Kina - Fudbal Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Konačan Ishod
1
X
2
Dupla Šansa
1X
12
X2
Konačan Ishod & Golovi
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X i 3+
12 & 3+
X2 i 3+
I Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Duple Opklade
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Poluvreme-Kraj
1-1
X-1
X-2
2-2
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova 2.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 3.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 1.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova I pol 1.5
Manje
O/U
Više
Multigolovi
1-3
2-3
2-4
3-4
Golovi Kombinacije
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Najefikasnije Poluvreme
1>
2 >
1=2
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol Kombinacije
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
Konačan Ishod & Oba Tima Daju Gol
1 & GG
X & GG
2 & GG
Domaćin Ukupno Golova 1.5
Manje
O/U
Više
Gost Ukupno Golova 1.5
Manje
O/U
Više
Kina - FA Kup
11:35
16.07
Chengdu Rongcheng
Nantong Zhiyun
1.13
6.80
15

Fudbal u Kini

Danas svi igraju fudbal! Ovaj sport se proširio na sve kontinente i postao popularna razonoda djeci i odraslima. A naravno da nije zaobišao ni jednu od najvećih svjetskih sila - Kinu! Zapravo, vjeruje se da je preteča fudbala nastala upravo u ovoj državi. Kinezi su prije više od hiljadu godina igrali ku-đu (cuju), igru koja je uključivala dvije protivničke ekipe čiji je cilj bio da loptu proture kroz rupu u mreži.

Ku-đu je FIFA priznala kao najraniju formu fudbala, iako se moderan fudbal više vezuje za Englesku. U svakom slučaju, ni Kinezi nijesu mogli da odole čarima ovog sporta, te svake sezone vjerno prate utakmice omiljenih timova, kako iz svoje zemlje, tako i iz cijelog svijeta. A ako i ti pratiš klubove sa Dalekog istoka, Meridian ti daje šansu da pratiš fudbal uživo i ostvariš dobitak!

Kineski fudbal na dohvat ruke

Tražiš uživo rezultate kako bi saznao da li je tvoj omiljeni kineski fudbalski klub na korak do pobjede ili poraza? Sve utakmice su ti dostupne na Meridianovom veb-sajtu! Zavirili smo na Daleki istok da vidimo umijeća u fudbalu u Aziji i nijesmo se razočarali! Zato možeš da pratiš i da se kladiš na kineski fudbal uz Meridian, ali i proširiš svoje znanje o ovom sportu.

Kladi se na kineski fudbal

Ako te zanimaju fudbalski rezultati uživo i sport generalno, Meridian je pravo mjesto za tebe. Naš veb-sajt ima poseban kutak za svaku ligu, te smo sigurni da ćeš i ti naći svoje mjesto. A ako ti je “dosta” evropskog fudbala, savjetujemo ti da pogledaš šta Azija nudi! Možeš početi od Kine u kojoj je Superliga na samom vrhu.

Možda već poznaješ ovu ligu i ne moramo da ti kažemo da se u njoj takmiči 16 timova. A vjerovatno i znaš da je ligu najviše puta osvajao Gvangdžu Evergrande, ali i da su mu drugi klubovi za petama. Poseti Meridian, gledaj sportske rezultate uživo, ali i uplati tiket na omiljeni tim. Možda će te baš kineski klub dovesti do vrijednog dobitka.

Kladi se uživo u svakom trenutku

Da li si jedva čekao na još jedan okršaj u kineskom fudbalu? I Meridian je! Svake sezone jedva čekamo da saznamo ko će biti novi šampion najjače lige u Kini, tj. Superlige. Ako utakmice počnu prije nego što završiš sa obavezama ili se prosto zapričaš sa drugovima o tome zašto je kineski fudbal kvalitetan i zaboraviš da uplatiš tiket, Meridian ima rješenje za tebe!

Kladi se uživo u svakom trenutku! Tako je, možeš uplatiti tiket čak i nakon što je utakmica počela. Sve dok ne istekne 90 minuta mi ćemo prihvatiti tvoju opkladu. Zato nemoj žuriti ili propustiti šansu da se kladiš na kineski fudbal! Meridian je uvijek otvoren za tebe i donosi ti najnovije fudbalske sportske rezulate, ali i mogućnost da se kladiš čak i nakon što je utakmica počela!

Statistika je uvijek tu za tebe

Vjerujemo da kao vjerni ljubitelj fudbala držiš sve podatke u malom prstu! Ali u slučaju da ti nešto promakne, Meridian je spremio detaljnu statistiku za tebe! Čak iako propustiš jednu utakmicu, uvijek ćeš uz pomoć današnjih fudbalskih rezultata znači konačan skor, a naša statistika će ti još i reći broj povrijeđenih igrača, crvenih i žutih kartona, i ostalo! Zato uvijek budi u toku sa najmanjim detaljem iz svijeta kineskog fudbala! 

Oprobaj se i u drugim takmičenjima

Nijesmo samo pripremili kineski fudbal za tebe! Na našem sajtu možeš da se kladiš na razna fudbalska takmičenja u svakom trenutku. Ako ti treba pauza od Kine, možeš brzo “skoknuti” do Engleske i oprobati se u Premijer ligi ili Čempionšipu. Zatim svrati malo do Njemačke i provjeri šta se dešava u Bundesligi.

Naravno, za svako takmičenje imaš fudbalske sportske rezultate uživo, zato ostani na našem sajtu i prati fudbal u svakom trenutku!
Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket