SAD - Hokej na Ledu Kvote

Sort By
Time
League
Time:
1H
3H
Today
3 days
All
Events Outrights
Ice Hockey
Final Score
1
X
2
Final Score
1
X
2
Double chance
1 or X
1 or 2
X or 2
Winner (incl. OT & PK)
1
2
Total goals 4.5
Under
O/U
Over
Total goals 4.5
Under
O/U
Over
Total goals 5.5
Under
O/U
Over
Total Goals 6.5
Under
O/U
Over
1st period - total
Under
O/U
Over
Handicap
1
HD
2
Handicap
1
HD
2
Handicap (incl. OT & PK)
1
HD
2
USA - NHL
17:00
04.10
Buffalo Sabres
New Jersey Devils
2.95
4.00
1.97
4.30
4.5
1.21
1.74
0.5
1.97
23:00
08.10
Florida Panthers
Boston Bruins
1.99
3.80
3.00
2.75
4.5
1.44
1.99
-0.5
1.72

Hokej na ledu u Sjedinjenim Američkim Državama

Hokej se u Sjedinjenim Američkim Državama igra od 1894. godine kada je napravljeno prvo klizalište u Baltimoru u Merilendu. Godinu dana prije napravljen je najstariji trofej u sjevernoameričkom sportu, Stenli Kup. Sportskim takmičenjima rukovodi SAD Hokejaška organizacija koja je osnovana 1937, a postala je član Internacionalne hokejaške federacije 1947. godine. Nacionalna hokejaška liga (NHL) formirana je 1917. i čine je 24 tima iz SAD i 7 iz Kanade. Pored ovog prvenstva u SAD se igra i Američka hokejaška liga koja postoji od 1936. i služi kao razvojna liga za igrače stasale za NHL. 


SAD hokejaška reprezentacija nalazi se u svjetskom vrhu, ali nije mnogo puta uspjela da završi na najvišem podijumu – uzeli su dva svjetska i olimpijska zlata od trideset skupljenih medalja na oba takmičenja. 

Praćenje najvećih hokejaških dešavanja iz Sjedinjenih Američkih Država nikad nije bilo lakše nego uz Meridian

Bilo da ste strastveni navijač nekog specifičnog tima ili volite da gledate najveća hokejaška prvenstva u Meridianu ćete lako ostati u toku sa svim hokejaškim takmičenjima sa američkog kontinenta. Meridian misli na svoje korisnike, te im omogućava da lako prate novitete sa zaleđenih terena širom planete. Pratite hokejaške uživo rezultate na našem sajtu i uvijek ostanite obaviješteni o rezultatima mečeva sa turnira koje pomno pratite već godinama unazad!


Naša strana sa sportskim rezultatima uživo kao stvorena je za sve posvećene ljubitelje sporta. Ne propustite nijedan poen, go, tačdaun ili houmran prateći naše uživo rezultate. 


Kladioničari koji ne mogu da gledaju turnire koje se igraju u ranim jutarnjim časovima  vratiće se u centar sportskih zbivanja preko naših današnjih rezultata hokeja. Meridian je obezbijedio savršeno rješenje za sve ljubitelje hokeja koji ne mogu da drže korak sa vremenskim zonama!

Kladi se na hokejaška takmičenja u SAD pomoću naše bogate ponude opklada

U Meridianu imate potpunu slobodu da sastavite kakav god tiket želite koristeći našu ponudu raznovrsnih opklada. Najbolja hokejaška takmičenja poput NHL i AHL liga čekaju vas zajedno sa našom pažljivo odabranom postavkom igara. Oprobajte svoje poznavanje hokeja uz neku od mnogih unosnih i raznovrsnih opklada na hokej na ledu. 


Klađenje je uvijek zabavnije kada se kladite na golove, a Meridian u svojoj ponudi nudi i mnoštvo igara sa takvim izborima. Kladite se ko će odnijeti pobjedu, da li oba tima daju golove na meču i utakmici i u kom periodu ćemo vidjeti najviše golova – uživajte u mogućnostima! Daleko je interesantnije radovati se dobroj igri omiljenog tima kada birate neku od opcija na golove, zar ne? A za sve kladioničare koji odmah žele da se upuste u uzbuđenja, ne brinite – nudimo vam i opklade na tačan razultat, pobjedu sa razlikom ili konačan ishod i granicu golova!

Uživajte u svim prednostima klađenja na hokej uživo u Meridianu

Ne brinite ako nijeste stigli da uplatite opkladu prije početka utakmice. Praćenje i klađenje na sportske rezultate hokeja uživo savršena je opcija za sve kladioničare koji ne vole neprijatna iznenađenja. Iskusni kladioničari znaju da je najbolji način da obezbijedite sebi najbolje vjerovatnoće ako se kladite uživo na sportske rezultate hokeja. Koliko god poznavali neki sport ponekad nije jednostavno pretpostaviti šta će se desiti, zato iskoristite sve prilike koje vam se pružaju!


Svaki period donosi nova uzbuđenja, ali ništa vas ne može omesti ako se kladite uživo na događaje u čije ste ishode gotovo sigurni. Zato je klađenje na hokej uživo pravi izbor za sve ambiciozne kladioničare! Koji tim daje prvi go u periodu? Koliko ćemo vidjeti golova u trećini? Može li neki tim da dođe do petog pogotka na utakmici? Odgovor će vam se sam ukazati ako se uživo kladite u Meridianu. 

Meridianove statistike pomagalo su dostupno najrazličitijim sportskim fanovima

Dodatno olakšajte sebi svaku odluku prilikom sastavljanja tiketa koristeći Meridianove statistike. U našim detaljnim statistikama naći ćete sve što bi moglo da vas zanima o nekom od preko trideset sportova, a možete ih iskoristiti čak iako se ne kladite! 


Ne morate više da držite obimnu riznicu hokejaških podataka u glavi. U Meridianovim hokejaškim statistikama naći ćete podatke o preko dvadeset različitih turnira i liga koji će vas uputiti u sve što bi moglo da vas zanima o predstojećem meču. Saznajte više o timovima i igračima koji vas zanimaju uz samo jedan pritisak dugmeta! 

U Meridianovoj zbirci hokejaških takmičenja naći ćete šta god poželite

Ukoliko volite hokej obožavaćete raznovrsnost kladioničarskih mogućnosti koje Meridian nudi. Naša kladionica sadrži najveće i najkvalitetnije lige američkog kontinenta NHL i AHL prvenstva, ali nijesmo željeli da se zadržimo samo na tome. Ako je skandinavski stil više po vašem ukusu Meridian je spremio i uzbudljive hokejaške lige sa sjevera Evrope. Predlažemo da počnete od švedske Hokejaške lige ili finske Lige


Međutim, to nije sve! Meridian je skoro počeo da iznenađuje korisnike i odličnom ponudom evropskih hokejaških liga, među kojima je i internacionalna Kontinental hokejaška liga u kojoj se takmiče klubovi iz Rusije, Finske, Kine, Bjelorusije, Kazahstana i Letonije. Pratite i kako napreduje razvoj hokeja u zemljama koje

nemaju dugu tradiciju ovog sporta klađenjem na francusku Ligu magnus, Poljsku hokejašku ligu i norvešku Get ligu


Samo u Meridianu iskusićete klađenje na hokej bez granica! 


Top of Page
Ticket
Ticket status
Check ticket