Čileanska Primera Liga - Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Fudbal
Konačan Ishod
1
X
2
Konačan Ishod
1
X
2
Dupla Šansa
1X
12
X2
Konačan Ishod & Golovi
1&2+
2&2+
1&3+
2&3+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X & 2+
12 & 2+
X2 & 2+
Dupla Šansa & Ukupno Golova
1X i 3+
12 & 3+
X2 i 3+
I Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Duple Opklade
1&2-4
1&2-5
2&2-4
2&2-5
Poluvreme-Kraj
1-1
X-1
X-2
2-2
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova I Pol 0.5
Manje
O/U
Više
Ukupno Golova 2.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 3.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova 1.5
Manje
O/U
Više
Ukupno golova I pol 1.5
Manje
O/U
Više
Multigolovi
1-3
2-3
2-4
3-4
Golovi Kombinacije
I1+&II1+
I2+&II1+
I1+&II2+
I 1-3&II 1-3
Najefikasnije Poluvreme
1>
2 >
1=2
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol
GG
GG&3+
GG&4+
Oba Tima Daju Gol Kombinacije
I GG
II GG
IGG & IIGG
GG&I2+
Konačan Ishod & Oba Tima Daju Gol
1 & GG
X & GG
2 & GG
Dupla Šansa & Oba Tima Daju Gol
1X & GG
12 & GG
X2 & GG
Duple Opklade
GG&D2+
GG&G2+
GG&2-3
GG&2-4
Čile - Primera Liga
19:00
20.06
Nublense
Huachipato
2.12
3.25
3.20
2.65
0.5
1.40
1.76
2.18
3.75

Čileanska Premier Liga

Premijer liga, ili bolje rečeno, Prva liga Čilea u fudbalu, jedno je od prestižnih takmičenja koja zavrjeđuju pažnju ljubitelja južnoameričkog fudbala. Osnovana je 1933., a održava se pod pokroviteljstvom AFP. 

U pitanju je najviši rang fudbalskog takmičenja u Čileu, i trenutno okuplja 16 timova iz cijele zemlje. Iako se taj broj mijenjao za 87 godina postojanja, format je ostao isti. Kao i u ostalim svjetskim ligama, timovi igraju dvije utakmice - kod kuće i u gostima. Nakon eliminacija, ekipe sa najlošijim rezultatom ispadaju u Primera B ligu, dok oni koji zauzmu 1, 2. i 3. mjesto kvalifikuju se direktno u Copa Libertadores.

Tim sa najviše titula je Kolo- Kolo – čak 32, a prati ih Universidad Katolika sa 15. Ne može se reći da Čileanci ne znaju kako se uspostavlja dominacija na terenu. Ipak, da bi to potvrdio, provjeri Meridianove kvote za Prvu ligu Čilea. 

Podrži sa Meridianom fudbalere Čilea

Do sada bi već trebalo da znaš da Meridianova internet kladionica otvara svoja vrata svakome ko je voljan da se upusti u uzbuđenje koje donose sportske opklade. Bilo da vjeruješ da možeš predvidjeti ishod jedne utakmice ili cijele sezone, ne ustručavaj se da oprobaš svoju sreću. Možda baš ti znaš pravi odgovor na pitanje ko je pobjednik ove sezone, zato je vrijeme da nam se pridružiš i uplatiš tiket koji dobija.

Nudimo ti mogućnost da isprobaš svaku opkladu od duple šanse do strijelca sljedećeg gola, a ti odlučuješ koja je tvoj put do dobitka. Prije nego što doneseš odluku, isprati sportske rezultate za fudbal danas. Tako ćeš imati jasnu slku o sposobnostima svojih favorita.

Klađenje na fudbal uživo

Vjerovao ili ne, u Meridianu sada postoji mogućnost da se kladiš sve dok su igrači još uvijek na terenu. Nema potrebe više da juriš do uplatnog mjesta prije nego što utakmica počne. Dovoljno je samo da uključiš prenos i udobno se zavališ. A kada procijeniš da je pravo vrijeme da uplatiš tiket, uđi na našu stranicu za klađenje uživo i tamo napravi kombinaciju koja ti odgovara.

Tu ćeš dobiti i detaljni uvid u fudbalske rezultate uživo, pa ćeš imati mogućnost da saznaš koji podatak više o timu koji pratiš. Uživaj u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu i pokaži koliko dobro poznaješ vatrene igrače 1. divizije Čilea.

Meridianove zlatne statistike

Kada nijesi siguran kojim putem da kreneš dok praviš kombinacije za dobitni tiket, osloni se na Meridianovu statistiku. Posjeti našu stranicu i saznaj sve što ti je potrebno da upotpuniš sliku o najboljim igračima čileanske Primere. Koliko je jaka postava U. Katolike? Da li iko može da se izbori sa Antofagastom? Koliko je golova dao Cirko Unido? Odgovori na ova pitanja su na samo nekoliko klikova od tebe. Sve što otkriješ samo te približava našim nevjerovatnim nagradama, zato ne propusti nijedan detalj.

Prati Čileance do vrha

Možeš li da predvidiš šta će se desiti kada se na terenu nađu Kolo Kolo i U.Espanjola? Ako si siguran u svoje prosuđivanje, provjeri to tako što ćeš uplatiti svoj tiket u Meridianu. Predvidjeti pobjednika nije jednostavno, ali to je samo dio uzbuđenja. Kada konačno shvatiš da si napravio najbolji mogući izbor i da se tvoj favorit penje ka fudbalskom vrhu Južne Amerike, sreći neće biti kraja.

Fudbalska takmičenja iz čitavog svijeta

Čileanska Premier liga je doživljaj za sebe, ali Meridian te ne uskraćuje ni za priliku da ispratiš druga važna takmičenja. U našoj kladionici možeš da ispratiš takmičenja iz Engleske poput FA i EFL ili Premier Lige. Vatreni navijači Njemačke, uživaće u DFB Pokalu, ali i prvoj i drugoj Bundesligi.

A ako zaista voliš fudbal, ne smiješ propustiti ni Ligu šampiona i Ligu Evrope, koje ovdje zauzimaju posebno mjesto.Ne dozvoli da najvažniji fudbalski okršaj na planeti prođe bez tebe, priključi nam se i neka tvoj put ka sreći postane Svjetsko prvenstvo!
Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket