Novozelandska NBL Liga

Sortiraj po
Vreme
Liga
Vreme:
1H
3h
Danas
3 dana
Sve
Mečevi Antepost
Košarka
Pobednik
1
2
Pobednik
1
2
Konačan Ishod
1
X
2
Ishod četvrtine
1
X
2
II Pol. Konačan Ishod
1
X
2
Poeni Igrača
Manje
O/U
Više
Ukupno Poena
Manje
O/U
Više
Ukupno Poena
Manje
O/U
Više
Domaćin Poena
Manje
O/U
Više
Gost Poena
Manje
O/U
Više
Igrač Asistencija
Manje
O/U
Više
Handicap
1
HD
2
Handicap
1
HD
2
1st half-handicap
1
HD
2
II Pol.- HD
1
HD
2
Igrač Skokova
Manje
O/U
Više
Novi Zeland - NBL Liga
07:30
15.06
Hawke's Bay Hawks
Nelson Giants
1.98
1.63
1.78
186.5
1.79
1.78
2.5
1.86
03:00
16.06
Auckland Tuatara
Whai
1.79
166.5
1.79
1.82
-17.5
1.82

Novozelandska NBL LigaNBL Liga je polu-profesionalna košarkaška liga sa Novog Zelanda. Grupa klubova i provincijalnih timova je 1981. godine formirala nacionalnu košarkašku ligu, a naredne godine takmičenje je palo pod nadležnost Novozelandske Košarkaške Federacije. Prvenstvo je jako brzo raslo, kao i njegova popularnost, zbog dolaska sponzora i igrača iz SAD-a. Ligu je formiralo šest klubova, danas se u njoj takmiči deset ekipe i New Zealand Breakers se takmiče u australijskoj NBL ligi.


Regularna sezona uglavnom traje od aprila do avgusta i u tom periodu timovi igraju po 18 utakmica. Kada se okonča regularna sezona, šest timova sa najboljim rezultatima se kvalifikuju za finalnu fazu koja podseća na plej-of sistem. Prvoplasirana i drugoplasirana ekipa na tabeli se direktno plasiraju u polufinale, a četvtfinalne parove formiraju četvrti i peti, kao i treći i šesti tim. Pobednik meča prolazi u narednu rundu.


Caterbury Rams, Manawatu Jets i Nelson Ginats su ekipe koje se takmiče u novozelandskoj NBL ligi od njenog osvnivanja, a Wellington Saints je najuspešniji tim sa 12 titula. Auckland Stars se od 2010. ne takmiči u ligi, ali su do tog momenta osvojili 9 prvenstava. Od ekipa koje su i dalje deo novozelandske NBL Lige, Canterbury Rams imaju 4 trofeja, a Nelson Giants tri.


Prvi saznajte o trijumfima najboljih igrača Novog ZelandaAko ste kladioničar koji voli da prati zanimljive i neizvesne košarkaške mečeve, gotovo svako kolo novozelandske NBL Lige donosi brdo uzbuđenja i interesantne duele. Od kako je Novi Zeland ostvario ogroman uspeh na Svetskom prvenstvu 2002. godine, košarka je još jednom oživela na ostrvu i sve više navijača prati nacionalni tim i ekipe iz NBL Lige. I vi možete da ostanete informisani o rezultatima iz ovog takmičenja pomoću stanice košarkaški rezutlati uživo.


Proverite rezultate iz liga koje se ne igraju blizu vas ili dešavanja u dobro poznatim takmičenjima iz susedstva i sa našeg kontinenta. Sa Meridianom možete lako da pratite i druge omiljene sportove jer sportski rezultati uživo sadrže mnoge sportske discipline i desetine liga. Meridian zna koliko je bitno da ste upućeni u rezultate odigranih mečeva.


Dođite do željenih rezultata pomoću najraznovrsnijih vrsta Meridian opklada. Očekujete da Auckland Tautara lako reši meč u svoju korist protiv Taranaki Airs? Igrajte na pobednika meča koja je samo jedna od klasičnih opklada koje ćete otkriti u našoj kladionici. Otago Nuggets je ove sezone ubedljivo najefikasnija ekipa, a i njihovi današnji protivnici Southland Sharks su u vrhu po broju poena koje postižu na svakoj utakmici. Odličan meč da se kladite na ukupan broj poena, a ako neko vreme pratite novozelandske košarkaške timove možete da testirate svoje znanje sa opkladom pobeda sa razlikom. Manuwata Jets i Wellington Saints igraju veoma slično pa ulog u produžetke može biti vaša šansa.


Uživo se kladite na rezultate novozelandske NBL LigeObožavaoci košarke vole da veoma posvećeno prate njihove omiljene lige. Većina zna različite statistike poput prosečnog broja poena igrača, procenata šuta, izgubljenih lopti po utakmici i druge podatke koje dele pobednike od gubitnika. Ali čak ni svo košarkaško znanje ne može da vas pripremi za neočekivanu povredu, probleme sa ličnim greškama i utakmicu u kojoj timu ne polazi ništa od ruke. Zato je klađenje na košarku uživo uvek dobra odluka.


Dajte priliku našim uživo opcijama i vaša kladioničarska rutina više nikada neće biti ista. Auckland Tautara je pobedila na svakom gostovanju i ovo je jedan od faktora zašto se nalaze na čelu lige. Da li će uspeti da nastave odličnu seriju i u Trafalgar Centre dvorani u kojoj igraju Nelson Giants? Mirno ispratite prve napade na utakmici i proverite da li vas sportska intuicija vara. Osigurajte pobedu kladeći se uživo na pobednika četvrtine, koliko će poena postići domaćin, a koliko gost i mnoge druge uživo opklade.


Ako vam dobitak i uživo izmiče, naša stranica sa statistikama će vas naoružati sa još bitnih sportskih informacija. Raznovrsni tipovi opklada, praćenje sportskih rezultata i klađenje uživo nisu jedine olakšice koje je Meridian pripremio za sve ljubitelje sporta i košarke.Čak i ako ne planirate da se kladite, imaćete pristup detaljnoj sportskoj bazi podataka sa Meridian statistikama. Saznajte apsolutno sve što vas zanima o sportskim timovima i takmičenjima.


Košarka od Okeanije do AmerikeZabavne košarkaške lige sa svih kontinenata, nacionalna kup takmičenja, mečevi reprezentacija na najpoznatijim svetskim turnirima i još mnogo toga očekuje ljubitelje košarke u našoj ogromnoj ponudi. Svi Meridian korisnici mogu da testiraju umeće i sreću klađenjem na novozelandsku NBL Ligu, a ako već neko vreme pratite ovaj region, onda znate da ne smete ni propustiti mečeve iz australijske NBL 1 Lige. Sve više mladih igrača iz ovih prvenstava se seli u američku NBA ligu.


Kladite se na elitna takmičenja Starog kontinenta kao što je Euroliga ili igrajte na Fiba Evrobasket 2022 ako ste najsigurniji u vaše poznavanje reprezentacija. Lige iz Azije kao što je iranska Super Liga i japanska B Liga i veliki broj takmičenja iz Južne Amerike su sve popularniji među kladioničarima.


Pripremili smo i lige nižih rangova tako da svi iskusni košarkaški znalci mogu da zarade na izazovima koje donose ova prvenstva. Kladite se na špansku LEB Oro ligu, francusku LNB Pro B ili italijansku Seriju A2. Sve ovo je samo mali dio Meridianove bogate zbirke kladioničarskih mogućnosti.

Vrh strane
Tiket
Status tiketa
Proveri tiket