Odbojka u Argentini

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Volleyball
Winner
1
2
Winner
1
2
Win 1st set
1
2
Total Points
Under
O/U
Over
Total Points
Under
O/U
Over
1st set total points
Under
O/U
Over
Points handicap
1
HD
2
Points handicap
1
HD
2
Handicap Sets
H1
HD
H2
Set Points handicap
1
HD
2
Argentine - Division de Honor
23:30
17.07
Ferro Carril Oeste
Ciudad de Buenos Aires
3.57
1.25
1.85
172.5
1.85

Odbojka u ArgentiniOdbojka je u Argentinu došla 1912. godine sa YMCA internacionalnom studentskom organizacijom. Prva federacija je formirana 1932. godine, a organizovala je košarku i odbojku, kao i argentinski sport cestobal, koji podsjeća na kombinaciju ova dva popularna sporta. Prvi odbojkaški šampionat je odigran 1933. godine, a federacija je 1936. izbacila zvanična pravila i proširila druge aspekte igre. Argentinska odbojkaška federacija se odvojila 1942. godine i tako postala odvojeno upravno tijelo.


Trenutna Argentinska odbojkaška federacija (FeVA) je formirana 2003. godine nakon što je FIVB odredila privremenu radnu grupu za upravljanje odbojkaškim takmičenjima u Argentini. Organizacija rukovodi reprezentacijama, ženskom nacionalnom ligom i drugom i trećom muškom divizijom. Muško prvenstvo kontroliše odvojena asocijacija ACLAV. Argentinski nacionalni tim je 1951. godine prvi put debitovao na međunarodnom takmičenju, Šampionatu Južne Amerike. Argentina je od devedestih prisutnija na internacionalnim turnirima, a reprezentativci ove zemlje su do sada su igrali na osam Olimpijada, 12 Svjetskih šampionata, 6 Svjetskih kupova i učestvovali su u gotovo svakoj Svjetskoj ligi od 1996. godine. Najbolje rezultate su ipak ostvarili na kontinentalnim turnirima – Panameričkim igrama i Panameričkom kupu – sa kojih su donijeli pet zlatnih medalja.


Muška i ženska nacionalna liga su nastale 1996. godine, a prvi šampion u muškoj kategoriji je bila ekipa Penarol, i u ženskoj GEBA. Dva najbolja kluba muške argentinske odbojkaške Serije A1 učestvuju na južnoameričkom klupskom takmičenju, kao i dvije najbolje ženske ekipe, samo u njihovoj verziji ovog turnira.


Pratite bez prekida odbojku u ArgentiniPripremili smo stranicu sa odbojkaškim rezultatima uživo, na kojoj uvijek možete naći aktuelne podatke o najvećim svjetskim odbojkaškim prvenstvima. Zaljubljenici u odbojku mogu da prate svakodnevne rezultate na našem sajtu, čak i ako ne planiraju da se klade. Argentinska odbojkaška takmičenja vam nikad neće biti pristupačnija. Sigurno ne želite da propustite nijedno uzbudljivo kolo iz argentinskih odbojkaških liga.


Koja god da vas sportska disciplina zanima, budite u toku sa dešavanjima na vašim omiljenim turnirima i prvenstvima uz Meridian. Naša kladionica pruža vam najnovije sportske podatke na sportskim rezultatima uživo i dostupna je na svim platformama. Nađite i vašu idealnu opkladu u moru mogućnosti koje Meridian nudi i pobijedite. U Argentini se igra vrhunska odbojka, a u našoj kladionici vas očekuje podjednako kvalitetna selekcija različitih vrsta opklada sa kojima ćete se dodatno zabaviti.


Unovčite vaše poznavanje najboljih igrača Argentine opkladom na osvajača domaćeg prvenstva ako vjerujete da znate koji tim će se ove godine posebno istaći. A ovo je početak sezone i naših mnogobrojnih vrsta opklada. Uplatite opkladu na pobjednika meča, pobjednika seta, a temeljni poznavaoci odbojke mogu da naplate svoje znanje ako se klade na pobjedu sa razlikom.


Uživo klađenje na odbojku vam može samo pomoćiOtkrijte zašto sve više naših korisnika preferira klađenje na odbojku uživo. Dozvoljeno vam je da postavite opklade kad god smatrate da je pravi trenutak, bilo da je to u prvom, drugom setu ili svega par minuta pred kraj meča. Kombinacijom uživo klađenja i raznovrsne ponude opklada definitivno ćete pojednostaviti svako klađenje. Uživo klađenje na odbojku savršeno je rješenje za sve tipove kladioničara, a pogotovo za korisnike koji se tek upoznaju s kladioničarskim hobijem.


Gotovo ste sigurni da znate ko može da osvoji prvi set? Čim vam igra tima ulije sigurnost, postavite opkladu jer kako vrijeme ide, tako su kvote manje. Lakše je pogoditi koliko će poena biti u setu, set hendikep poene ili koliko će domaćin i gost postići ukupno poena ukoliko se uživo kladite. Dočekajte svaku iznenadnu situaciju spremno i strpljenjem dođite do velikih dobitaka.


Nije važno da li vas isključivo zanima odbojka ili neki drugi sport, kada jednom probate Meridianove statistike nećete moći da zamislite klađenje bez njih. Čak i najzahtjevniji korisnici moraće da se slože da statistike ozbiljno vam uštede vrijeme prlikom sastavljanja tiketa. Svaki vrsni odbojkaški poznavalac može da nađe sve što ga zanima o popularnim odbojkaškim timovima i igračima u našoj bazi sportskih podataka. Upoznajte svoje omiljene ekipe i igrače kao nikad ranije.


Istražite odbojkaška takmičenja Argentine i višeSvi ljubitelji odbojke su dobrodošli da oprobaju svoje šanse u argentinskim odbojkaškim prvenstvima kao što je muška Serija A1 i Argentinska ženska liga. Ne propustite šansu da se kladite i na odbojku iz Brazila kada se već nalazite u Južnoj Americi. Brazilski reprezentativci su dobro poznati širom planete, a mnogi su odigrali prve utakmice upravo u brazilskoj Super ligi.


Kada pričamo o najboljim od najboljih, većinu ljubitelja odbojke najviše privlače takmičenja iz Evrope. Kladite se na CEV ligu šampiona u kojoj učestvuju najbolji klubovi Starog kontinenta, a najviše timova dolazi iz italijanske Serije A, ruske Super lige i poljske PlusLige. U Meridianu nije bitno koje je doba godine pošto je vrijeme uvijek povoljno za otkrivanje novih uzbudljivih odbojkaških liga.


Odbijkaška takmičenja iz Azije postaju sve interesantnija, i sve više impresivnih igrača primjećujemo u iranskoj Super ligi, japanskoj V ligi i kineskoj Super ligi. Isprobajte da li vas sreća prati u ovim prvenstvima, ili prođite kroz naše sportske podatke i prikupite sve što vam je potrebno za dobitnički tiket.

Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket