Brazil - Odbojka Kvote

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Odbojka
Pobednik
1
2
Pobednik
1
2
Osvaja Prvi set
1
2
Ukupno poena
Manje
O/U
Više
Ukupno poena
Manje
O/U
Više
Ukupno poena u setu
Manje
O/U
Više
Hendikep
1
HD
2
Hendikep
1
HD
2
Hendikep Setova
H1
HD
H2
Set Hendikep poena
1
HD
2
Brazil - U21 Paulista Liga
21:30
15.06
Santos Praia Grande U21
Limeira U21
1.72
2.00
1.85
178.5
1.85

Brazilska odbojka

Brazilci su u svijetu odbojke već decenijama i nijedna priča o ovom sportu ne može proći bez pomena njihove reprezentacije. Zvanično Odbojkaška konfederacija Brazila je osnovana 1954. godine u Riu de Ženeiru, nedugo zatim muška reprezentacija je započela svoj put prema vrhu i danas se na listi Internacionalne Odbojkaške Reprezentacije nalazi na prvom mjestu.

Pored toga, rijetke su reprezentacije koje se mogu pohvaliti sa tolikim brojem titula u posljednjih 30 godina. Muška odbojkaška reprezentacija Brazila diči se zlatnim medaljama sa Ljetnjih olimpijskih igara, tri Svjetska šampionata kao i tri Svjetska kupa.

Najvažnije nacionalno takmičenje svakako je brazilska Superliga, koju još od 1976. godine organizuje Odbojkaška konfederacija Brazila. Ova liga postoji kao takmičenje i za muškarce i za žene, i danas se igra u formatu koji je utvrđen 1994.godine.

Brazilska odbojka u Meridianu

Bilo da je u pitanju muška ili ženska Superliga, u Meridianu odbojka nikada nije zapostavljena. Mnogi ljubitelji odbojke uvjereni su da je opklada na Brazil sigurna opklada. Ali šta kada se najbolji iz Brazila nađu u okršaju jedni protiv drugih?

Ova takmičenja staviće na probu sve one koji vjeruju da poznaju odbojku kao svoj dlan, a Meridian pruža priliku da vide da li se njihovo znanje isplati. Pridružite nam se i sastavite tiket koji vas može dovesti do dobitaka koji mijenjaju život.

Kladi se na brazilske odbojkaše uživo

Još jedna opcija koja vam se nudi u našoj online kladionici jeste klađenje na odbojku uživo. Ovo je univerzalna prilika da svoj tiket uplatite kada lopta počne da prelijeće mrežu. Uz pomoć svježih odbojkaških rezultata, možete riješiti nedoumice koje ste imali i donesete konačni sud o vještini vašeg favorita.

Uživo rezultati za odbojku nepresušan su izvor podataka na putu do dobitka, ali i poprilično jake doze adrenalina. Kada se kladite na odbojku uživo, imajte na umu da tiket možete uplatiti u svakom trenutku dok utakmica traje. Zato nemojte ispuštati loptu iz vida i dokažite da je vaša procjena zlata vrijedna.

Statistike 

Ako ste iskusni i strastveni kladioničar, i sami znate da svaki podatak o timu predstavlja razliku između dobitka i promašene procjene. Zbog toga vjerujemo da ćete cijeniti našu stranu sa statistikama, na kojoj se nalaze sve važne informacije o podvizima brazilskih odbojkaša. Ovdje možete pronaći tabelu sa rasporedom utakmica, brojem bodova koje je vaš favorit odvojio do sada, rezultate koje su timovi ostvarili kao domaćini i u gostima, i još mnogo toga.

Šta kažu današnji odbojkaški rezultati? Ko ima najmoćniji servis? Čija je odbrana neprobojna? Ko se najčešće peca? Gdje će se održati sljedeći meč? Svaka od ovih informacija je bitna za sastavljanje najbolje moguće kombinacije i svaka je još jedan korak bliže ka nevjerovatnoj nagradi.

Ko odnosi pobjedu?

Brazilski timovi obećavaju dobre borbe, a razlika između pobjednika i gubitnika je gotovo uvijek minimalna. Brazilci su poznati u svijetu kao odbojkaška nacija, pa se od njih i ne može očekivati ništa manje. Bilo kako bilo, svaka utakmica jeste priča za sebe, a da li ćete ostvariti tiket ili ne zavisi od toga koliko dobro poznajete ovaj sport.

Dajte sve od sebe da predvidite ko može biti pobjednik i ne propustite šansu da unovčite svoje sportsko znanje. Pridružite se Meridianu i sa nama pratite svoje miljenike na putu do trona.

Svjetska odbojkaška takmičenja

Iako nije lako stati naspram moćnih Brazilaca, u Meridianu vas čekaju i drugi nacionalni timovi. Ovdje ćete imati priliku da pratite kvalitetna odbojkaška takmičenja poput belgijske odbojkaške lige, Pro A lige Francuske, ruske Pro lige i mnogih drugih.

Pored profesionalnih takmičenja za muškarce, tu su i ženska odbojkaška takmičenja kao što je češka Ekstraliga za žene, italijanska serija A1 ili Siatkowki liga poljske. Priključite nam se i otkrijte nove načine da pratite svoj omiljeni sport!
Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket