Meksička Liga MX - Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Konačan Ishod
1
X
2
Dupla Šansa
1X
12
X2
Konačan Ishod & Golovi
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Dupla šansa & Ukupno Golova
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Dupla šansa & Ukupno Golova
1X i 3+
12 & 3+
X2 i 3+
I Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Duple Opklade
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Poluvreme-Kraj
1-1
X-1
X-2
2-2
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova 2.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 3.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 1.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova I pol 1.5
Manje
O/U
Više
Multigolovi
1-3
2-3
2-4
3-4
Golovi Kombinacije
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Najefikasnije Poluvreme
1>
2 >
1=2
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol Kombinacije
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
Konačan Ishod & Oba Tima Daju Gol
1 & GG
X & GG
2 & GG
Dupla šansa & Oba Tima Daju Gol
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Duple Opklade
GG&D2+
GG&G2+
GG&2-3
GG&2-4
Meksiko - Liga MX
01:00
27.05
CF America
Cruz Azul
1.96
3.15
3.95
2.43
0.5
1.54
2.07
2.85
5.10

Liga MX

Liga MX je najviša profesionalna divizija u sistemu meksičkih fudbalskih liga. Takmičenje funkcioniše pod upravom Meksičke fudbalske federacije i sastoji se od 18 klubova. Liga je osnovana 1943, a do sada se u njoj takmičilo 56 timova. Prva četiri tima na kraju regularnog dijela sezone kvalifikuju se u liguilu (mini ligu/plejof), dok se osam timova ispod njih kvalifikuju za još jedan plejof koji određuje četiri mjesta u liguili. Sezona se dijeli na dva turnira: Aperturu, koja počinje ljeti, i Klauzuru, koja kreće u zimskom periodu. 

Liga MX smatra se najkvalitetnijom u Sjevernoj Americi i jednom od najjačih na američkom kontinentu. Takmičenje se trenutno nalazi na dvadesetom mjestu među svjetskim ligama, a ovo je i četvrta fudbalska liga po posjećenosti u svijetu i nalazi se iza njemačke Bundeslige, engleske Premier Lige i španske La Lige. Timovi koji su najviše puta osvajali takmičenje su Amerika (13), Guadalahara (12), Toluka (10), Kruz Azul (8), Leon, UANL i UNAM (7) i Pačuka i Santos Laguna (6). 

Bez poteškoća pratite uživo rezultate sa najboljih meksičkih fudbalskih takmičenja

Meridian je olakšao postupak klađenja i odlučivanja svim korisnicima koji prate sportske rezultate uživo. Nevažno koja vas sportska disciplina zanima, ostanite u toku sa dešavanjima na vašim omiljenim takmičenjima uz Meridian. Kladioničari koji su previše zauzeti u toku dana zavoljeće mogućnosti koje pruža praćenje sportskih događaja u Meridianu. Pratite u našoj kladionici sva sportska zbivanja bilo kada i bilo gdje. 

Od sada možete brzo i jednostavno da saznate i današnje rezultate fudbala, a svaki vjerni ljubitelj fudbala vrednovaće mogućnost da prati fudbal uživo. Zaboravite na vremenske zone i uživajte u jednoj od najkvalitetnijih liga na američkom kontinentu. Naša stranica današnji fudbalski rezultati sadrži podatke o svim fudbalskim događajima sa bilo kog kraja planete. 

Istražite široku ponudu Meridian opklada i provjerite svoje umijeće kladeći se na meksičku Ligu MX

Ako želite da se kladite na jednu od najposećenijih svetskih fudbalskih liga, meksičku Ligu MX, ili bilo koju drugu čuvenu svjetsku ligu, sigurni smo da će vam se svidjeti ponuda Meridianovih jedinstvenih tipova opklada. Očekujete li da na velikom derbiju između Amerike i Kruz Azula padne dosta pogodaka? Izaberite neku od raznih vrsta opklada na golove iz Meridianove ponude! Kladite se da će neki tim postići određeni broj golova u nekom od poluvremena, pogodite raspon golova na utakmici pomoću multigolovi opcije ili, ako ste sigurni u svoje poznavanje liga iz Latinske Amerike, odaberite opkladu na tačan rezultat i zaradite kao nikad do sad! 

Drastično sebi olakšajte posao i prepolovite vrijeme utrošeno na sastavljanje tiketa. Korišćenjem raznovrsne Meridianove ponude opklada, smanjite rizik i obezbijedite sebi najbolje šanse za pobjedu. Igrajte na razne kombinacije duplih opklada, duplih šansi i ukupno golova ili rezultate na poluvremenu i kraju meča. Ovo su samo neke opcije zbog kojih ćete se vraćati u Meridian!

Nikad bliže pobjedi nego sa Meridian klađenjem na meksičku Ligu MX i fudbal uživo

Nijeste stigli da uplatite opkladu koju ste planirali? Nema razloga za brigu, jer praćenje i klađenje na sportske rezultate fudbala uživo je savršena opcija za sve kladioničare koji ne vole neprijatna iznenađenja. U Meridianu su vam ruke odriješene, tako da nema potrebe za žurbom i nepromišljenim odlukama. Strpljenje je na cijeni. Prikupite sve potrebne informacije i uplatite tiket u bilo kom minutu meča. Samo u Meridianu, kladite se na fudbalske uživo rezultate daleko rasterećenije. Zanimljiva takmičenja sa američkog kontinenta ili meksička Liga MX čekaju samo na vas.

Da li je Gudalahara sjajno počela novu sezonu iako prošle godine nijesu bili u vrhu tabele? Uvjerite se da ekipa zaista zna šta radi ove sezone ako strpljivo igrate na fudbalske rezultate uživo. Vatrena meksička ćud ide ruku uz ruku sa takmičarskim duhom u najpopularnijem meksičkom fudbalskom takmičenju. Isplativije je hladne glave ući u meč i kladiti se tek pošto budete sasvim sigurni u vašu procjenu. Nikad nećete željeti da propustite nijedno fudbalsko kolo ako se kladite na fudbalske uživo rezultate u Meridianu. 

Tajne fudbalskih trenera pristupačne su svim korisnicima Meridian portala

Sadržajni tipovi opklada, praćenje današnjih rezultata fudbala i klađenje uživo nijesu jedine olakšice koje je Meridian pripremio za korisnike. Posjetom naše stranice Meridian statistike, odgonetnućete sve dileme koje ste do sada imali prilikom praćenja vaših najdražih sportskih takmičenja. 

Čak ne morate ni da se kladite da biste imali pristup Meridianovim opsežnim statistikama. Ali, ako ipak želite da oprobate sreću na nekom fudbalskom takmičenju poput meksičke Lige MX ili meksičkog Kopa MX, budite bez brige – Meridian fudbalske statistike vaša su idealna odbrambena postava. 

Meksička Liga MX i gotovo neograničen broj svjetskih fudbalskih liga čeka u Meridian ponudi

Ne propustite priliku da se oprobate u ligi podjednako interesantnoj i neizvjesnoj kao epizoda sapunice. Kladite se na najkvalitetnija meksička fudbalska takmičenja poput Lige MX i nacionalnog kupa Kopa MX. Međutim, to je samo mali dio pogodnosti koje je Meridian izdvojio za vas. Nađite omiljenu fudbalsku ligu u Meridianovoj nevjerovatnoj ponudi od preko 50 svjetskih fudbalskih liga. Nije bitno da li se radi o visokom ili nižem nivou takmičenja – svaki kladioničar će naći nešto po ukusu u našoj širokoj ponudi. 

Gotovo da ne postoji kladioničar koji ne prati i ne voli da se kladi na jednu od najkvalitetnijih liga poput engleske Premier lige, velikana italijanske Serije A, upornih ekipe iz njemačke Bundeslige i maštovitih članica španske La lige. Kako da zaboravimo i najveće evropske šampionate zbog kojih se sve lige zaustavljaju u mjestu, popularnu UEFA ligu šampiona i UEFA ligu evrope

Za korisnike koji prate fudbal u egzotičnim zemljama, izdvojili bismo argentinski Liga kup, a ako više volite ligaški format takmičenja, upoznajte australijsku A-Ligu. Meridian pored svega toga nudi i mnoga velika vanevropska fudbalska takmičenja poput afričkog ekvivalenta lige šampiona, CAF Ligu šampiona

Zato se kladite, zabavite i pobjedite!

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket