Kanada - Kanadska Premijer liga Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Konačan Ishod
1
X
2
Dupla Šansa
1X
12
X2
Konačan Ishod & Golovi
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X i 3+
12 & 3+
X2 i 3+
I Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Duple Opklade
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Poluvreme-Kraj
1-1
X-1
X-2
2-2
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova 2.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 3.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 1.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova I pol 1.5
Manje
O/U
Više
Multigolovi
1-3
2-3
2-4
3-4
Golovi Kombinacije
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Najefikasnije Poluvreme
1>
2 >
1=2
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol Kombinacije
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
Konačan Ishod & Oba Tima Daju Gol
1 & GG
X & GG
2 & GG
Dupla Šansa & Oba Tima Daju Gol
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Duple Opklade
GG&D2+
GG&G2+
GG&2-3
GG&2-4
Kanada - Premier Liga
00:00
15.06
Valour FC
Pacific FC
2.95
3.25
2.16
2.86
0.5
1.36
1.73
2.12
3.65

Kanadska Premijer ligaOriginalna Kanadska fudbalska liga je prestala da postoji 1992. godine. Od tog momenta Kanada nije više imala profesionalnu domaću fudbalsku ligu. Par decenija kasnije počelo je da se radi na kreiranju kompletno profesionalne kanadske lige, a 2017. godine je najavljena kanadska Premijer liga. Nju vodi Fudbalski savez Kanade.


Liga je prvo funkcionisala sa dvije podijeljene sezone, ali je kasnije prihvaćen format jedne sezone sa plej-ofom. Trenutno se u ligi takmiči osam klubova, a FK Fordž je osvajač oba šampionata koja su do sada održana. U finalu 2019. su igrali protiv FK Kavalri, a 2020. godine su pobijedili HFX Vonderers.


Šampion kanadske Premijer lige je morao da se probija kroz Prvenstvo Kanade u fudbalu kako bi učestovao na najkvalitetnijem turniru te regije, tj. KONKAKAF Ligi šampiona. Od 2023. godine KPL će imati dva mjesta u prvoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona. Kanadske ekipe koje su jedine stigle do finala ovog turnira su Montreal Impakt i Toronto, a takmiče se u američkom MLS prvenstvu.


Jedinstvene Meridianove kladioničarske pogodnostiFudbal u Kanadi postaje veoma popularan, a mečevi kanadske Premijer lige znaju da budu podjednako dramatični kao i utakmice u popularnim evropskim ligama. Meridian vas obavještava o fudbalskim dešavanjima kad god i gdje god se ona održavala. Najbolji način da saznate sve o takmičarskom danu iz odabrane lige ili turnira je ako posjetite naše fudbalske rezultate uživo.


Ko su pobjednici, a ko gubitnici u fudbalskim takmičenjima iz Kanade ili bilo kojeg drugog sportskog nadmetanja iz cijelog svijeta? Sa Meridianom možete efikasno provjeriti epiloge mečeva iz desetina sportskih disciplina na našim sportskim rezultatima uživo.


Pored svega pomenutog, nevjerovatna ponuda opklada je na raspolaganju svim korisnicima Meridiana. Veliki dobici očekuju sve kladioničare koji uspiju da pogode osvajača kanadske Premijer lige prije početka sezone. Da li mislite da Pacifik jednostavno nema dovoljno kvaliteta da pobijedi Fordž? Nađite igru koja vam najviše odgovara u bogatoj Meridianovoj selekciji opklada na golove. Pogodite ko će biti bolji u određenom poluvremenu, opkladama na poluvremena ili uplatite kombinaciju iz duplih opklada.


Igrajte uživo sa igračima iz kanadske Premijer ligePraćenje i klađenje na fudbal uživo olakšava svako sljedeće sastavljanje tiketa. Zato naša kladionica omogućava svim korisnicima da uplate željenu igru u svakom trenutku tokom meča. Zašto dodatno rizikovati i žuriti sa uplatama, a ne iskoristiti sve mogućnosti koje vam donosi uživo klađenje na fudbal?


Strpljivo sačekajte početak meča i pratite raspoloženje igrača kako biste tačno znali šta možete da očekujete u narednim minutima. Ako Kavalri dominira nad konkurencijom veći dio meča, ugrabite idealan trenutak i kladite se na ekipu koja će se prva radovati. Prosudite da li će domaćin postići još golova do kraja utakmice ili smo već vidjeli najbolje od njih. Više nemate razloga da se kockate sa potencijalnim dobitkom i kladite unaprijed na meč u čiji ishod nijeste sigurni.


Raznovrsne opklade, praćenje fudbalskih rezultata i klađenje uživo nijesu jedine olakšice koje je Meridian pripremio za sve ljubitelje sporta. Bilo da želite da se kladite ili ne, svi su dobrodošli na našoj strani Meridianove statistike. Otkrijte sve što vas zanima u vezi sa više od trideset vrsta sportova i bezbroj sportskih liga i takmičenja.


Kanadska Premijer liga i svjetski fudbalU Meridianu možete naći različita popularna i manje poznata fudbalska takmičenja kojima pripada i kanadska Premijer liga. To ipak ne znači da se nećete zabaviti ako se kladite na najbolje ekipe iz kanadskih prvenstava. Naša kladionica u ponudi ima mnoga takmičenja evropskih i svjetskih elitnih i nižih divizija, a nijesmo izostavili ni neizvjesna kup takmičenja.


Iz naše standardne ponude izdvojili bismo i neke od najboljih liga evropskog kontinenta sa kojima su upoznati svi kladioničari, poput engleske Premijer lige, italijanske Serije A, njemačke Bundeslige i španske La Lige. Pored toga, nudimo vam i da se kladite na najbolja međunarodna takmičenja u kojima se sudaraju najbolji timovi planete poput UEFA Lige šampiona. Podrazumijeva se da možete da navijate i kladite se uživo na vaše ekipe u UEFA Ligi Evrope i UEFA Ligi konferencija.


Za znatiželjne kladioničare pripremili smo i fudbalske događaje sa afričkog kontinenta poput alžirske profesionalne Lige 1.A, ako želite bolje da se upoznate sa kup takmičenjima, ili su ovakvi turniri vaša specijalnost, pogodite osvajača holandskog KNVB kupa.

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket