Austrijska Bundesliga - Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Konačan Ishod
1
X
2
Dupla Šansa
1X
12
X2
Konačan Ishod & Golovi
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Dupla šansa & Ukupno Golova
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Dupla šansa & Ukupno Golova
1X i 3+
12 & 3+
X2 i 3+
I Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Duple Opklade
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Poluvreme-Kraj
1-1
X-1
X-2
2-2
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova 2.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 3.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 1.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova I pol 1.5
Manje
O/U
Više
Multigolovi
1-3
2-3
2-4
3-4
Golovi Kombinacije
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Najefikasnije Poluvreme
1>
2 >
1=2
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol Kombinacije
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
Konačan Ishod & Oba Tima Daju Gol
1 & GG
X & GG
2 & GG
Dupla šansa & Oba Tima Daju Gol
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Duple Opklade
GG&D2+
GG&G2+
GG&2-3
GG&2-4
Austrija - Bundesliga
17:00
28.05
TSV Hartberg
FK Austria Wien
2.60
3.70
2.45
3.45
0.5
1.32
1.51
1.80
2.62

Austrijska Bundesliga

Fudbal se u Austriji igra od 1890. godine. Međutim, napori uloženi u organizaciju fudbalske lige isplatili su se tek 1911. godine kada je stvoreno prvo austrijsko fudbalsko prvenstvo. Od 1924. liga je dobila zvanje profesionalne i promijenila ime u I. Liga. Poslije raznih strukturnih i organizacionih promjena u periodu prije i poslije Drugog svjetskog rata, u sezoni 1974-75 prvi put je predstavljena Bundesliga, a nekoliko sezona ranije osnovan je i niži rang pod nazivom Nationalliga. Fudbalski savez Austrije vodio je oba takmičenja. 

Isprva je u ligi bilo 10 timova, ali je taj broj porastao do 16 tokom osamdesetih da bi se na kraju vratio na početnih 10 u sezoni 1993. Od 1991. Bundesliga preuzima odgovornost od saveza za vođenje i organizovanje dvije najviše fudbalske divizije u Austriji. 

Moderna Bundesliga proširila se na 12 timova od kojih jedan ispada na kraju svake sezone u niži rang takmičenja. Liga iz sezone u sezonu sve više napreduje, tako da Bundesliga ima dva predstavnika u UEFA ligi šampiona. Njen napredak prate i sponzori po kojima liga nosi ime svake sezone. Bundesliga je zvanično neprofitna organizacija koju čini unija dvadeset timova iz prve i druge lige. Austrijsku Bundesligu je posljednjih godina obiljležio konstantan napredak, pa je zato i zanimljiva ljubiteljima fudbala iz svih krajeva svijeta. 

Reagujte brzo – iskoristite priliku da se kladite na fudbalske rezultate uživo

Ako ste jedan od ljubitelja zanimljivih i neizvjesnih fudbalskih liga poput austrijske Bundeslige, klađenje na fudbal uživo je nesumnjivo opcija koja vam može pomoći da sastavite dobitnički tiket. Ne propustite nijedan važan sportski događaj pomoću naše stranice sportski rezultati uživo.

U Meridianu mislimo i na ogroman broj obožavatelja fudbala, zato smo omogućili i da pratite sportske rezultate fudbala uživo. Meridian je uvijek tu kada mislite da je pravi trenutak da se uplati opklada. Bilo gdje i bilo kad – budite uvijek u toku pomoću današnjih sportskih rezultata koje možete naći na našem sajtu. 

Znamo koliko je svaki minut važan prilikom klađenja, zato vas pozivamo da upoznate sve mogućnosti koje donosi klađenje na fudbalske uživo rezultate! Kladite se i osvojite! 

Doživite i kladite se na najkvalitetniju austrijsku fudbalsku Bundesligu

Svaka sportska liga na svijetu ima vjerne pratioce, a u Meridianu smo se potrudili da to obezbijedimo bez obzira na to o kom sportu je riječ. Naši korisnici imaju pristup gotovo neograničenom tipu opklada! Jeste li ubijeđeni da će vaš omiljeni tim osvojiti prvenstvo ove godine? Unovčite to znanje i kladite se na osvajača Bundeslige.

Imate li osjećaj da će određeni favorit dominirati u meču austrijske druge lige? Hendikep je samo jedna od klasičnih opklada koje imamo za vas. Da li je neki tim ove sezone opasniji u drugom poluvremenu? Podjednako veliki broj mogućnosti smo pripremili i što se tiče opklada na poluvremena. Za neodlučne kladioničare izdvojili smo veliki broj duplih opklada. Ako se dvoumite oko opklade, Meridian je mislio na vas i omogućio vam da smanjite rizik velikom raznovrsnošću opklada. 

Sve vrste opklada i kombinacija koje možete da zamislite stoje vam na raspolaganju u Meridianu. Zato sastavite dobitni tiket i osvojite! Meridian misli na sve.

Uživo klađenje na austrijsku Bundesligu – u Meridianu vas ništa ne ograničava

Ukoliko koristite pogodnosti koje pruža klađenja uživo u Meridianu, šanse su vam daleko veće. Isključite sva neprijatna iznenađenja iz jednačine u vašoj omiljenoj austrijskoj ligi tako što ćete pratite fudbalske rezultate uživo. Svaki trenutak je dragocjen, pošto uz naše opcije za uživo klađenje možete da uplatite tiket kad god poželite – čak i tokom meča! 

Nema potrebe za žurbom jer kod nas možete da se kladite i u drugom poluvremenu. Ponekad je pametnije sačekati i smanjiti rizik. Meridian vas time lišava napetosti prilikom planiranja opklada. 

Da li ste primijetili da je jedan tim agresivnije ušao u meč od drugog? Upotrebom brojnih mogućnosti koje su vam dostupne prilikom klađenja uživo možete pogoditi koliko će kornera biti na utakmici ili koji tim će sljedeći postići pogodak. Da li glavni igrač u jednom timu ne učestvuje u utakmici koja vas zanima? Uživajte u početku meča i kladite se tek kad budete spremni! 

Meridianove statistike olakšavaju svaku opkladu 

Pored raznolikih pogodnosti prilikom izbora opklada, klađenja uživo i praćenja fudbalskih rezultata, Meridian je odlučio i da vas informiše o svim sportskim detaljima koji vas zanimaju. Ukoliko volite promišljeno da se kladite, Meridianove fudbalske statistike nesumnjivo će vam olakšati čin klađenja. 

U našim statistikama možete naći sve što vas može zanimati o austrijskim ali i mnogim drugim ligama. Da li želite da saznate da li su igrači vašeg omiljenog tima u formi ove sezone? Pogledajte ukupan broj postignutih golova, koliko puta su pobijedili a koliko izgubili ili ko je najbolji asistent ove sezone! Meridianove statistike su obavezna stranica za sve iskusne kladioničare!

Beskrajan broj fudbalskih liga vam je na raspolaganju

Kladioničari u Meridianu imaju priliku da se klade ne samo na austrijsku ligu već i na brojne poznate i manje poznate lige i divizije sa svih krajeva svijeta. 

Meridian vam nudi širok izbor svih velikih fudbalskih liga našeg kontinenta i mnogo više. Nijedan tiket nije potpun bez jednog para iz liga poput engleske Premier lige, italijanske Serije A, njemačke Bundeslige i španske La Lige. Takođe, možete da se kladite i na lige nižih rangova, a i na velika evropska takmičenja poput UEFA lige šampiona i UEFA lige evrope

Ako su vam ipak zanimljivija fudbalska dešavanja na drugim kontinentima, isto ćete lako naći meč za tiket. Meridian omogućava svim korisnicima da se klade i na takmičenja poput sve popularnije kineske Superlige ili meksičke Lige MX.
Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket