenađenjima konačno je došao kraj! Pratite dešavanja na terenu i kladite se samo kad budete sasvim sigurni u svoju odluku. Da li je ovogodišnji favorit slabo počeo novu sezonu? Da li je ekipa autsajdera nadahnuto počela utakmicu? Kombinacijom uživo klađenja i Meridianovih raznovrsnih igara ostvarićete dugo iščekivanu pobjedu.
Svi posjetioci Meridianovog sajta imaju pristup i obimnoj bazi sportskih statistika. Sada svako može da se pretvori u pravog sportskog stratega i proračunato postavi sljedeću opkladu! Pogledajte stanje na tabeli, raspored mečeva, najefikasnije strijelce, ko su najgrublji igrači, da li se daju veće šanse domaćinima ili gostima i mnoge druge podatke.

Fantastične fudbalske lige iz cijelog svijeta na dohvat ruke


Nijedna kladioničarska ponuda nije potpuna bez najkvalitetnijih fudbalskih liga iz Afrike. Fudbal posljednjih godina doživljava pravu renesansu, a fudbalski talenti Afrike sve su traženiji na svjetskoj fudbalskoj sceni. Radujte se uspjehu najboljih timova iz Premier lige, ali ne zaboravite da provjerite i fudbalski potencijal u kenijskoj Premier ligi , etiopijskoj Premier ligi i tanzanijskoj Premier ligi .
Meridian je u svoju ponudu uvrstio i mnoga zabavna fudbalska takmičenja iz zemalja gdje je fudbal u centru pažnje. Kladite se na brojne lige Južne Amerike ili oprobajte znanje u jednom od najkvalitetnijih kontinentalnih klupskih takmičenja Kopa Libertadores.
Iz naše standardne ponude izdvojili bismo i neke od najboljih liga evropskog kontinenta sa kojima su upoznati svi kladioničari poput engleske Premier lige, italijanske Serije A, njemačke Bundeslige i španske La lige. Možete da se kladite i na ogroman broj liga nižeg ranga iz ovih zemalja, ali i da pogodite koji tim će postati sljedeći šampion UEFA lige šampiona i UEFA lige Evrope .
U Meridianu možete slobodno da istražujete sva svjetska fudbalska takmičenja koja vam zapadnu za oko. Kladite se na Profesionalnu ligu Saudijske Arabije u kojoj sve više igrača sa naših prostora debituje ili se oprobajte u Albanskom kupu .
U Meridianu mogućnostima nema kraja!

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket